Şimdi Ara

attention required cloudflare sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bundan 1 hafta önce en ufak sorun yaşamadan girdiğim sitelere şu anda girmeye çalıştığımda her seferinde aynı uyarıyı alıyorum. çözüm olarak önerdikleri kapsamlı taratma işlemini vs lisanslı ESET endpoint ile yaptım.. hiç bir problem bulmadı pc de. bir kaç yerde yazan hosts dosyasını silmeyide yaptım ancak nafile

ilk ss benim.. diğeri ise bir başka kullanıcının ss si... çözümü nedir vallaha bulamadım ve çıldırma noktasına kadar geldim.

• bu sorun bende de son 2 gündür çıkmaya başladı servis sağlayıcı ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
  • Yok mu bunun bir çözümü kanser olmak üzereyim bir sürü VPN denedim klasör silmeyi denedim olmuyor.
  • yukokano kullanıcısına yanıt
    merhaba, acaba çözümü buldunuz mu bende yeni bir internet saglayıcısına gectıkten sonra bu sorunla karsılastım. Sorunu kendilerine bildirdim fakat internetinizde sorun görünmüyor dediler. evdeki tüm cihazlarda aynı sorun var
  • eodr E kullanıcısına yanıt
    bende normalde bur sorun olmuyor ama bazı vpn servislerini kullandığım zaman çıkıyor. yani tamamen bağlantıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. iss den kaynaklanıyor olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.