Şimdi Ara

ATRIX için MIUI, CM7, CM9 ve dahası... [REHBER] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.142
Cevap
26
Favori
81.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önerebileceğiniz bir JB romu var mıdır? En sorunsuz rom nedir (kamerası çalışan bi rom var mı)?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

Önerebileceğiniz bir JB romu var mıdır? En sorunsuz rom nedir (kamerası çalışan bi rom var mı)?

Cm10 . Sadece video cekme ve parmak izi okuyucu calismiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutkop

quote:

Önerebileceğiniz bir JB romu var mıdır? En sorunsuz rom nedir (kamerası çalışan bi rom var mı)?

Video çekme sorununu aşmanın yolu yok mu? Bi uygulama falan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saldi

quote:

Orijinalden alıntı: El Maestro3

quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

quote:

Orijinalden alıntı: El Maestro3

Ben de daha yeni 4.2.1 yükledim. Gayet güzel hızlı çalışıyor fakat google Maps yok. Konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?

romlararin gappslerine yer kaplamasin diye google maps koymuyorlar marketten bulabilirsinde hic bir ise yaramayan eczane diye bakkala yollayan bir harita uygulamasi malesef tr de boyle

Teşekkürler..

google'dan, türkiye'de çalışan navigasyonlu google maps bulabilirsin. benden söylemesi :)))

sesli navigasyon nerde var ? benim bildigim tr yi desteklemiyor google.. normal rota cizen diyorsan marketteki de oluyor

• quote:

quote:

quote:

Video çekme sorununu aşmanın yolu yok mu? Bi uygulama falan?

bazi uygulamalar oluyor ama kalite yerlerde kare kare

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking
    sesli navigasyon nerde var ? benim bildigim tr yi desteklemiyor google.. normal rota cizen diyorsan marketteki de oluyor

hackli versiyonu işte. bu sayede maps, navigasyon olarak çalışabiliyor türkiye'de. ses de çıkıyor mu denemedim ama çıksa da ingilizcedir. ufak bir araştırma yap istersen :)
  • Orijinalden alıntı: TheLastViking

Orijinalden alıntı: ileyzer

bence stock kullanacagina guzel bir gb rom kurarsan erkenden sıkılmazsin telefondan

hocam vakit alıyor ama malesef sureklı telefonla ugrasmak zorunda kalıyorum oda işime gelmiyor

benim gibi yap gece 12 den sonra at romlari hem guzel zaman geciyor hemde uyku getiriyor :))

oda ıyıymıs benım gece onıkıden sonra yaptıgım yazılımsal ısler genelde rast gıtmez ama nedendır bılmem hep 12 den sonra yaparım
  • quote:

rom ne root ne hiçbişey bilmiyordum. okuya okuya yapa boza yapa boza kurdu oldum diyebilirim. tüm romları yükledim denedim. tüm sorularınıza içtenlikle ve sıkılmadan cevap verilir :) ben çok kişiden yardım istedim kimse etmedi. benim gibi olan arladaşlara sesleniyorum. hey sen :)

Ben de siparişimi bugün verdim... Cumaya elimde olacak inşallah... İlk akıllı telefonum... senin başlangıç gibiyim... forumda bütün detayları okumaya çalışıyorum ama vakit sınırlı... ROM'lar arasında geçerken rehber, internette sık kullanılanlar vb gibi kişisel bilgi ve ayarları her seferinde yeniden yapmak zorunda mıyız... Bir de ROm olayına girilince garanti dışına çıkıyor deniliyor... bu işin herhangi bir riski var mı.... normal de bilgisayarı format atarak veya yeni bir işletim sistemi kurarak bozmak mümkün değil... akıllı telefonlarda bu rom ve root işlerinin riski var mıdır donanıma?

• Arkadaşlar şu anda önerebileceğiniz en stabil Rom hangisidir.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RichardRose

Arkadaşlar şu anda önerebileceğiniz en stabil Rom hangisidir.?

MROM öneririm. 3 gündür kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım. MROM kernel build #44 (sv) ile beraber kullanıyorum bugünkü şarj durumu(Ekran parlaklığı otomatik) ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bycan3r -- 13 Mart 2013; 21:27:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bycan3r

quote:

MROM öneririm. 3 gündür kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım. MROM kernel build #44 (sv) ile beraber kullanıyorum bugünkü şarj durumu(Ekran parlaklığı otomatik) ;

Video olayında bir sıkıntı var mı ? Veya karşılaştığınız buglar nelerdir ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bycan3r

quote:

Video olayında bir sıkıntı var mı ? Veya karşılaştığınız buglar nelerdir ?

Video çekmede sorun yok Webtop çalışmıyormuş sadece başkada buga rastlamadım şimdilik.

