Şimdi Ara

ATRIX için MIUI, CM7, CM9 ve dahası... [REHBER] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.142
Cevap
26
Favori
81.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Battle With The Enemy

Bu romlar Hepsiburada'da satılan Atrix 4G içinde geçerli di mi? Değişen bir şey yok

evet türkiyede satılan atrixler için.
  • arkadaşlar cm 7.2 niglty son sürümü kullanıyorum. 2 sorunum var.
    1. rehberde kişilere fotoğraf ekledim ama sadece kişilerde bakınca görülüyor. arama yapınca görünmüyor. orjinal romda aldığım yedekteki kişilerdeki resimler görünüyor ama romu yükledikten sonra fotoğraf koyduklarım olmuyor.
    2. telefon aramayı kapatacağım sırada azda olsa siyah ekran çıkıyor. ve telefon ekranı kararıyor.
    bu sorunlarla karşılaşan arkadaşlar varmı. birde stamble sürümü kullanan arkadaşlarda bu sorunlar varmı.
  • Arkadaslar ilk mesajda arkadasin ipuclari basliginda bahsettigi 15sn sonra dokunmatigin algilanmamisiyla ilgili cozumu uygulamam icin root gereklimi ben telefonu stock halde kullanmaktayim suan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

quote:

Orijinalden alıntı: tekilhan

Arkadaşlar xda th3bill miui romu yüklemeyi başarıyorum fakat gapps yüklemeyi beceremedim :) bunu bilen biri varmı? bana anlatsın.

gapps dosyasıda choose from sd card kısmından yükleniyor.

Bu gapps romun içindeni gömulu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

quote:

Arkadaşlar xda th3bill miui romu yüklemeyi başarıyorum fakat gapps yüklemeyi beceremedim :) bunu bilen biri varmı? bana anlatsın.

gapps dosyasıda choose from sd card kısmından yükleniyor.

Bu gapps romun içindeni gömulu?

option chooser kuracaksin telefona cwm den .. o seni yonlendirecek zaten ..

• Epinter cm10.1 icin 24 ocak surumu yayinlamis. Deneyen varmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: balistik81

Epinter cm10.1 icin 24 ocak surumu yayinlamis. Deneyen varmi?

Kardeş bn denedim kamrası hala çok kasıyor stabil değil
    Telefonun normal menüsünde kasıyor
    normal kullanımda kasıyor yani
  • Himm o halde stable surumu beklemek gerek

• Merhaba arkadaşlar.
    Bende android telefonlar arasında atrix,i seçip bu bölüme katılanlar olma hakkını kazananlardanım.
    Aslında 2.3.4 ile pek fazla sorunum olmadan güzel bi performans ile çalışıyordu ama taki bi arkadaşım gelip abi neden farklı alternatif yazılımları kullanmıyorsun diyinceye kadar iyiydi.
    Cihazı alalı bir ay oldu ama sadece bu gün ile üçüncü günüm ve nerdeyse denemediğim kalmadı ama şunu söyliyeyim gerçekten harika bir telefon inşaallah alanlar pişman olmazlar bu fiyata bu özelliklere sahip başka bir telefon yok herhalde.
    Atrix,e böyle bir konu ve destek için tüm emek verenlere teşekür ederiz.
    ---------------
    Evet dün akşam kurduğum ise MIUIAndroid for Atrix 3.2.1 ve oldukça hızlı çalışmakta ben memnunum ama yaşadığım bazı sorunları yazma ihtiyacı hissettim kurmak isteyenlerin
    Bunları dikkate almasını bilip ona göre kurmaları için bir yardım olsun istedim.
    1-Öncelikle türkçe dil desteği henüz yok.
    2-Kamera çalışmakta Video kamera açıldığında hata verip kapanmakta.
    3-ilk denememe göre batarya çok çabuk bitmekte.Belkide çok oynadığımdandır.:)
    4-Parmak izi okuyucu çalışmıyor ama diğer kilit özellikleri çalışmakta.
    5-Nadirende olsa bazen kilitlenmeler olmakta,bu sorun kurduğum bazı programların sonrasında oluştu uyumsuzluk olması ihtimaldir.
    6-GooglePlay,dan daha bir uygulama ekliyemedim uğraşmaktayım.
    7-Jabra kulaklığımda son arama çift tıkladığımda çalışmıyor
    8-Oyun oynarken telefon gelmesi halinde çok fena kastı konuşma bittiğinde ise bu sorun devam etti.
    Daha kullanmaya devam edersem başka eksikliklerde olacaktır herhalde.
    Artıları ise oldukça hızlı uygulamaları açmada ve sonlandırmada sorunsuz sayılır ben çok memnun kaldım
    Telefonu kapatıp açtım 35 saniyede tüm özellikleri ile hazır hale geldi oysa önce bu süre bunun nerdeyse 3 katıydı.

Edit:
    Kurulumdan sonra gapps kurmadığım için bazı özellikler aktif değildi şimdi onuda yükledim ve soruların bir kısmı geçti.
    Şu an için sistemi değişmeyi düşünmüyorum bakalım inşaallah dil paketide gelirse çok güzel olur.

