Şimdi Ara

Konu kapatıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 18 Eylül 2024; 23:8:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son bi kaç senede yükselmeye başladı eskiden Ufuk Üniversitesiyle kapışacak kadar kötüydü de son bi kaç senedir Toparlıyo(para boll) ama hala iyi sayılmaz bazı belli başlı iyi Bölümler var hukuk gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: GameArenaRisc

Son bi kaç senede yükselmeye başladı eskiden Ufuk Üniversitesiyle kapışacak kadar kötüydü de son bi kaç senedir Toparlıyo(para boll) ama hala iyi sayılmaz bazı belli başlı iyi Bölümler var hukuk gibi

Nereye toparlıyor geçen yıl 44 binden 53 bine gerilemiş .

• Tek kelimeyle "ÇÖP".
  • Tall Man kullanıcısına yanıt
    Genel olarak üniversite hakkında konuştum? Bilgisayar mühendisliği iyi değil ayrıca belli Başlı Bölümler iyi. Atılım üni zaten zengin züppe nin takıldığı okulun biridir

• Odtüden hoca falan alıyolar diyolardı (şehir efsanesi olma ihtimali de yüksek araştırmadım oturup) . Ortam olarak da ekonomik durumuna bağlı o
  • Tercih yaparken arastirmistim. Akademisyenleri lisans eğitimlerini istatistik, matematik gibi bölümler üzerine almış. Bilgisayar üzerine alan görmemiştim (belki bir tane). Bilgisayara yakın bölümlerden mezun olanda pek yoktu (elektrik elektronik gibi). O yüzden ben uzak durdum. Şu ana kadarda olumlu bi yorum duymadım Atılım hakkında. Hukuk bölümü hakkında 1 tane olumlu yorum duydum. O da ne kadar doğru bilemem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Twitter Kapatıldı / Ana Konu
    11 yıl önce açıldı
    Konu kapanmıştır
    4 yıl önce açıldı
    KONU KAPANDI
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Erü ceng > Atılım ceng
  • blackcemre kullanıcısına yanıt
    Yakın zamana kadar abim atılımda çalışıyordu gerek hocalar gerekse öğrenciler hakkında hiç güzel yorum yaptığını duymadım orada asla okunmayacağını söylemişti bana. Üniversitenin hiç disiplini olmaması işlerin düzgün yürütülememesi gibi sebeplerden dolayı istifa etti zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.