Şimdi Ara

Audi A3 1.0 TFSI S-Tronic 116 hp PI (ANA KONU) (96. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.207
Cevap
134
Favori
842.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tşk ederim. Baktım ama Spigen adı altında çok çeşit var. Hangisi acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba. 1.0 motorda turbo var mi? Acemi biri olarak sormak istiyorum. 1.0 motor 1.4 ile ayni hatta daha iyi performans verdigi soyleniliyor. 3 silindirlik 1.0 motor bunu nasil basardi. Yeni bir teknolojiyle mi karsimizda audi. Bende dusunuyorum ancak oturdugum yer sadece yokustan ibaret sorun yasar miyim 1.0 motor ile.

    Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samura92000

    Arkadaslar merhaba. 1.0 motorda turbo var mi? Acemi biri olarak sormak istiyorum. 1.0 motor 1.4 ile ayni hatta daha iyi performans verdigi soyleniliyor. 3 silindirlik 1.0 motor bunu nasil basardi. Yeni bir teknolojiyle mi karsimizda audi. Bende dusunuyorum ancak oturdugum yer sadece yokustan ibaret sorun yasar miyim 1.0 motor ile.

    Tesekkurler



    turbo. yaşamazsınız.
  • olay tamamen sıkıştırma ile ilgili, kesinlikle yeter.
  • Troll mesajlarına itibar etmeyin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre_shiwa E kullanıcısına yanıt
    Merhaba sorularınıza sırasıyla cevap veriyorum.



    1. 6000 km oldu aracı alalı ve Ankara'da yaşıyorum. Hiç sıfırlanmayan ortalama tüketim verim 6.4 ve tahminen 45-47 lt benzinle 700-750 km yol alabiliyorum. Uzun yolda 100-110 km sabit hızla yol alırsanız 5 lt ya da daha altını görebilirsiniz. 120-130 gibi hızlarda 6-6,5 arası tüketim olur. Şunu da söyleyeyim 80-90 gibi hızlarda sakin kullanımla kazan-Ankara arasını 4.1 lt benzinle tamamladım ki hız sabitlemem yok olsa daha da düşürülebilir bu değerler.



    2. Start stop 5km hızın altında devreye giriyor ancak direksiyon geniş açılı pozisyondayken start stop devreye girmiyor. Aracı 1-2 ay kullandıktan sonra zaten nerede ne yapacağını kestirebileceğiniz için sorun yaşamayacaksınız.



    * Araç performans aracı değil ancak ekonomi ve konfor sunuyor. Olumsuz olarak belirtebileceğim bir husus vitesin çok çabuk yükselmesi bu sebeple düşük devirde 3 silindirli motorun hafif titreme yapması. Bunu yaşamak istemezseniz vitesi S moda alıp üst devirlerde vites geçişi sağlayabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Benim merak ettiğim bir konu var, bilgi verirseniz sevinirim. MMI ekran açıldığında araç ve media sistemine ilişkin ayarları gösteriyor.

    Örneğin istediğiniz radyoyu veya cd'yi ayarladınız ve müzik dinliyorsunuz. Ekran sürekli radyo veya araç ayarlarını gösteriyor. Bir ekran koruyucu yada tam ekran saat filan göstermiyor mu bu ekran? Başka marka diğer aracımızda ekran koruyucu olarak tam ekran saat ve sıcaklık gibi değerler görünüyor. Audide böyle bir opsiyon yok mudur? Yoksa o ekranı işiniz bitince açık tutmak çok anlamsız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu araçlardan hala var mı varsa son fiyat durumu nedir?
  • Dün bayiden fiyat aldım 2017 modeller gümrüğe gelmiş. Anahtarsız çalıştırma+Metalik Renk dahil 1.0 TFSI Sedan için 121.000 TL.
  • breakerman kullanıcısına yanıt
    Sagolun hocam bilgilendirme icin hayirli ugurlu olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar konuyu dagıtmak gibi olmasın ama arcına seramik kaplama yaptıran ya da yaptırmayı düsünen var mı ? Kararsız kaldımda aracım beyaz renk😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chimenth C kullanıcısına yanıt
    liste fiyatı 151 bin tl olan araç da nerdeyse 50 bin indirim mi yapdılar?
    abi bu nasıl bir satış politikasıdır, öte yandan vw veya seat 1000 lira indirim yapmıyorlar..
  • chimenth C kullanıcısına yanıt
    ekranla işin bitince tuşa basıp indirme seçeneğinin dışında, ekran koruyucu modu gibi kullanılabilecek bir opsiyon yok. belki yeniden formatlanırsa olabilir ama ben şahit olmadım (2016-2017ler için yazdıklarım)
  • Herkese merhaba, ben de kasım ayında 1.0 siyah hb almıştım, şu an 3.200 km oldu, tamamı istanbul içi ve ortalama yakıt 7,6 lt tabi sakin bir kullanımda olan rakam bu.

    Benim araç sahiplerine sorum start stop esnasında bazen motor çalışırken çok yüksek bir ses geliyor, motor zor çalışıyor gibi. Bunu doğuşa sorduğumda normal olduğunu söylediler. Bu sorunu yaşayan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f_v F kullanıcısına yanıt
    o sesin adı saçma gelecek ama "tırrr" diye geçiyor servis bu konuda almanyaya yazı yazmış Almanya araştırıyormuş fakat o zamana kadar bunu bınsıkıntı yaratmadığını söylemişler bir iki forumda araştırırsanız golflerde de bu sorun olmuş kimi kulllanıcıların volan dişlileri değişmiş sorum çözülmüş



    benim aracımda ilk zamanlar daha fazla vardı yani 15 start stopta 6-7 kere oluyordu şimdi 1-2 ye düştü ( aracım 3500 km de)



    araçlarda ayrıca iphone ile bluetooth aracılığı ile müzik dinleyenler varsa arada kesilme oluyor bunun içinde güncelleme çıkacakmış





    bilginize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

    Kullananlar uzun yol yüksek hız(160-170civarı mesela) araçtan memnun musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fozix F kullanıcısına yanıt
    Beni ince tiz yırtılmaya benzer bir ses dışında(belkide bahsettiğiniz budur)start stop pek rahatsız etmedi bu zamana kadar.
    Bir süre sonra standart çalışma şekli olduğunu düşünerek alıştım.

    iphone ses kesilmesi sorunu bende de mevcut hatta ek olarak üst üste birkaç şarkı değiştirince bazen şarkı bilgisi ekranda güncellenmiyor, bir önceki şarkının bilgisi ekranda kalıyor. İnşallah o da düzelir güncelleme ile.
  • SSEMRES S kullanıcısına yanıt
    Araç yüksek hızlarda düz giderken ve hatta şerit değiştirmelerde dahi son derece stabil o konuda rahat olabilirsiniz.
  • breakerman kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler son olarak yüksek hızlarda cok ses durumu varmı rüzgar,motor vs?yoksa her araçtaki gibimi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.