Şimdi Ara

Atılım Üniversitesi neden kötüleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim hedefim yazılım mühendisliği okumak fakat Ankara'da sadece Atılım Üniversitesi'nde var etrafımdaki çoğu kişi Atılım yerine başka bir yerde bilgisayar yaz diyor kafam çok bulandı sınava 1 ay kala yardım edebilirseniz çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herşey kendinde biter..boşver miiletin ne dediğini bence
  • atılım üniversitesinde okuyorum. verilen eğitim ve akademisyenler çok iyidir kendini kanıtlamış kişilerdir. fakat okul çok paragöz servisler vs. paralı, bahar şenlikleri genelde olmaz rektörlük bizim değil paranın yanındadır. okul hakkında başka sorun olursa cevaplarım
  • SerhatC. kullanıcısına yanıt
    Çankaya üni deyim ve servisler ücretsiz, atılım ne kadar ücret alıyor servise
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtraJudical

Çankaya üni deyim ve servisler ücretsiz, atılım ne kadar ücret alıyor servise

hocam benim evim yakın tam bilmiyorum ama çok uzak olmayan yerler 190 keçiören vs. 250 küsür diye hatırlıyorum aylık.
  • takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 11 Temmuz 2015; 17:37:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerhatC.

atılım üniversitesinde okuyorum. verilen eğitim ve akademisyenler çok iyidir kendini kanıtlamış kişilerdir. fakat okul çok paragöz servisler vs. paralı, bahar şenlikleri genelde olmaz rektörlük bizim değil paranın yanındadır. okul hakkında başka sorun olursa cevaplarım

Hoca öğrenci ilişkisi nasıl tam olarak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok iyi hocam o yönden bir sıkıntın olmasın.hocalar öğrenci odaklıdır, hani lisedeki gibi despot zamanım geçsin gideyim tarzı değil size bir şeyler katmak için uğraşırlar. ben mühendislik fakültesinde değilim fakat dışardan hep mühendislikle ilgili övgüler gelir kulağıma.
  • quote:

çok iyi hocam o yönden bir sıkıntın olmasın.hocalar öğrenci odaklıdır, hani lisedeki gibi despot zamanım geçsin gideyim tarzı değil size bir şeyler katmak için uğraşırlar. ben mühendislik fakültesinde değilim fakat dışardan hep mühendislikle ilgili övgüler gelir kulağıma.

Tamamdır.Çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.

• quote:

atılım üniversitesinde okuyorum. verilen eğitim ve akademisyenler çok iyidir kendini kanıtlamış kişilerdir. fakat okul çok paragöz servisler vs. paralı, bahar şenlikleri genelde olmaz rektörlük bizim değil paranın yanındadır. okul hakkında başka sorun olursa cevaplarım

Merhaba kardesim. Benim kulagima cogu kisiden duydugum su soylenti geldi. Sirf fazla alabilmek icin hazirlik sinifinda birakiyolar denildi.. bu dogrumudur? Yani elbette kiside bitiyor olay ama sordugum herkesin ablasi abisi hazirlokta 1 sene cakmis (atilim icin konusuyorum). 2. Sorum olarakta sanirim bolume gectiginde 75 gibi bir ortalama istiyolarmis gecmek icin cok yuksek degilmi? bu Sorularima aciklik getirirsen sevinirim

• ninjamann N kullanıcısına yanıt
    hazırlık açısından genelde derslere devamlılıkları olmayanlar, dersleri çok önemsemeyenler, temeli çok zayıf olanlar kalıyor. işi baştan sıkı tutarsan hiç bir sorun yaşamazsın atılımın hazırlığı denilenin aksine kolaydır. ben sırf anadolu lisesi temeliyle bölümüm de türkçe olmasına rağmen çok rahat biçimde geçtim. yalnız şöyle bir şey var geçme notu 60tır 59.9 da bırakırlar. tekrar yazıyorum işi başından sıkı tutarsan hiç zorlanmassın. bölüm hakkında bilgim yok kusura bakmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.