Şimdi Ara

Atmı Devemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşalr öncelikle post kasıyo denmesin die konu dışına açtım.Eğer sorduğum soru üst konularda varsa bana üst konu linkini verin!

Kervan çekerken Deveyle çekiyorsak 1 yıldız için daha fazlamı mal alıyoruz.Yani Atla sınır 50kyken deveyle 60kmı oluyor?
    Bi arkadaş öle dedi de...

• Öyle bir fark var ama tam miktarı bilmiyorum.Ben at kullanıyorum çünkü deve çok geride kalıyor.10-15k için 5-10 dakika harcanmaz diye düşünüyorum.Vakit nakittir :D
  • bence aynı...

ama salla sen al fili veya öküzü bak işine
  • lwle göre değişir...
  • 1 yıLdIz maL tasırken ne atın nede devenın ınventoryı dolduramazsın..devenn canı fazla ama yavas..at daha hızlı deveden..
  • Ben 25 levelim (26 de) Hangisi daha fazla kar yapar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaNia©

Ben 25 levelim (26 de) Hangisi daha fazla kar yapar?

Deve veya öküz ata göre daha fazla mal alır.Ancak at daha hızlıdır deve ve öküz daha yavaş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fazLa kar dıe bısı yok ne kadar maL o kadar para..ama diyorum ya 1 yıLdız maLda atda devede aynı farkları ıse devenn canı fazla ve yavas ama at hızlı canı bıraz daha az..
  • Çok teşekkür ederim artık uplamayın konu düşsün aşağı
  • deve fazla alır yawas gider at biras daha az alır hızlı gider ama en iisi fire ox
  • deve işi riske atmamak lazım
  • fire ox güzel
  • olay şöyle at daha hızlı gider canı deveninkinin yarısı kadardır deveden daha az mal alır

deve daha fazla mal alır attan yavaştır canı atın 2 katıdır

bence thief olmadığın sürece pek at kullanma
  • deve daha iyidir hızında çok fark yoktur o hız fark yapmaz 2 katı canı var ve mesela at 5 mal ile 1 yıldız olurken deve 7 malla olur
  • develer atlara göre fazla mal alır ve fazla canı vardır fakat yavaştır at daha az alır canı azdır fakat hızlıdır(deveye göre yoksa kaplumbağa gibi :D)
    25 lvsan bence deve al atayatabilir bide 40+ olmadağından thieflerden kaçmak için hızlı olmana gerek kalmaz
  • deveyle 150k gibi geliyor atla 100k (mallar dahil, 20 level transları)
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN

develer atlara göre fazla mal alır ve fazla canı vardır fakat yavaştır at daha az alır canı azdır fakat hızlıdır(deveye göre yoksa kaplumbağa gibi :D)
    25 lvsan bence deve al atayatabilir bide 40+ olmadağından thieflerden kaçmak için hızlı olmana gerek kalmaz

+1
    Bende Yazcaktım Ama Sen Yazmışın
  • Bence deve daha iyi biraz yavas ama saglam
  • eşşek en iyisi

forevır eşşek

boyunada uygun binerken zorluk çekmessin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brandweer -- 14 Ekim 2007; 23:04:00 >
  • Atı tavsiye ederim daha hızlı olduğu için avantaj sağlıyor ancak silk alıyorisen fili al hızlı ve lvına göre hpsi inventory si oluyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.