Şimdi Ara

ATİK ELEKTRONİK İLE İLGİLİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Atik elektornik ile ilgili başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Benzer durumlarla
    karşılaşan arkadaşlar için belki bir fikir sahibi olunmasını sağlar.

Elimde xbox 360 arcade konsol wardı, fw sini güncellemek için birkaç birşey denedim fakat olmadı ve daha fazla
    kurcalamıyım diye Atik elektronik ile görüşüp makineyi gönderdim. Atik elektronik telefon ile arayıp dvdromun
    bir şekilde zarar gördüğünü ve dvdkeyinin alınmasının mümkün olmadığını belirtti. Ve mağdur durumda bırakmamak
    için konsolun ilk çıkış yerini dolayısı ile dvdromun dvdkeyinin bulunması için yoğun bir çaba sarfetti fakat
    dvdkey yine bulunamadı. Atik elektronik, her ne kadar dvdrom a kendilerine ulaşmadan önce müdahalede bulunulmuş olsada
    bu durumu üstlenerek gönderdiğim makine ile aynı özelliklerde olan başka bir makineyi temin edip güncel
    fw yüklenerek bana gönderileceğini veya fiyat farkının ödenerek sıfır bir makine gönderebilceklerini söyledi.
    Bende farkı ödemeyi kabul ettim ve söyledikleri gibi sıfır bir xbox 360 arcade konsol gönderdiler.

Yani kısacası Atik Elektronik bir nevi onarım işlemi için gönderilen makine ile sonuna kadar ilgilendi ve kesinlikle
    mağdur durumda bırakmamak için ellerinden geleni yaptılar. Kendilerine teşekkür ediyorum.

• Arkadaşlar benim konsolda ses var görüntü yok sorun kablomu yoksa garfik işlemcimi? Ona göre bende Atik elektroniğe gönderecemde yardımcı olurmusunuz.
  • şimdiye kadar konsolla ilgili olan herşeyi oraya danıştım xboxlarımı ordan aldım son derece anlayışlı ve iyi insanlar. Hakkıyla bu işi yapıyolar ve bence satış ve servis destek konusunda en iyisiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentinal

şimdiye kadar konsolla ilgili olan herşeyi oraya danıştım xboxlarımı ordan aldım son derece anlayışlı ve iyi insanlar. Hakkıyla bu işi yapıyolar ve bence satış ve servis destek konusunda en iyisiler.
    bence özkan elektronik teknik konuda olsun satış konusunda olsun bilgi konusunda olsun turkiyedeki en iyi konsol tamir servisi.
    bu arada dvd keyi kaybolan makınalardan key alınabiliyor.dvdrom hiç çalışmasa bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMpUteQ_15

bence özkan elektronik teknik konuda olsun satış konusunda olsun bilgi konusunda olsun turkiyedeki en iyi konsol tamir servisi.
    bu arada dvd keyi kaybolan makınalardan key alınabiliyor.dvdrom hiç çalışmasa bile.

Evet DVD keyin kaybolması ile ilgili benim arkadaşımda büyük bir sorun yaşamıştı ama sağolsun izmirdeki uğur elektronik hızlıca halletti. Yani key alınamıyor diye birşey yok.
    Orada galiba satıcı biraz kendini düşünmüş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

quote:

Evet DVD keyin kaybolması ile ilgili benim arkadaşımda büyük bir sorun yaşamıştı ama sağolsun izmirdeki uğur elektronik hızlıca halletti. Yani key alınamıyor diye birşey yok.

Alıntıları Göster
    izmirdeki uğur elektroniğin tlf nunu alabilirmiyim..xbox 360 konsol alıcamda..

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanak2000@hotmail.

izmirdeki uğur elektroniğin tlf nunu alabilirmiyim..xbox 360 konsol alıcamda..

Alıntıları Göster
    Türkiyenin en iyi konsol tamir eden yeri Atik Elektronik,hiç kimse sorun yaşamadı bügüne kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

Türkiyenin en iyi konsol tamir eden yeri Atik Elektronik,hiç kimse sorun yaşamadı bügüne kadar.

