Şimdi Ara

Audi A3 1.0 TFSI S-Tronic 116 hp PI (ANA KONU) (210. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.328
Cevap
135
Favori
896.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Evet son bikaç gündür forum gayet zenginleşti. Ancak yine insan doğası gereği herkes kendi yaptığını anlattı ve kapitalist düzenin bize aşıladığı şekilde iş maddiyat ya da çıkara gelince adresler gizlendi. Yapacağımız golf le a3 kıyaslamak ya da ben tüm bu parçaları yurtdışından getirdim sanayi de 10 liraya taktırdım geyiğinden ötesine geçemeyecek maalesef. Yapılan örneklere forumu takip edenler ulaşamayacaksa kedi ciğer mevzuu olacaksa ki olacak ne anlamı kaldı. Öte yandan fiyat ve kur olayını eleştiren arkadaşları da anlamak güç sidik zoruyla Audi almış adam neyi takip edecek ki başka. Parası olda zaten a4-5-6 gider forum kasmaz neden golf çok satıyor mesela bu ülke de. İkinci eli iyi hızlı satılır fazla zarar ettirmez yoksa sürüşü çok mu keyifli Eminim öyledir 😂 önemli olan ödediğimiz paranın karşılığını alabilmek ama bu vergilerle bu iş zor. O yüzden bize her sene sonu bu kampanyaları daha çok yaparlar diye Ender elektronik daha çok 4-5 bine katlanır ayna led stop takar servis de başından savar. Esnaf kardeşler sizi de unutmamak lazım zira nasıl karaborsa günlerini hatırlayacağız. Son söz herkes kendi çapında uyanık kur bilgisi nedir son durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Beckonn

Dynamic modelde dinlenmiyor, üst paketleri bilmiyorum dostum

Bizde de dinlenmiyor sanırım, flashı takıyorum, sadece şarj ediyor, içindeki müzikleri açmıyor. Valla çok ilginç bir durum. Allah' tan bluetoothtan müzik dinleniyor :)

İslam ÇUPİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: fırtına333

Torpidoda SD kart okuyucu var, USB yok.

USB girişi var kol dayamanın içinde ama sadece şarj etmeye yarıyor. Cidden şaşırtıcı bir durum.

İslam ÇUPİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: EUS

quote:

Orijinalden alıntı: somalı

Kesinlikle kaza yaptırır. Direksiyon kilitendiğinde kanım dondu tırstım 😀

Gercekten bu kadar sacma birsey olamaz.Diger A3 te bu sekilde ayarli degil.Bu 1.0larda boyle ayarlamislar.

1.5 TFSI' da da böyle. Araç durmadan stop ediyor. Bende şaşırmıştım baya ilk etapta, sonra alıştım.

İslam ÇUPİ

• AliExpress te satılıyor 9$ daha ucuz olanlarıda var. Çok güzel duruyor böyle bi şey kullanan var mı? Almayı düşünüyorum.

Audi shop Ürün kodu: 4G0052133G

Kullanıyorum, ilk başta görgüsüzlük gibi gelmişti sonradan alıştım. Dikkat çekiyor.

Orijinalden alıntı: db3

Launch control S3'ten itibaren mi var biliyor musunuz?

S3 ten itibaren fakar F30 3.20ied te bunu gizli ozellik olarak aktif ettirebiliyorduk.Acaba vag ta bunu actirmak mumkun olur mu bilmiyorum.

Gizli özellik ile açılmaya çalışılan launch control hiç bir zaman sonuç vermemiştir. BMW resmi sitesinde de yazan ve yurtdışı kaynaklı birçok site , blog vs bu işle uğraşan herkesin ortak vardığı kanı bu özelliğin 2.0 ve üstü motorlara uyumlu olduğudur . Bilginize

2017 Dahon Mariner D8

iOS Developer, Software Engineer
  • a3 dynamic 2016 araçta gizli özellik olarak direksiyonu sağa veya sola kırınca sis aydınlatması açma özelliği Var mi arkadaşlar.

• tanen bugün yaptırdım sakaryada ama direksiyonu sağa ve sola cevirince sis farı yanması ile camları açık bırakınca kontağı kapatınca kendi camları kapatma olayını yapamadı. bu iki özelleri aktiflestiren var mı acaba

Bu sis farı ampüllerinin tipi nedir? H8 mi, ona göre led ampül alacağım.

*Geri vitese taktığımızda otomatik kararan ayna devre dışı kalıyormuş. Deneme şansım olmadı tabi.
  • Arkadaşlar ön ve arka camlar için krom çıtaların fiyatlarını aldım Doğuş'tan. 1 adet krom çıta ön cam için 638 tl, 1 adet yolcu camı için krom çıta 422 tl, arka kelebek camlar için olanını sormadım onlar da en az 300 tldir.

Yolcu ve ön cam için olan krom çıtalardan ikişer tane almak gerektiğini de düşünürsek en az 2500 tlye maloluyor. Aşırı tuzlu.

• Sis lambaları far gurubunun içinde dimi arkadaşlar? Tamponda sis farı olayıda tarih mi oldu şimdi? Ne yapacak apaçiler?

Birde geri vitese takınca sağ ayna inmiyor değil mi? Onuda mı açtırmak gerekiyor

Sis lambaları far gurubunun içinde dimi arkadaşlar? Tamponda sis farı olayıda tarih mi oldu şimdi? Ne yapacak apaçiler?

Birde geri vitese takınca sağ ayna inmiyor değil mi? Onuda mı açtırmak gerekiyor

Sis lambaları Far grubunun içine dahildir. Şöyle ki Matrix Far sistemi denilen yeni bir sistem kullanılıyor. Bu far , Yüksekliğini vs. ayarları kendisi yapıyor. Yalnız Audi de bu far opsiyondur. Her audi de olmayabiliyor. Bunu anlamanın yolu , Genelde matrix olan far bile birlikte Kayan sinyal lambaları oluyor. Kasanın tipinden şeklinden anlayabilirsiniz.

Geri Vites takınca sağ aynanın aşağıya doğru eğilmesi durumu gizli özellik ile alakalı sanırım. Evet Açtırmanız gerekiyor.

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex3m -- 9 Ocak 2018; 11:24:6 >

Orijinalden alıntı: ex3m

quote:

Sis lambaları far gurubunun içinde dimi arkadaşlar? Tamponda sis farı olayıda tarih mi oldu şimdi? Ne yapacak apaçiler?

Sis lambaları Far grubunun içine dahildir. Şöyle ki Matrix Far sistemi denilen yeni bir sistem kullanılıyor. Bu far , Yüksekliğini vs. ayarları kendisi yapıyor. Yalnız Audi de bu far opsiyondur. Her audi de olmayabiliyor. Bunu anlamanın yolu , Genelde matrix olan far bile birlikte Kayan sinyal lambaları oluyor. Kasanın tipinden şeklinden anlayabilirsiniz.

Geri Vites takınca sağ aynanın aşağıya doğru eğilmesi durumu gizli özellik ile alakalı sanırım. Evet Açtırmanız gerekiyor.

Edit : İmla

Matrix LED'de merceğin yanında üç küçük kare bölme bulunuyor. Normal LED'de ise iki bölme var. Bu şekilde de ayırt edilebilir.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.