Şimdi Ara

AUDI -A3- 35, 1.5TFSI-150 hp (91. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.066
Cevap
78
Favori
466.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar direksiyonu tek hamle ile avuc icinin bilekle birlestigi noktaya baski yapip kaydirarak donduruyorum genellikle kisa manevralarda, ve bunu her yaptigimda direksiyondan boyle insan ellerini birbirine surtunce cikan kir gibi seyler cikiyor, korkuyorum her seferinde acaba soyuluyor mu diye, sizde de benzer bir durum var mi? Ozellikle direksiyonun sol ust kismindaki iki deri parcasinin birlestigi ayrim kismindan yasiyorum bu sorunu (genelde sol el ile bu hamleyi yaptigimdan dolayi olabilir)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eapantherea kullanıcısına yanıt
    Bende o sekilde ceviriyorumda oyle birseyle karsilasmadim direksiyon ancak elleriniz terlediginde ve surekki ayni yerden tutuldugunda soyulmalar oluyor ellerinizin yerini sıklıkla degistirin

• ironwrist34 kullanıcısına yanıt
    Aklima acaba covid dezenfektanj filan suruldu de dogusta boyle oldu diye geliyor.. soyulma gibi de degil de boyle kir cikiyor gibi derisinden.. Daha yeni araca bindigimde elim filan hic terli degilken de oluyor boyle bir manevra yaptigimda, sattigim eski aracta boyle bir sey yoktu ve onun direksiyon derisinin rengi bundan daha koyuydu, bu daha acik bir tonda, belki direksiyon malzemesinde de degisime gitmislerdir demek geliyor icimden

• eapantherea kullanıcısına yanıt
    Karsilasmadim ama nemli bezle guzelce silip kurulayin bakalim birdaha yapicakmi

• Herkese merhaba. A3 sportback dynamic aracımı 7 temmuzda teslim aldım. Şu an 1500 km de. Rodaj yeni bitti (kitapçığa göre). Aracın; yakıt, yol tutuş, süspansiyon vb bir çok yönünden çok memnun kaldım. Ancak, araç rolantideyken düzensiz bir titreşim hissediyorum. Normal calışırken çok sessiz çalıştığı için bu tip bir düzensizlik dikkatimi çekti hemen. Bu sorunu yaşayanlar var ise beni aydınlatabilirlerse çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam aynı soyulma olayını ben de yaşıyorum ancak normalde de ellerim terlediği için ondan kaynaklı olduğunu düşünmüştüm. İlk farkettiğimde ben de direksiyonda bir soyulma olduğunu düşünerek direksiyonu inceledim ama herhangi bir deformasyon ya da renk farkı göremedim. Sizde oluştu mu bir farklılık yoksa sadece elinize o tarz soyulmalar mı geliyor ?

• Arkadaşlar geçenlerde aracı açık unutup eve çıkmışlar ve araç farkedene kadar çalışmış kapılar açık bi şekilde haliyle

Bende bugün acaba anahtar yokken binip gitsek sıkıntı olur mu diye denedim bugün herhangi bi kapatma vs olmadı sadece uyarı geldi ekrana resimdeki gibi

Buna herhangi bir çare var mıdır kendisini kapatması için mesela

AUDI -A3- 35, 1.5TFSI-150 hp

• A3tfsi35 A kullanıcısına yanıt
    Kendini kapatmaz ama stop ettiginde birdaha calistiramazsiniz araci anahtarsiz o sekilde diye biliyorum . Akuyu bitirmemissiniz iyi:)

• Suda olabili4 elinize gelen simdi aklima geldi araci 0 alirken arafin koltuk direksiyon vs koruma paketi yapiyorlardi bi nevi cakma seramik gibi birsey onlarin kalintilarimi geliyor acaba

• Bugun eski aracima bayadir binmiyordum audi a1 olana o aracta hicbirses beni rahatsiz etmezken a3 te 3 4 sesten rahatsizlik duydugumu dile getirmistim bugun a1 aracima binince 100 lerce ses geldigini farkettim ozamam kafama takmadigimdan beni rahatsiz hic etmemisti acikcasi ama bir ton ses geliyormus. Sanirsam sessizlil biraz bize batiyor ve surekli bisiyler ariyoruz bi ses duydukca baska sese kafa takiyoruz :)

Olabilir hocam çok muhtemel bence.

Birkaç saat sonra farketmişler tesadüf 😂 fakat anahtar uzaklaştıktan sonra motorun susmaması bence biraz sıkıntı gibi

• A3tfsi35 A kullanıcısına yanıt
    Hocam motor kendini kitlemez olaki yolda piliniz bitti 120 km hizla gidiyorsunuz yada anahtar arizalandi aniden kendini kitledini dusunurseniz kaza yapmama sansiniz cok dusuk onun icin tekrar kontak kapanditinda stop yaotiginda anahtar yoksa birdaha calismiyor ama anahtar icinde iken calistirip anahtardan uzaklasinca uyari veriyor sadece tekrar stoplandiginda calismiyor.

Oda doğru ama başka bi yol bulunabilirdi sanki 🙂

• Deforme yok, sadece elime o tarz topaklar geliyor

• benicio B kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz yukarda ben de bahsettim... Herkeste var ayni titresim ama kimisi dikkat ediyor giciklaniyor, kimisinin dikkatini cekmiyor fark etmiyor... Ayni sekilde sportta yol sesi herkeste var, kimi farkediyor kafaya takiyor, kimi fark etmiyor...

1.5 motorlar 2 silindir modunda ve rolatide titriyorlar... Belki ileride yazilim ile bir seyler duzelir, bana bu titresimler emisyon odakli olmaktan kaynaklaniyor gibi geliyor...

Ben ozellikle tembihlemistim, aracin icine veya disina cila koruma vs. Hic bir sey surmeyin diye.. Hatta araca kopuk bile atmayin kirli teslim edim dedim de, oyle yapamayiz, burada arac pis sekilde teslim yapamayiz, en azindan yikanip verilir demislerdi.. Fakat yine de teslim aninda calisan personel bir seyden haberdar olmayip, sagini solunu parlatmak uzere kalitesiz bazi malzemeler surmus olabilir.. İns sadece oyle bir durumdan dolayidir ve bu topaklanma herhangi bir deforme olmadan biter

Aynen oyle hocam, motor cok puruzsuz yolda giderken hic ses titresim vs. Yok, arac cok sessiz hic bir sey yok, bize hemen yol sesi, rolantide titresim vs. Batiyor

• Arkadaslar bu takmatik plakaliklardan yaptirmak istiyorum fakat istedigim sekilde krom kabartmali perakende satis yapan yer bulamadim.. Bize dogusun verdigi plakalik gibi krom kabartmali olup bizim istedigimiz logoyu koyan-tasarimi yapan bildiğiniz yer var mi? İstanbulda filan da olsa arayip pazarlik yapar ankaraya kargolatirim diye dusunuyorum..

• AUDI -A3- 35, 1.5TFSI-150 hp bu degerin altini goren varmi ben goremiyorum bir turlu 5.2 ye sabitlemis gibi kendini arac 😀 3 kmsi sehir ici 50 kmsi e5 yolu 3 5 isik vardi yol acikti

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.