< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 17 Ağustos 2017; 3:47:46 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 17 Ağustos 2017; 3:47:46 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sıfır arabayla ikinci el araba kıyaslamakta farklı bakış açısı.
Öyle olduktan sonra 10 yaşında Audi A8 de alınır. |
1.5 motor 1.4' göre daha esnek yapıya sahip,Testlerde4. viteste araç 20km. hızla falan giderken bile gaz vererek 4. vites devrine lineer olarak ulaşıyordu,özellikle 150 hp'lik motorun geniş bir torkeğrisinden bahsediliyor ve ilk göze çarpan da motorun inanılmaz esnek oluşu(benim anladığım bu oldu,eklemek isteyen veya düzeltmek isteyen olursa memnun olurum)Şahsi düşüncem,1.5 tsi 150 ps'lik motoru uygun fiyatlı bir kasa da(seat,golf,skoda vs.) manuel almak isterdim.Bu kadar esnek bir motor otomatik vitesli araç gibi hareket eder,Hem DSG 'ye bulaşmamış olurum hemde uygun fiyatlı olur.Bilmem yanlış mı düşünüyorum.
|
Herkes eskiden şöyle eskiden böyle demiş de, bu işlerin bu hale gelmesine neden olana kimse bi şey demiyor..
Ben de diyemiyorum.. Yemiyor çünkü.. Araba 160 milyar.. Yani 40 bin euro.. Problem var mı? Yok.. Bak 40 bin euro deyince kulağa ne kadar mantıklı geliyor.. E bu arabanın Almanya'daki fiyatı da aşağı yukarı bu.. Sorun nerde.? Sorun bizde kardeşim.. Doğuş bile masum lan burda.. Senin 4 liran ancak 1 euro ediyorsa, audi neylesin.. Yarın muhteşem ekonomimiz sayesinde euro 5 lira oldu mu, durduk yerde aynı araba olacak sana 200milyar.. Yaa işte.. Ama sorun değil.. Niye? Çünkü yol yabdı.. |
1.5 TFSI nasıl 3.20 iED'den daha keyifli oluyor anlamadım.
Arkadan itiş, 7.6 sn'lik bir sürüş canavarından bahsediyorsunuz. Yanına dahi yaklaşamaz A3... |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cianni -- 25 Ağustos 2017; 12:31:55 > |