Şimdi Ara

Atiker, Fast, Safefast,Multifast v.s. nedir bunlar ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
9.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Atiker, Fast, Safefast,Multifast v.s. bir çok çeşit mevcut, birde onların ayrıca çeşitleri var. süper falan diye,
    peki seçim yaparken aracımız için hangisi uygun nerden bileceğiz, fiyat farkları nelerdir,
    bu kadar çeşit arasındaki farklar nelerdir.

sadece ben değil aracına lpg taktıracak herkes öğrensin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzo86 -- 19 Mayıs 2010; 20:04:47 >

Orijinalden alıntı: x15

En süperi uygundur..

En&En-x-large
  • En cok kullanilan ve de en az problem cikartani oneriyorlar.
    yani fast.

Orijinalden alıntı: ozgur2007

güzel soru cvp yok

evet
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzo86

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur2007

güzel soru cvp yok

evet

Bi kaç parçanın tasarımı değiştirip, bi de yeni bir program arayüzü yap.. İşte oldu sana yeni sistem
  • maalesef atikercilerden cevap yok sanırım kendileride bilmiyorlar bu konuyu, ne dersiniz.

Günümüz otomotiv teknolojisi o kadar hızlı bir değişimin içinde ki; dünyanın en büyük otomobil ve motor üreticileri bile yılını doldurmadan yeni tasarladıkları motor ve otomobilleri tüketicilerine sunuyorlar.Durum böyle olunca otomotive bağlı tüm yan sanayii üreticileri de hızlı gelişime adapte olmak adına sürekli ürün gamlarını güncelliyorlar.Neticesinde Atiker A.Ş. üretmekte olduğu sıralı otogaz sistemlerini sürekli geliştirmekte.Bundan daha naturel bişey beklenemez zaten.Kendini yenilemezse endişe duymak gerekirdi diye düşünüyorum.

Sevgili @hackersun

"Birkaç parçanın tasarımını değiştirip bi de yeni arayüz yapıp yeni sistem üretimi" tabiri doğru analiz değil.Audi'ye ait 1988 model K-jetronic besleme sistemine sahip ACE kodlu 2.0L atmosferik motorun bloğu ile 2005 model 1.8T beslemeli AWT kodlu motorun bloğu aynıdır.Üzerine silindir kapak 5valf teknolojisi turbo teknolojisi ve sequential injection teknolojisi ilave edilince son sistem oldu, yani iskelet aynı.Buna otogaz sektöründen de örnek verebilirim 2004 yılında italyan OMVL firması DreamXXI H serisini üretti.2006 yılında N serisine geçti 2008 sonunda da P serisi üretime başladı.Ancak bu farklı isimlerdeki ürünlerin Adan Zye tüm parçaları aynı.Elektronik Kontrol Üniteleri ve yazılımları dışında bir farkları yoktur.Ya da BRC ye bakalım 2001de Sequent Standart modelini sürdü piyasaya.2003 yılında tamamı aynı olan ürüne yeni bir program geliştirerek adına Sequent Fast dedi.2004 yılında Sequent 24ü üretti 2007 yılında MY07 adıyla karşımıza çıkan bu ürün şimdilerde MY10 (model year 2010) ismi ile tüketiciye sunulacak.Düşünün 2004 yılında montajını yaptırdığınız bir ürünle 2010 yılında yaptırdığınız ürün arasında Kontrol Ünitesi ve Software dışında hiçbir fark yok.Buna benzer çok örnek verebilirim fakat ana tema üretici firmaların update işinden öteye gitmiyor.

Sevgili @electranwn

En çok kullanlılan ve en az problem çıkartan model önerisinde bulunmuşsunuz bu da kesinlikle yanlış.Problem çıkartan bir ürünü emin olun hiçbir üretici ürün gamına almaz.Problem çıkarma konusunda çıkan problemin ürünün markası ne olursa olsun cihazdan kaynaklanmadığını düşünmekteyim.Kötü marka yoktur.Hatalı montaj ve yol testleri tamamlanmadan müşterisine teslim eden usta hatası vardır.Çıkın ve Lpg dönüşüm Atelyelerini gezin-gözlemleyin.Kaç tane atelyede işin sahibi işinin başındadır ve bu işinin başında duranların kaç tanesi bırakın lpgyi otogazı; motordan-mekanikden-elektrikden anlamaktadır?

Sevgili @faruksevgili ağabeyime de selamlar...seni unutmadım:)))

umarım topice yazanların hepsine yeterince ve doyurucu bilgi vermişimdir...

• @mesut güvenç

Beni unutmadığınıza sevindim ,
    yeni markanız hayırlı olsun,
    Sizi seviyorum.
    Fakat sadece marka polomikleri olduğunda değil, tüm sorunların yaşandığı durumlarda sizin gibi duayenleri kullanıcıların yanında görmek istiyorum.
    Allah sizlere bol müşteriler ve bol kazançlar nasib eylesin, Başarılarınızın devamını diliyorum
    Saygılarımla...

Orijinalden alıntı: faruksevgili

quote:

En süperi uygundur..

En&En-x-large

sayın faruksevgili;
    sizin cevabınız aynen şuna benzemiş.

bir zamanlar tv.lerde bir reklam vardı, belki hatırlarsınız,

şöyle
    "yok aslında birbirimizden farkımız, ama biz osmanlı bankasıyız."

• quote:

Orijinalden alıntı: muzo86

quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

quote:

En süperi uygundur..

En&En-x-large

sayın faruksevgili;
    sizin cevabınız aynen şuna benzemiş.

bir zamanlar tv.lerde bir reklam vardı, belki hatırlarsınız,

şöyle
    "yok aslında birbirimizden farkımız, ama biz osmanlı bankasıyız."

@muzo86

Öyle birşey yok

10 marttaki tüm LPG duayenlerinin katıldığı toplantıda da dedim şimdide diyorum.

Tüm üreticiler ;
    Nasıl daha ucuza maledip rakiplerimizi altederiz diye strateji hazırlayacaklarına,
    Nasıl daha kaliteli olurumda rakiplerimi sollarım geride bırakırım diye strateji hazırlamadıkları sürece beni yanlarında göremezler.
    Türkiyedeki tüm imalatcıların fabrikalarını bizzat gezdim bizzat gördüm, bizzat kendilerinden bilgi aldım.

Bana göre kimse Türkiyenin LPG konusundaki liderliğinin farkında değil, kafalarını kuma gömmüş kimin fabrikasını kapattırabilirim, kimi daha düşük maliyetle altedip XXXXXX ulusunun ihalesini kaparım yarışına girmişler.

İnşallah kendilerini aşarlar
    Bende bir türk evlâdıyım.
    saygılar

• Merhaba Faruk bey,

Türk markalarından birinin bayiliğini alacak olsanız hangisini tercih edersiniz.
    tşk.

Orijinalden alıntı: miha60

Merhaba Faruk bey,

Türk markalarından birinin bayiliğini alacak olsanız hangisini tercih edersiniz.
    tşk.

Yanıt veriyorum
    Hiç birisini
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.