Şimdi Ara

Atv Kupa Maçları Yorumcusunun Gs li olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Hala devam ediyonuz ben orda bütün maçları taraflı yorumcular sadece bizim maçı tarafsız yorumcular anlatıyor diye bir şeymi dedim.Bütün yorumcular tarafsız olmalı banane gürcan bilgiçten falan hale bak ya 50 kişide aynı cevabı vericek illa ideolojiye bak hele.

iyi de gürcan bilgiç tarafsız mı ?
  • megi21 kullanıcısına yanıt
    Bak hocam anlamamak için çaba sarfediyorsunuz heralde ben tarafsız demedimki.Dedimki ''Benim bildiğim yorumcular tarafsız olur.'' çünkü arkadaş gs maçında bursalı yorumcumu olucak diye yazmış.Gs veya herhangibir maçta sivaslı,ağrısporlu veya herhangibir takımı tutan bi yorumcu yorum yapamaz diyorum.Banane Gürcan bilgiçten ben bizim maçı tarafsız sizin maçı taraflı yorumcu anlatıyor demedimki.Bana kalırsa bırak yorumculuğu Türkiye Kupası baştan aşağı saçmalık
  • quote:

Bak hocam anlamamak için çaba sarfediyorsunuz heralde ben tarafsız demedimki.Dedimki ''Benim bildiğim yorumcular tarafsız olur.'' çünkü arkadaş gs maçında bursalı yorumcumu olucak diye yazmış.Gs veya herhangibir maçta sivaslı,ağrısporlu veya herhangibir takımı tutan bi yorumcu yorum yapamaz diyorum.Banane Gürcan bilgiçten ben bizim maçı tarafsız sizin maçı taraflı yorumcu anlatıyor demedimki.Bana kalırsa bırak yorumculuğu Türkiye Kupası baştan aşağı saçmalık

iyi sabır varmış sende de

büyük takımlar birbirleri ile oynadığında tarafsız yorumcu olmalı ama genelde böyle maçlarda zaten taraflı yorumcu konulur sadece bu maça özgü bir şey değil

bu maçı izleyenlerin yüzde kaçı balçovalıyı tutuyordur ki ? kanalda haklı olarak Galatasarylı bir yorumcuyu koymuş bu mu olay yani şimdi.

• megi21 kullanıcısına yanıt
    hocam valla bi kaç kişi ard arda aynı cevabı verince bende cevap vermek istedim bütün olay bu atvde maçmı izlenir allah aşkına bide türkiye kupası banane yorumcusundan :D
  • Yıllarca Gürcan Bilgiç denilen karınsızı dinledim,bırakın da biraz da Gsli yorumcu dinleyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumculardan tarafsız olmasını beklememek gerek. Her takım karşısında büyükler kayrılır.

Ayrıca balçovanın pozisyonu yoktu neye göre bizimkinde heyecanlı diyorsunuzki.

Aslına bakarsanız rakip takımın maçını izlerken hepimizin aklından geçen bu tarafsız değil. Adam normal yorumlar yaptığı halde bize batıyor hele rakip kazanıyorsa dahada batıyor bu yüzden spikere yotumcuya saldırıyoruz. Fazla büyütmemek lazım
  • yanlış bildiğiniz birşey var, spiker tarafsız yorumcu nötr olmak zorundadır ve bu dünyanın her yerinde böyle. galatasaraylı olabilir yorumcu arkadaş ama balçova'nın pozisyonlarınıda gayet güzel kendince yorumladı hoşumuza gitsin gitmesin adam üzerine düşeni yapmaya çalıştı. salak saçma maç izlemeyin keyif almaya çalışın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: megi21

Galatasaray maçında bursasporlu yorumcu mu olacakdı

Benim bildiğim yorumcular tarafsız olur.

Gürcan Bilgiç yorumlayabilirdi yani?
  • maç içinde saçma sapan yorum yapsın diye spikerin yayında duran yorumcular her zaman taraflıdır .....

Atv de
    Gs maçında Levent Tüzemen
    Bjk maçında Oktay Derelioğlu
    Fb maçında Gürcan Bilgiç adam tam cahil
  • TRT - FENERBAHÇE
    NTVSPOR - FENERBAHÇE
    ASPOR - GALATASARAY
    BEYAZ TV - BEŞİKTAŞ

Bu kadar basit.
  • keşke hiç yorumcu olmasa
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.