Şimdi Ara

Audi A3 1.0 TFSI S-Tronic 116 hp PI (ANA KONU) (303. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.207
Cevap
134
Favori
842.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DeliCingene

    Anahtarsız giriş çalıştırma 2017 dynamiclerinde bir çoğunda yok
    Ben bu özellikler 2017 ile başladı diye biliyordum. Standartlar heralde 2016 lar.
  • Anladım teşekkürler hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce konuşulmuştu dusunen olursa diye paylasmak istedim, bugün hb dan 3d paspas aldim bosse marka ve araca birebir oturuyor. ince plastik gibi bir malzeme ama işini fazlasıyla yapıyor ve bir-çok yorumda arkalarda sabitleme yuvası yok denilmiş benim bu aldiğimda hem on hem arkada yuvalar var ve çok rahat oturuyor. Link

    https://www.hepsiburada.com/bosse-audi-a3-sedan-3d-havuzlu-oto-paspas-2013-sonrasi-1-kalite-p-HBV000002MGIW?magaza=%c3%96zyurt+Oto+Aksesuar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar tekrardan merhaba. Paspas önerileriniz için teşekkür ederim. Yukarıda aynanın geri vites aşşağı inme olayınıöğrendim iyi oldu kaç gündür onu çözememiştim :)

    Dynamic 1.0 tfsi larda yağ sıcaklığını görebiliyor muyuz? Mmı ı kurcaladım ama bulamadım kitapçıkta orda yazıyor diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Standart diye bir donanım aslen mevcut değil araç ilk Türkiye'ye girdiğinde paket isimleri yokken standart olarak ilgili siteye ilan vermek için tanımlandı yoksa standart ilanı olan araçlar da dynamic donanım 2017 belli dönem sonrası ve öncesinin sadece anahtarsız çalıştırma farkı var sonradan eklenen bir anahtarsız çalıştırma sistemi o da biliyorsunuz.
  • O soğutma suyu sıcaklığı değil mi yaw

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TUG10 T kullanıcısına yanıt
    O soğutma suyu sıcaklığı hocam. Arkadaş ya karıştırmış ya da bilgisiz.
    Yağ sıcaklığı göstergesini gizli özellik açan yerlerde açtırabilirsiniz. Kadranların oradaki km yol kalan mesafe kısmına en sona gelecektir. 50 dereceden itibaren göstermeye başlar. 50 dereceye kadar "--" şeklinde gözükür.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gizli özellik demişken, geçenlerde sedan bir a3'te gördüm çok hoşuma gitti. Ön farlarda, araç sinyal verdiğinde led gündüz farları da yanıp sönüyordu.
  • Arkadaşlar merhaba a3 1.0 2016 model aracım var ses sisteminden memnun değilim. Müzik sistemlerinden anlamam herzaman araçtaki orjinalini kullandım. Fakat bu sefer değiştirmek istiyorum. Aracımızda kaç adet hoparlor var? Kesme biçme işlemi olmadan mevcut hoparlor çapını büyütmeden hoparlör ve tweetarları değiştirerek ses sisteminin kalitesini yükseltebilir miyim? Bagaja subwofer istemiyorum sadece mevcut takılı olanları daha kalitelisi ile değiştirmek istiyorum. Hangi marka model ve çapta almalıyım? Ek bir amfi de almak istemiyorum bu şekilde bir güncelleme gereksiz mi olur? Hakkaten konu hakkında fikir sahibi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi araskk -- 27 Aralık 2018; 11:23:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araskk A kullanıcısına yanıt
    https://enderelektronik.com.tr/oem-parcalar/audi/a3/a3-8v/audi-sound-sistem.html

    MMI Ekran'ın arkasındaki boş yere merkezi hoparlör ve bagaja subwoofer takılıyor. Diğer hoparlörler aynen kalıyor. Böylece kesip biçmeden Audi Ses Sistemi sahibi oluyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcano -- 28 Aralık 2018; 15:55:57 >
  • Şimdi subwoofer istemediğimi mesajda yazdım. Mevcut hoparlorlerin kalitesinden memnun okmadığımı ve mevcutları değiştirmek istediğimide belirttim. Sizin dediğiniz 1 adet cam önüne hoparlor ve bagaja subwoofer uygulaması. arkadaşlar lütfen bu işten anlayan biri cevaplarsa mesajım güme gitmeden bilgisinden faydalanabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araskk A kullanıcısına yanıt
    Size önerilen center hoparlör ve bagaja eklenen subwoofer içeren audi sound sistemde subwoofer ın bagajda stepne içine yerleştirildiğini bildiğinizi varsayarak yanıtlıyorum: Toplam watt değeri değişmediği sürece daha iyi bir sese ulaşmanız pek olanaklı değil. O da ancak ilave amfi, hoparlör, sub vs. ile mümkün. Bir alternatifiniz de b&o sistemdir ancak çok maliyetlidir, sub ve ilave huparlör içerir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevarthe -- 27 Aralık 2018; 23:0:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Ben Ender de yaptırdım ancak verim alamadım yazılım da değiştiği için eski hoparlörler daha tiz ses vermeye başladı, amfi bulunmadığı için stepne içi sub da aradaki açığı kapatmadı boşa yapılmış bir işlem oldu hatta eski hali daha iyiydi diyebilirim bu sebeple amfi içermeyen herhangi bir değişiklik yapmanızı önermem
  • araskk A kullanıcısına yanıt
    Sana yardımcı olmak isteyende kabahat.
  • 45 bin bakımı yaptıran oldu mu ? Balatalar değişiyor mu acaba? Ses çıkarmaya başladı yavaştan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mubayin_beyin M kullanıcısına yanıt
    Balata değişimi için belirlenmiş bir km yoktur, sürüş stilinize göre değişir. Ses geliyorsa diskler çizilmeden acilen değiştirmelisiniz. Yetkili servis şart değil. Euromaster, Bosch Service gibi yerlerde de değiştirebilirsiniz. Arkalar bitmemiştir büyük ihtimal, kontrol edip ona göre hareket edin.
  • Teşekkür ederim. Gizli özellik açtırcam ilerleyen zamanlarda. Sağ ayna geriye takınca aşşağı da inmiyor öyle alışmışım o çok pratik geliyordu. Sırf onun için :d



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TUG10 -- 31 Aralık 2018; 13:11:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mubayin_beyin

    45 bin bakımı yaptıran oldu mu ? Balatalar değişiyor mu acaba? Ses çıkarmaya başladı yavaştan.
    Aynen arkadaşa katılıyorum. Ek olarak bizim araçlarda TRW geliyor diye biliyorum. Ya TRW ya da bence bir tık daha iyi olan Ferodo markalarını satın alıp herhangi bir özel serviste taktırınız.
  • 2017 dynamic A3 aracım var. Cam silecek suyu dondu. Yazdan biraz normal su vardı, üstüne antifrizli su ilave ettim. Yinede donma yaptı. Sorum şu: araçta silecek suyu ısıtma sistemi var mı? Varsa nasıl yapılır. teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • d4red kullanıcısına yanıt
    Ben konyada yım normal kullanıyorum, sonuçta düz yer, trafikte pek yok ortalamam 5.7.. Ankarada 6,6..istanbulda 7,5lt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.