Şimdi Ara

ATİKER VE MİMGAS KULLANIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SELAMIN ALEYKÜM arkadaşlar ÇANAKKALE GELİBOLU ilcesinde uydu servisi oto elektrik bina elektrik işleri yapmaktayım...

aracım renault 9 ama gümrük girişli şu anda 920.xxx km ve bu aracımda uzun zaman mimgaz regülatör kullandım ama hiç menmun kalmadım çünki aracım 1.8 zamanında 102 binde iken hararet gördü ve piston silindiri çizdi ve seğman kaynattı burda piston seğman kaliteli bir marka bulamadım nursan golben vb malzemeler vardı aracım 2009 senesinde 2 ay yattı yurt dışından gelen samimi bir arkadaşım benden motor kodunu istedi c2l 1598 cc bir aractı yani 1.6 8 walf arkadaşım saolsun piston seğman gömlek getirdi ve pistonlar mat siyah üstü ise parlak gri idi crom gibi aynı ama değildi emin değilim ve diğer pistona göre büyüktü uzunlukta sanırım 1.2 mm uzundu ve piston kolları aramaya başladım ve onuda 4 5 ay beklemem sonucu buldum renault 19 txe öyle hatırımda kalmış piston kolu kısa ve piston uzun ondada ve burdaki ustama taktırdım ustam konyalı birisiydi çok emek harcadı.
    ozaman gaza gelmem sonucu :) mimgaz beyin regülatör takıldı ve ben soğuklarda patır patır gezdim ve 1 sene önce karamanda bana usta bu beynin sorunlu oldugunu (beyin dediğim regültör) atiker marka takmam gerektiğini söyledi ve atiker marka beyinle avans borusunda bir bidon taktı sibob yaglama dedi yağ koy 10 numara dedi ve ben 275 bin km yol yaptım (20.000) benzinle geri kalanı gazla yani 250 bin km gaz ile gitti günlük ortalama 50-250 km arası yol yapıyorum gercekten cok fark ediyor 120 den 150 km ivmelenmesi değişti bir anda cıkar oldu ama bugün sabahta öglende çok zor çalışıyor ve gaz kokuyor fikir sahibi olan arkdaşlardan birisi varsa akıl verirse çok sevinirim yazımı okudugunuz için çok teşkkür ederim zamanınızı aldım ama bilen varsa yardımcı olursa cok sevinirim selamlar yahya küçükberber

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LPG ve BUJİ seçimi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.