Yarın Netbook alıyorum. Atom N450 işlemcili, ION2 ekran kartına sahip bir cihaz düşünürken, Packard Bell'in Dot-mu-tk002 modeli dikkatimi çekti. Celeron işlemcisi olması bir avantaj gibi duruyor ama ION grafik işlemcili Netbook'lara nazaran daha vasat olduğunu düşünüyorum.
Aynı fiyat olduğunu söylesem, HDMI çıkışı ile FullHD TV'ye bağlıyacağım desem, görüntü yanısıra hızda çok önemli desem, benim yerimde olsanız bu iki cihazdan hangisini alırdınız?
Packard Bell'in Dot-mu-tk002 İşlemci Teknolojisi Intel® Celeron® Islemci ULV İşlemci Hızı 1.3 GHz İşlemci Numarası C743 İşlemci Bus Hızı 800 MHz İşlemci Ön Bellek 1 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 2 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR2 Sabit Disk Kapasitesi 250 Gb İşlemci Markası INTEL Ekran Boyu(inch) 11.6" Diamond View Maksimum Çözünürlük 1366 x 768 Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera İşletim Sistemi Win 7 Starter Ağırlık 1.3 KG Ekran Kartı Tipi Paylaşımlı Hafıza Asus 1201PN-BLK Özellikler İşlemci Teknolojisi Intel® Atom™ Islemci İşlemci Hızı 1.66 GHz İşlemci Numarası N450 İşlemci Bus Hızı 667 MHz İşlemci Ön Bellek 512 KB Hafıza (RAM) Kapasitesi 2 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR2 Sabit Disk Kapasitesi 250 Gb Ekran Kartı Hafızası 512 Mb VGA Chipset Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli ION 2 Ekran Boyu(inch) 12.1" Maksimum Çözünürlük 1366 x 768 Mobil Özellikler BlueTooth, Kamera, Kart Okuyucu, Wireless İşletim Sistemi Win 7 Starter Ağırlık 1.46 Kg Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
Önerilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.