Şimdi Ara

ATV- Milyoner Yarışmasına Gidiyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba gençler başlıkta da belirttiğim gibi Kenan Işık ile Milyoner yarışmasına gidiyorum. Pazar günü 16.00'da randevum var. Mülakata gireceğim sanırım.

Sorum açık ve net;

Daha önce bu mülakata katılan arkadaşlardan tüyo istiyorum. Yani soru mu soruyorlar yoksa klasik mülakat şekli mi? Kendini tanıt vs.. gibi.

Bu arada eğer canlı yayına çıkabilirsem ve yasak değilse forum DHye selam göndereceğim....:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_DoN -- 18 Ekim 2013; 18:39:42 >

• birşeyler kazanırsan ne ısmarlıyon dostum
  • Çekilise katılmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_DoN

Merhaba gençler başlıkta da belirttiğim gibi Kenan Işık ile Milyoner yarışmasına gidiyorum. Pazar günü 16.00'da randevum var. Mülakata gireceğim sanırım.

Sorum açık ve net;

Daha önce bu mülakata katılan arkadaşlardan tüyo istiyorum. Yani soru mu soruyorlar yoksa klasik mülakat şekli mi? Kendini tanıt vs.. gibi.

Bu arada eğer canlı yayına çıkabilirsem ve yasak değilse forum DHye selam göndereceğim....:D

Yaklaşık 1 ay önce başvurdum hiç geri dönüş olmadı sizdeki süreç nasıl anlatır mısın

• Eğer kazanırsam forumda çekiliş yapabilirim:D Ya da ilk 3 kişiye bimden hisse alabilirim.
  • 30.000 veya 60.000 e gelirsen al ve git .. adrenaline lüzum yok . Cift cevap ve sik eleme jokerlerini 4.5. Soruya kadar kullanmamaya calis.
    Umarim 30.000 den fazla kazanırsın
    Basarilar

• quote:

Eğer kazanırsam forumda çekiliş yapabilirim:D Ya da ilk 3 kişiye bimden hisse alabilirim.

Bi Sabancı nı alırm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: camokasahin

quote:

Merhaba gençler başlıkta da belirttiğim gibi Kenan Işık ile Milyoner yarışmasına gidiyorum. Pazar günü 16.00'da randevum var. Mülakata gireceğim sanırım.

Sorum açık ve net;

Yaklaşık 1 ay önce başvurdum hiç geri dönüş olmadı sizdeki süreç nasıl anlatır mısın

Ben de 1-1.5 ay önce başvuru formunu doldurdum ve geçen pazar günü İstanbuldan aradılar. Daha önce mülakata katılıp-katılmadığımı sordular ve bu pazar saat 16da bekliyoruz dediler.

• quote:

Sorum açık ve net;

başvurduktan ne kadar süre sonra çağırdılar?
  • selam söyle yeter.

• Bende Ocak'ta gitmiştim

Ya garip biri olacaksın ya da iyi bir üniversitede okuyor olacaksın. Boşa gidiyorsun bence.
  • Önlerden.

• Hadi hayirlisi :)

Dh ye selam soyle ama bak :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: camokasahin

quote:

Sorum açık ve net;

Ben de 1-1.5 ay önce başvuru formunu doldurdum ve geçen pazar günü İstanbuldan aradılar. Daha önce mülakata katılıp-katılmadığımı sordular ve bu pazar saat 16da bekliyoruz dediler.

İyimiş bir yerlere kaybolmayın hacım ola ki benide çağırırlarsa tecrübeden yararlanalım

• quote:

Orijinalden alıntı: No More Sorrow

30.000 veya 60.000 e gelirsen al ve git .. adrenaline lüzum yok . Cift cevap ve sik eleme jokerlerini 4.5. Soruya kadar kullanmamaya calis.
    Umarim 30.000 den fazla kazanırsın
    Basarilar

Aynen ben de böyle düşünüyorum. 15'e bi atsam kandimi yeter. Ama daha yarışıp yarışmayacağım belli değil. Pazar günü mülakattan sonra kesinleşecek.
  • saçmala değişik gözük hep öyleleri çıkıyor
  • Önlerden takip,
    Başarılar bu arada yere düşen jokerleri sormayı unutma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlısı üstteki arkadaşın stratejisine uy adrenaline gerek yok
  • Kaç Yıl önce başvurdun

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Bende Ocak'ta gitmiştim

Ya garip biri olacaksın ya da iyi bir üniversitede okuyor olacaksın. Boşa gidiyorsun bence.

Hacettepe Üniversitesi yeterlı mi?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.