Direk indirme Link,leri
    MIUIAndroid_Olympus_3.2.1.zip
    Yazılımı yüklemeden önce yedek almayı unutmayın

th3bill_recoveryv1_atrix.zip

gapps-jb-20121011_MIUI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awengers44 -- 9 Şubat 2013; 21:15:31 >

• cm10'un kendi programında sms için led yanmıyor. ekstra program yüklemeksizin, bunu değiştirebileceğim bir menü var mı?

edit: buldum, rengine kadar kendiniz ayarlayabiliyormuşsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saldi -- 11 Şubat 2013; 22:37:34 >
  • Epinter bos durmamis ve 11 subat cm10.1 yayinlamis. Stabilmidir? Yuklemeye degermi acep?

• kamera yine ayni calismiyor

• ilk sayfadaki talimatlar doğrultusunda cm7 nightlyi ve gappsi yükledim telefona. ama "home" ve "search" tuşları çalışmadı. romu ve gappsi wipeleri yaparak tekrar kurdum ama gene çalışmadı. cwm ile daha önce aldığım backupı kurdum düzeldi. tekrar wiperi yaparak başka tarihli cm7 nightly kurdum ama tuşlar gene çalışmadı. birde cm7 stable deneyim dedim. onu kurdum gene çalışmadı tuşlar. sorun hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yawan

ilk sayfadaki talimatlar doğrultusunda cm7 nightlyi ve gappsi yükledim telefona. ama "home" ve "search" tuşları çalışmadı. romu ve gappsi wipeleri yaparak tekrar kurdum ama gene çalışmadı. cwm ile daha önce aldığım backupı kurdum düzeldi. tekrar wiperi yaparak başka tarihli cm7 nightly kurdum ama tuşlar gene çalışmadı. birde cm7 stable deneyim dedim. onu kurdum gene çalışmadı tuşlar. sorun hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

yanlis gappsi kurmussun.. cm7 ile mrom gappsini kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLastViking

quote:

ilk sayfadaki talimatlar doğrultusunda cm7 nightlyi ve gappsi yükledim telefona. ama "home" ve "search" tuşları çalışmadı. romu ve gappsi wipeleri yaparak tekrar kurdum ama gene çalışmadı. cwm ile daha önce aldığım backupı kurdum düzeldi. tekrar wiperi yaparak başka tarihli cm7 nightly kurdum ama tuşlar gene çalışmadı. birde cm7 stable deneyim dedim. onu kurdum gene çalışmadı tuşlar. sorun hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

üstad ilk sayfada cm7.2 ile birlikte linki verilen gappsi kurdum. beraber verildiği için uyumludur heralde diyerekten kurdum ama sizin dediğinizide yapayım. mromdan kastınız miui romlarmı? değilse mrom gappsi nerede bulunur. bi link vs verebilirmisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yawan -- 21 Şubat 2013; 9:17:00 >

• quote:

quote:

quote:

üstad ilk sayfada cm7.2 ile birlikte linki verilen gappsi kurdum. beraber verildiği için uyumludur heralde diyerekten kurdum ama sizin dediğinizide yapayım. mromdan kastınız miui romlarmı? değilse mrom gappsi nerede bulunur. bi link vs verebilirmisin.

www.montuori.net/android-mrom/atrix-mrom/

asagilara dogru 2012 tarihli gappsi kullanabilirsin.. istersen bu romu kur direk cm7 nin editlenmis hali

• quote:

quote:

quote:

quote:

www.montuori.net/android-mrom/atrix-mrom/

asagilara dogru 2012 tarihli gappsi kullanabilirsin.. istersen bu romu kur direk cm7 nin editlenmis hali

düzeldi, teşekkürler.

• neutrino rom kurdum. tam istediğim gibi sade falan ama adam dosya yöneticisi bile kaldırmış mı bana mı öyle geldi arkadaşlar? bir de alarm çalmıyor neden anlayamadım...bu arada 1-2 saate de yeni sürümünü yayınlayacakmış neutrino cu arkadaş bilginize. yetişebilirsem telefona atıp yatarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunkaar

neutrino rom kurdum. tam istediğim gibi sade falan ama adam dosya yöneticisi bile kaldırmış mı bana mı öyle geldi arkadaşlar? bir de alarm çalmıyor neden anlayamadım...bu arada 1-2 saate de yeni sürümünü yayınlayacakmış neutrino cu arkadaş bilginize. yetişebilirsem telefona atıp yatarım.

50mb rom ne bekliyordun : ) daha iyi olmuş kişiselleştirmeyi kullanıcıya bırakmış sadece kernel üzerine yoğunlaşmış performansı arttırmış .. güncellemeyi hemen yapma derim daha beta halinde .. 1-2 güne geri dönüşlerle kararlı hale getirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 24 Şubat 2013; 10:50:45 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hunkaar

neutrino rom kurdum. tam istediğim gibi sade falan ama adam dosya yöneticisi bile kaldırmış mı bana mı öyle geldi arkadaşlar? bir de alarm çalmıyor neden anlayamadım...bu arada 1-2 saate de yeni sürümünü yayınlayacakmış neutrino cu arkadaş bilginize. yetişebilirsem telefona atıp yatarım.

50mb rom ne bekliyordun : ) daha iyi olmuş kişiselleştirmeyi kullanıcıya bırakmış sadece kernel üzerine yoğunlaşmış performansı arttırmış .. güncellemeyi hemen yapma derim daha beta halinde .. 1-2 güne geri dönüşlerle kararlı hale getirir

alarm olayını çözdüm, cyanogen ayarlarında kulaklıkla ilgili ayarları bozmuşum...hocam neutrino mu kullanıyorsun? bana şöyle neutrino ya gidebilecek dosya yöneticisi de içeren gapps dosyası önerebilir misin?

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.