Şimdi Ara

Audi A3 1.0 TFSI S-Tronic 116 hp PI (ANA KONU) (211. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.328
Cevap
135
Favori
896.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: gokhan99747

Arkadaşlar ön ve arka camlar için krom çıtaların fiyatlarını aldım Doğuş'tan. 1 adet krom çıta ön cam için 638 tl, 1 adet yolcu camı için krom çıta 422 tl, arka kelebek camlar için olanını sormadım onlar da en az 300 tldir.

Yolcu ve ön cam için olan krom çıtalardan ikişer tane almak gerektiğini de düşünürsek en az 2500 tlye maloluyor. Aşırı tuzlu.

Pert araclara bakin o tur donanimlar icin.Hatta cogu donanim icin.Katlanir ayna nikelaj vs.Tok gozlu bi saticiya gelirseniz uygun fiyata bitirirsiniz isi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sürücü tarafındaki emniyet kemerinin bulunduğu sutundan ve açılır tavandan trim sesleri geliyor. Hadi tavanı anladım da emniyet kemerinin olduğu bölüm rahatsız etti cidden. Servise göstersem mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan99747 -- 9 Ocak 2018; 23:19:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan99747

Sürücü tarafındaki emniyet kemerinin bulunduğu sutundan ve açılır tavandan trim sesleri geliyor. Hadi tavanı anladım da emniyet kemerinin olduğu bölüm rahatsız etti cidden. Servise göstersem mi?

Ayar mekanizmasini yukari asagi bir haraket ettirin gecmezse mecbur serviste yalitim yapilmasi gerek

• Dün sunroof'a Würth silikon spreyi uyguladım. Farkedilir derecede ses azaldı, bugün de trimdeki bir noktaya uygulayacağım sonuçtan haberdar ederim.

Orijinalden alıntı: db3

Dün sunroof'a Würth silikon spreyi uyguladım. Farkedilir derecede ses azaldı, bugün de trimdeki bir noktaya uygulayacağım sonuçtan haberdar ederim.

Hocam cam tavan’a slikon spreyi pamuk ile yayarak bol bol uygularsaniz eger verimlilik suresi daha uzun oluyor bilginiz olsun.

Hocam aslında cam tavandaki ses beni çok etkilemiyor. Asıl sıkıntı emniyet kemerinin ayarlamasının yapıldığı bölümdeki ses. Havalar soğuduğundan mıdır nedir bu aralar ortaya çıktı. Hafta sonu arabayı yıkattım sonrasında duymaya başladım.

• gokhan99747 kullanıcısına yanıt
    Kademesini en sona kaldırıp indirin birkaç kez bende böyle geçmişti. O bölgeyi çok kurcalamamak lazım.

Benim araç 15.000'e yaklaştı.Trim sesleri epey arttı.Bazıları ilk çalışmadan 10-15dk sonra geçiyor.Ama bir çıt çıt sesi var ki, epey sinir bozucu.Ön yolcu tarafından sürekli geliyor.Kaynağını da bulamadım.Bakımda göstereceğim bakalım.

• Aynen, benim de bir önceki aracım Golf.Ben yaklaşık 50.000km kullanmıştım.Trim sesi yoktu.
    Ön yolcu ve sürücünün bacak bölgesine gelen konsol kısmında çıt çıt sesler geliyor ama arabanın esnediği tümseklerden geçince. Elle de sarsınca ses yapıyor orası benim arabamda, eklemli bir malzeme olduğundan malesef yapıyor benim arabada o sesi. Serviste söyledim teknisyen arkadaşa, abi orayı söküp yapıştırıcı kullanarak yapıştırırım ama taşmalar olabilir dedi :) yani resmen yapmayalım dedi, ben yapamam gibi konuştu, ben de çok üstelemedim. Sonraki bakımda yine bi söyleyecem bakalım. Bir de mıcırlı yolda çok az olarak havalandırma üfleçlerinde titreşim sesi duyuyorum. O parçalar da çok şık ama hassas sanırım. Ama böyle olmaması lazım tabi. O üfleçleri serviste söyleyecem ama hiçbirine güvenmiyorum da açıkçası, yapacaz derken batırmalarından korkuyorum, bakalım napcaz.
    Bahsettiğiniz kısımdan gelen sesler var.Ancak dediğiniz gibi tümsekten geçince geliyor.Bahsettiğim ses her gaza bastığımda geliyor.Sanki bir parça geriliyor gibi.Belki de görünen bir kısımda değildir.Servisin de çözüm bulacağından şüpheliyim.Sonuçta üretimde yapılamayanı servisteki usta nasıl çözsün? Ya silikon sıkacak, ya da araya parça sıkıştıracak.Altı aylık araçta bu kadar ses olması can sıkıcı.
    Yıkamacılar hunharca siliyor aracın içini hızlıca bitireyim diye mahvediyorlar sırf bu yüzden aracımı kendim temizliyorum. Daha önce peugeot 2008 sıfır almıştım ilk iç dış yıkatma işleminden sonra birçok yerinden trim sesi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 10 Ocak 2018; 19:7:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ahmahmetahm kullanıcısına yanıt
    Hocam yıkamacılarla ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü emniyet kemeri askısının bulunduğu kısım ben aracı aldığımdan beri çok oynak, elimle dokunduğumda sağı solu oynuyor. Ama soğuklardan mıdır bilemiyorum gerçekten çok can sıkıcı ses geliyor. Sanki yay sesi gibi.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.