Şimdi Ara

atikmpag.sys mavi ekran hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
5.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
    Sorunum başlıktaki gibidir.Araştırdım biraz ekran kartından olduğunu öğrendim.Ekran kartım HD6670 daha alalı 2 ay oldu 0 ayrıca.Az önce video izlerken önce mouse dondu 5-6 saniye sonra mavi ekran verdi,açtım bilgisayarı bir daha video izleyince aynı hatayı verdi.Ekran kartı sıcaklığım 30 derece.Bu sorun inşallah donanımsal değildir.



  • Öncelikle driveri tamamen kaldır ve bilgisayarı yeniden başlat daha sonra amdnin sitesinden en son versiyon driveri indirip kur ve yeniden başlat.Eğer yine aynı hatayı verir ve mavi ekranla karşılaşırsan sorun donanımsal olabilir.Tabi psuda yetersiz olabilir
  • Driver swipper ile kaldırdım sürücüyü tekrar başlattığımda bu sefer mavi ekranda atikmpag.sys unloaded yazıyordu,güvenli modda çalıştırıp manuel olarak C:\Windows\System32\drivers dizininden o dosyayı sildim,tekrar normal modda çalıştırdım ve 13.2 Beta 7 driverını kurdum.10 dk BF3 oynadım,3 tane video izledim mavi ekran filan vermedi.Velhasılıkelam sorun çözüldü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killuminati25 -- 8 Mart 2013; 1:05:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sercan_190735

    Driver swipper ile kaldırdım sürücüyü tekrar başlattığımda bu sefer mavi ekranda atikmpag.sys unloaded yazıyordu,güvenli modda çalıştırıp manuel olarak C:\Windows\System32\drivers dizininden o dosyayı sildim,tekrar normal modda çalıştırdım ve 13.2 Beta 7 driverını kurdum.10 dk BF3 oynadım,3 tane video izledim mavi ekran filan vermedi.Velhasılıkelam sorun çözüldü.

    sonrasında hata ile karşılaştınız mı ?
  • Hayır karşılaşmadım.
  • Denicem şimdi umarım sorun çözülür. Ayrıca nvidia display ve amd display driverları var belkide problem budur bendeki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sercan_190735

    Hayır karşılaşmadım.

    usta tam olarak nasıl çözdün bu sorunu, ati ekran kartını yükleyince yeniden başlatınca direk mavi ekran veriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.