Şimdi Ara

ATİK ELEKTRONİK İLE İLGİLİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mediamarket merterde 799 tl idi sanırım 2 oyun hediyeli sanırım mediamarkette daha ucuz xbox360
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

mediamarket merterde 799 tl idi sanırım 2 oyun hediyeli sanırım mediamarkette daha ucuz xbox360

onlarda fifa 2010 ve re5 veriyorlar mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hook1903 -- 17 Şubat 2010; 23:04:40 >
  • valla ona dikkat etmedim ama oyun hediyesi vardı kutunun üzerine 2 oyun vardı çünkü.
  • arkadaşlar yokmu cevap verecek atik elektronik orjinal oyun satıyormu satıyorsa fiyat aralığı ne kadardır.

Teşekkürler şimdiden
  • Arkadaşlar Xbox' ımı kırdırmak için Atik elektroniğe götürmeyi düşünüyorum. Fakat bu işlemi yaptıkları sırada orada bulunmak istiyorum. Buna müsade ederler mi sizce?
  • Yorum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casperrrrrr -- 22 Şubat 2010; 22:17:40 >
  • benim sadece anlamadığım bişiy var mesela xbox ı aldığımız zaman kol elli lira ama sonra dan alırsak 80 nasıl oluyo bu iş
  • Konu ile ilgili olarak;

Ben uzun yıllardır Özkan Elektronik' den alışveriş yaparım.

Ama karışıklık olmasın iki tane Özkan Elektronik var çünkü.

Ben dvdhacker Özkan Elektronikden alışveriş yapıyorum. Doğubank ın hemen yanındaki han dalar.

Son derece dürüstler. Gözü kapalı alış veriş yapabilirsiniz. Yanlış anlamayın elbette diğer yerlerde dürüsttür.

Bir de ok tedbirliler. Önceki Xbox uma FW yükletmiştim oradan. Sağolsunlar keyi saklıyorlar. Sadece adınızı ve tarihi söylemeniz yeterli, hemen HDD den orjinal key i buluyorlar :D

Neticede güzel ve güvenilir hizmet var.
  • Aynen Turgay abiden şaşmam (DVDHacker) gözüm kapalı herşeyi emanet ederim kesinlikle dürüst esnafdır, hiç bir şekilde sorun çıkarmaz, hiç bir şekilde 3'ün 5'in lafını yapmaz
  • arkadaşlar ben dün fw yaaptırdım ve soğutucu takdırdım.Çok samimi ve doğaldılar sağolsun esnaf adamlarmış.Gözünüz kapalı güvenin arkadaşın dediği gibi 3-5 muhabbeti de yapmadılar.fw atılmasını da izlersin adamlar orada hemen yapıo zaten.6-7 de oyun aldım taş gibi hepsi çalıştı fw 1,7 attırdım makine canavar şimdi...
  • javascript:void(AddText(''))
    quote:

Orijinalden alıntı: mehmet_roer

Aynen Turgay abiden şaşmam (DVDHacker) gözüm kapalı herşeyi emanet ederim kesinlikle dürüst esnafdır, hiç bir şekilde sorun çıkarmaz, hiç bir şekilde 3'ün 5'in lafını yapmaz

nextgamer buradaaa

bende özkan elektroniği severim atik te iyi şuan ki xbox ımı ordan almıştım eskisinide özkan elektronikten ...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.