Şimdi Ara

atm para sıkışması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Baylar Bayanlar merhaba (Konu Ciddiyeti Yüksektir),
    Geçtiğimiz pazar günü (G) atm sine 1050 tl kart borcu yatırmak isterken madeni para uyarısı yazıp,paranıza el konuluyor dedi ve kart borcunu ödeyemeden paracıklarım gitti :(
    müşteri hizmetlerini aradım ve kayıt formu oluşturdum.2 gün oldu bizim para geri iade edilmedi.
    Konu hakkında bilgisi olan veya daha önce başından buna benzer olay geçmiş olan varsa bildiklerini bana aktarabilir mi?

XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SIYAH KASA INTELCore i5 3470 Soket 1155 3.2GHz 6MB Cache 22nm islemci ASUS DRW-24B5ST 24X DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1333MHz CL9 ASUS GT630 GDDR3 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 ASUS P8B75-M LX Intel B75 Soket 1155 DDR3 2200MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 DVI AOC 20" E2050SN EKRAN LED SANDISK 120GB Extreme Sata 3.0 SSD
    PEUGEOT 2013 301 1.6 HDI
  • Atm eger banka yaninda degilse atm ye bakan ekip daha gidip jump bosaltimi yapmamis olabilir. Ekip atm yi acinca paranizi alirlar ve hesabiniza yatirirlar. Atm ler icin belli basli gunler vardir o gun gidip acarlar para eklenecek eklenir veya alinacaksa alinir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.