Şimdi Ara

AUDİ A3 HAKKINDA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
25.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR AUDİ A3 TE HANGİ DONANIMLARDA ESP VE 6 HAVA YASTIĞI STANDART BİRDE 1.6 102 HP. OTOMATİK VİTES İN YAKIT TÜKETİMİ NE KADAR KULLANAN VARSA YAZABİLİR Mİ 2007 MODEL FALAN DÜŞÜNÜYORUM DA

• ESP ve 6 havayastığı 2007 modellerde giriş versiyonundan itibaren standart olması lazım. benim kullandığım araç attraction(giriş versiyonu) 1.6 tiptronik 2006. karma kullanımda 140 km/s'yi geçmezsem bir depo benzin ile 600 km yol yapabiliyorum, bu da 8.5 litre gibi bir değer sanırım.
  • normal aslında 100 üzerinde 8.5 litre yakması, kanallar açılıyor 100 km geçince, 100 u geçmezsen ki a3 ile geçmemek mümkün değildir :) , normal triptonik olması da güzel :) eğer istanbulda yaşıyorsanız zaten manuel vites insani bıktırır :))
    quote:

Orjinalden alıntı: Concrete Jungle

ESP ve 6 havayastığı 2007 modellerde giriş versiyonundan itibaren standart olması lazım. benim kullandığım araç attraction(giriş versiyonu) 1.6 tiptronik 2006. karma kullanımda 140 km/s'yi geçmezsem bir depo benzin ile 600 km yol yapabiliyorum, bu da 8.5 litre gibi bir değer sanırım.

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

normal aslında 100 üzerinde 8.5 litre yakması, kanallar açılıyor 100 km geçince, 100 u geçmezsen ki a3 ile geçmemek mümkün değildir :) , normal triptonik olması da güzel :) eğer istanbulda yaşıyorsanız zaten manuel vites insani bıktırır :))
    quote:

Orjinalden alıntı: Concrete Jungle

ESP ve 6 havayastığı 2007 modellerde giriş versiyonundan itibaren standart olması lazım. benim kullandığım araç attraction(giriş versiyonu) 1.6 tiptronik 2006. karma kullanımda 140 km/s'yi geçmezsem bir depo benzin ile 600 km yol yapabiliyorum, bu da 8.5 litre gibi bir değer sanırım.

Dostum 100km yi gecince kanallar acılıyor nedemek anlamadım. yokus yukarı 50yle gidersin otomatik vitesli arabada ozaman gorurum yakıt tuketimini! Sadece 100km diye bi etken yok. yani 100u 1km gecince sanki araba 10 yerine 15 lt yakcak diye birsey yok. tamamen genel sartlara baglı yol egimi,lastik-yol surtunmesi,aracın bakım durumu.. bunların hepsi yakıt tuketimine etki eden etkenler.. Normal trafikte sehir icinde 10LT/100km nin altına inmeyi beklemeyin otomatik vitesli 1.6 102 hp lik modelde. forum sayfalarında konusuldu bu tarz konular bakmanızı oneririm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blondy_knight -- 17 Mayıs 2009; 0:07:23 >

• Değerli dostlarım, bende şu anda otomatik a3 102 hp düşünüyorum...
    aracın tüketimi şehir içinde max ne kadardır bilgilendirirseniz çok memnun olurum...
    ayrıca forumun diğer sayfalarında yazıyorsa link verirseniz makbule geçer

saygılar...
  • dostum benim arac 1.6 102 hp 8v ve sehir ici yogun kullanıyorum surekli 10.5 lt yakıyor 100km de, benim arac manuel ayrıca dedigin gibi bu konuda tartısmalar olmustu forumda..
    Bmw 520d Hakkında
    14 yıl önce açıldı
    AUDİ A6 C6 hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Peugeot 308 vs Audi A3 Sportback
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bi arkadasim hergün köprü geçiyor+ haftasonu geziyor... 1.6 102 bg aylik benzin gideri 900 tl....9 lt nin altina düsmüyor kesinlikle.....Alınacaksa 1.4 t alinmali bu saatten sonra 8v motor eskidi artik...Ama fiyat olarak cazip tabiii....
  • arkadaslar suanda toyota auris kullaniyorun 1.6 comfort mm 2008.. aracimi audi bayiinde paraya saydirip ustune 30 milyar verip a3 1.6 102 bg otomatik alabilirmiyim. yazlikta oldum icin bayiye gitme sansim yok ama istanbula donene kadar sabredemiyorum. gerci kasa degisikligide gundemde oldugu icin cok kararsizim acaba beklesemmi ne dersiniz
  • arkadaslar bence 2004 model 50000 km civarı a3 almayı dusunuyorum neler diyorsunuz.. bana cok sorun çıkarır mı ayrıca sanırım.. yetkili servise ne sıklıkla gidiliyor .. yada bildiginiz a3 baktırabilecegim bir usta var mı tanıdık avrupa yakasında..
  • MERHABA BENDE 2005 A3 1.6 SPORTBACK TRİPTRONİC VAR. 55 LİTRE BENZİNLE ŞEHİRLERARASI 750KM YOL YAPTIM. HIZIM 110NUN ALTINA COK NADIR DUSTU 200KM HIZA KADAR CIKTIM. BAZENDE 80 90 KM HIZLA ARASI GİTTİM. KISACASI KARMA BÖYLE YAKIYOR.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.