Şimdi Ara

Audacity-win-1.2.6 Ses Kayıt Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu programda ses kaydı yaptıktan sonra Diyelim Ses kaydının adı KAYIT-01 masaüstüne kaydettim.Yanında Data_Kayıt-01 diye bı dosya olusturuyor.ve sadece kendi MOD u ( MOD derken mp3 vs vs..ama mp3 değil ) var.Bunu nasıl her moda uygun yaparım veya mp3 mid wav bunları yaparım.Bilen varsa yardım edersenız cok sevinirim.Baya uğraştırıyor

Bu arada bu ses dosyalarını upload edemiyorum..

Edit:
    Diyelim bide msn den birine yollıcam ıcınde data klasorlerı var.Onlar yuzunden 5-6 kayıt 60 MB falan oluyor.Dataları cıkarınca malum çalmıyo açmıyo bişey..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr09 -- 13 Ağustos 2008; 23:17:20 >

• Bilen Yokmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: caadas

Dosyayı kaydetmek için export as mp3 veya wav seçeneğini kullanmıyor musun? Save project yaptığında dediğin gibi kendi formatında kaydediyor.

Ben save Project diyerek yapıyordum bir dakika oyle bakıyım :S
    Sσмєтιмєѕ уσυ ¢αη ƒιη∂ ∂αуℓιgнт ιη тнє ∂αякηєѕѕ...
  • Önemli değil. Save project üstünde çalıştığın ses düzenlemelerini aynen koruyarak kaydeder. Boyutu o yüzden büyük olmalı. Mesela çalışmana ertesi gün devam etmek istiyorsun, save project yaparak kaydet. Daha sonra o dosyayı Audacity ile açtığında kaldığın yerden çalışmana devam edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caadas -- 13 Ağustos 2008; 23:43:30 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.