Şimdi Ara

Atom İşlemcili Bir Netbookta Hangisi Daha Hızlıdır XP'mi Win 7'mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ASUS 1101HA netbook'um var.Atom işlemcili. Bilgisayarın yavaşlığından şikayetçiyken geçen sene XP olan işletim sistemini Win7'ye yükseltmiştim.Bir arkadaşta keşke yapmasaydın çünkü atom işlemcili senin netbookta XP ,WİN7'ye göre daha hızlı kalırdı dedi.

Bilgisayarı geçen hafta genel bir bakım yapsın diye bir bilgisayarcıya götürdüm fakat bu gün elime aldığımda gördümki ; Win 7 olan işletim sistemini XP'ye çevirmiş.

Size sorum ; İşletim sistemi XP'de kalsın mı? Yoksa tekrar bilgisayarcıya götürüp al bunu sana nasıl verdiysem öyle teslim et,işletim sistemini tekrar Win7 çevir demeliyim?

Eğer bu atom işlemcili netbookda,XP diğerine göre hız açısından daha iyi olursa,XP kalsın hiç değiştirtme dermisiniz?

• Tekrar Merhaba
    Biraz önce bilgisayarcı ile görüştüm.
    Dedikleri şu : "Özellikle Win7 yerine XP kurduk.Çünkü siz oyun vs oynamayıp,netbooku sadece internette araştırma yapmak ve yazı yazmak için kullandığınızdan,
    XP , WİN7'ye göre daha hızlı olacağı için işletim sistemini XP'ye döndürdük" dedi.

Sonuçta bilgisayarcının dediği bu. Ne derece doğrudur bilemiyorum? Bende birazdaha hızlı olacaksa XP kalsın o zaman dedim.
  • bence bilgisayarcı iyi yapmış win 7 ağır geliyor biraz atomlara bende denedim olmadı en güzeli xp ile devam etmek sende o şekilde devam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: asterix4848

bence bilgisayarcı iyi yapmış win 7 ağır geliyor biraz atomlara bende denedim olmadı en güzeli xp ile devam etmek sende o şekilde devam et

Cevap için teşekkürler asterix4848

Bilgisayarcı sisteme daha az yük vereceğinden işletim sistemini XP'ye döndürdük deyince bende kabul ettim.
    İsterseniz getirin hemen Win7'ye yükselteyim ama sizin atom işlemcili netbook için XP'de olması daha iyi dedi.Bu şekilde bıraktırdım.
    Selamlar
  • Merhabalar,

Ben de @asterix4848'e katılıyorum. Atom işlemcili bir bilgisayarın üzerinde verimli çalışsa çalışsa, Windows 7 Starter veya Home Basic'in çalışacağını düşünüyorum.

Atom işlemcili zayıf bir bilgisayarın ve netbookların en verimli Windows XP Home Edition veya Windows 7 Starter ile çalışacağını düşünüyorum. Fakat Windows 7 Starter'daki kısıtlamalar (aynı sayıda belirli sayıda program açma, masaüstü arka-planını değiştirememe gibi...) nedeniyle, Windows XP Home Editon daha mantıklı bir seçim olacaktır kanâatindeyim.

İyi forumlar.
  • W7 atom a ağır gelir xp ile devam et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 8'de iyi bir seçim olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.