• quote:

ben nerdeyse bütün romları kullandım. nerdeyse hepsinde bazen kilit ekrarında donma ve arama gelirken donma oluyordu. mrom dahil. bence en az sorunu olan cm7 stable sürümü. mrom kernelde yükledinmi şarjı çok iyi dayanıyor.
  • iyi günler ben atrixe cm7.2 stable rom yükledim resim çekmede sıkıntı yok faat video kaydediciye tıklayınca kapanıyor yardım edermisiniz lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun1389000 -- 17 Mart 2013; 16:50:25 >
  • Merhabalar. Konuyu ilk sayfasını filan okudum, olay hakkında daha önce de bilgi birikimi edindim. Neyse. Bu konudan da gördüğüm kadarıyla en iyi en sorunsuz ROM, en son stable cm7 gibi duruyor.
    Benim ufak birkaç sorum olacak:

1. Cm7 ile birlikte MROM Gapps'lerinin kullanılması söylenmiş. MRom Gappslerini indirmek istediğimde karşıma 3 farklı tarihte 4 farklı dosya çıkıyor.
    İndirme sayfası şu:http://www.montuori.net/android-mrom/atrix-mrom/
    Bunlardan hangisini indirmeliyim? Düşündüğüm kadarıyla en son sürümü çekmeliyim ancak sıkıntı yaşamak da istemiyorum, doğru dosyayı indirmiş olayım.

2. Bu işlemleri yapmadan önce orijinal yazılımı nasıl yedekliyoruz? Birisi CWM'de bunun komutu var demişti sanırım. Ancak kimse detaylı bir şey yazmamış.

3. Bu ROM'ları yüklemeden önce yaptığımız wipe işlemleri, telefonun kendi hafızasını (11 gb kadar olan sdcard isimli kısmından bahsediyorum, sdcard-ext de değil) siliyor mu? Silerse oradaki verileri de yedeklemem gerekecek.

Kolay sorularsa kusura bakmayın, ancak bu benim ilk Android cihazım, dolayısıyla Root ve Custom ROM işlerini bilmiyordum, 4 gündür de araştırıyorum. Bunlar önceden detaylıca yazılmış ve benim gözümden kaçmışsa affola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XRacer -- 17 Mart 2013; 21:52:11 >

• o kadar uzun yazamasamda özetle yardımcı olacağım;

1- en üst sıradaki güncel gapps ı kullanabilirsin

2- orjinal yazılımı ve diğer romları cwm de backup sekmesini kullanarak yedekleyebilirsin.

3- wipe sadece rom bölümünü siler, kullanıcıya ayrılmış harici ve dahili hafızaya etki etmez.
  • Cihazı rootlayıp, custom rom atmak istiyorum. Kafam çok karışık birsürü konu okudum ama hala tedirginim. Bana PM'den adım adım yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim. Çünkü diğer forumlarda ve burada çok fazla konu okudum kafam çok karıştı. Mesela bu konuda rom yüklerken CWM kullanıldığı yazılmış ama bi de RSD Lite'la alakalı şeyler okudum. Dediğim gibi PM'den yardım eden biri olursa sevinirim.
  • quote:

Cihazı rootlayıp, custom rom atmak istiyorum. Kafam çok karışık birsürü konu okudum ama hala tedirginim. Bana PM'den adım adım yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim. Çünkü diğer forumlarda ve burada çok fazla konu okudum kafam çok karıştı. Mesela bu konuda rom yüklerken CWM kullanıldığı yazılmış ama bi de RSD Lite'la alakalı şeyler okudum. Dediğim gibi PM'den yardım eden biri olursa sevinirim.

sana yardım eden olursa sende bana yardım eder misin hocam ? :) aynı durumdayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefretya

quote:

Cihazı rootlayıp, custom rom atmak istiyorum. Kafam çok karışık birsürü konu okudum ama hala tedirginim. Bana PM'den adım adım yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim. Çünkü diğer forumlarda ve burada çok fazla konu okudum kafam çok karıştı. Mesela bu konuda rom yüklerken CWM kullanıldığı yazılmış ama bi de RSD Lite'la alakalı şeyler okudum. Dediğim gibi PM'den yardım eden biri olursa sevinirim.

Bi kaç kişiye PM attım ancak okumalarına rağmen sanırım yardım etmek istemediklerinden cevaplamadılar. Kendi başıma yapmaya kalkışmak istemiyorum çünkü üç hafta önce PC'ye Ubuntu kurayım dedim, bir haftalık iş açtı başıma.

http://forum.donanimhaber.com/m_72388863/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72388863

Neyse yardım eden bulunur elbet.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nefretya

quote:

Bi kaç kişiye PM attım ancak okumalarına rağmen sanırım yardım etmek istemediklerinden cevaplamadılar. Kendi başıma yapmaya kalkışmak istemiyorum çünkü üç hafta önce PC'ye Ubuntu kurayım dedim, bir haftalık iş açtı başıma.

http://forum.donanimhaber.com/m_72388863/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72388863

Neyse yardım eden bulunur elbet.

cvp yazdım.. umarım halledebilirsin.. duruma göre pm yazarsın.. ayrıntılar diger mesajında..

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.