Şimdi Ara

ATK0100 ACPI UTILITY Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
18.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Makinama format attıktan sonra anakart cd'sinden bu donanimla ilgili driver yüklemem gerekti. Ne olduğu hakkında fikri olan var mı acaba?

• Yanlış hatırlamıyorsam ASUS anakartlar için kısa yolları içeren bir driver kurulumuydu ... Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltirler
  • Bu parçayı makinada bir donanım olarak görüyor ama driver kurdum sadece bunun için
  • aynı şey benim ASUS lap-top da çıkıyor.. anakart cdsinde.. yükleyince bir donanimda kulanıyor donanimin driveri oluyor.
  • evet asus driverlerinin kurulumu için gerekli biişi asus cd sini takınca hiç bişi yapmadan yüklüyor.
  • Adından da anlaşılacağı üzere ACPI yani Advanced Configuration and Power Interface'in kısaltmasıdır. Intel, Microsoft ve Toshiba tarafından geliştirilmiştir. İşletim sisteminin bir parçasıdır ve işletim sisteminin, bilgisayara bağlı herbir parçaya giden güç akışını kontrol etmesini sağlar. Asus marka anakartlarda ve notebook'larda, işletim sisteminizin bilgisayarınızın bileşenlerine hükmetmesi için bu driver'ı yüklemeniz gerekir.
  • Yükleyin arkadaşlar. Bu laptopun power plan(güç planlaması) yazılımını aktifleştiriyor. İsterseniz laptop işlemci hızı downclock yapıyor. Ekran parlaklığını ayarlıyor ve benzeri.
    Bu sürücü olmazsa yazılı çalışmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Swapfile.sys hatası
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.