Alıntıları Göster
    hakikaten inanılmaz destek çıkıyorlar. benim de aldığım konsolda ufak bi aksilik çıkmıştı. 2 gün içinde düzeltmekle kalmadılar bana bir iki hediye kıyak bile geçtiler. tabi ki işin hediyesinde değilim. müşteri memnuyetini sonuna kadar önemsediklerine dikkat çekiyorum. böyle esnaf kaldımı dedirtiyorlar insana.

konsol alacak ya da tamir gereken konsolları olanlar gönül rahatlığıyla atik e yönelebilirler.

• quote:

quote:

konuda pek bir bilgin yok sanirm.dvd rom un flashini silersen ya da bir sekilde yakarsan(bazi insanlar dvd rom un power kablosunu ters takarak basariyor bunu) key alma isini unut.anakart ustunden almak icin yontemler var fakat bunun icinde cygnos kurmana gerek var makina ustunde.cok karisik isler ve pratik degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: cell1987

quote:

quote:

konuda pek bir bilgin yok sanirm.dvd rom un flashini silersen ya da bir sekilde yakarsan(bazi insanlar dvd rom un power kablosunu ters takarak basariyor bunu) key alma isini unut.anakart ustunden almak icin yontemler var fakat bunun icinde cygnos kurmana gerek var makina ustunde.cok karisik isler ve pratik degil.

Alıntıları Göster
    Daha önce alışveriş yapmadım; ama yapanlardan olumlu yorumlar alındığı bir gerçek. İşini iyi yapmaya gayret eden bir dükkan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Daha önce alışveriş yapmadım; ama yapanlardan olumlu yorumlar alındığı bir gerçek. İşini iyi yapmaya gayret eden bir dükkan.

Alıntıları Göster
    Benim de Atik'ten aldığım fw'siz x360 e74 arızası yapmıştı,kendilerine gönderdim,maalesef tamir edilemedi.Maalesef adres vb...yok(?) denip geri de gönderilemedi.Üzücü tabi:)

Üzerinden aylar geçti ama fw'siz cihazım bozuk da olsa bir şekilde hiç oldu yani,siz siz olun şehir dışından cihaz gönderirken adres olaylarına dikkat edin.Herkes benim gibi anlayışlı olmayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: faho

Benim de Atik'ten aldığım fw'siz x360 e74 arızası yapmıştı,kendilerine gönderdim,maalesef tamir edilemedi.Maalesef adres vb...yok(?) denip geri de gönderilemedi.Üzücü tabi:)

Üzerinden aylar geçti ama fw'siz cihazım bozuk da olsa bir şekilde hiç oldu yani,siz siz olun şehir dışından cihaz gönderirken adres olaylarına dikkat edin.Herkes benim gibi anlayışlı olmayabilir.

Alıntıları Göster
    Evet gayet ilgililer ve ellerinden geleni yapıyorlar telefonla arayıp bilgilendiriyorlar vs.Teknik destek için atik dururken başka bir yere gitmem şahsen.

• quote:

quote:

quote:

Seninde bu işin birileri tarafından kolayca yapıldığından haberin yok sanırım. Arkadaşım 20TL'ye kolayca yaptırdı.
    Pratik olup olmaması benim derdim değil. Sonuçta parayı verince yapılıyor. Yani yukarıda yazıldığı gibi yapılamaz diye bir durum söz konusu değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Seninde bu işin birileri tarafından kolayca yapıldığından haberin yok sanırım. Arkadaşım 20TL'ye kolayca yaptırdı.
    Pratik olup olmaması benim derdim değil. Sonuçta parayı verince yapılıyor. Yani yukarıda yazıldığı gibi yapılamaz diye bir durum söz konusu değil.

Alıntıları Göster
    dostum dealextremde 30 dolara dvd rom satılıyor sıfır (bu işler için) xbox ıcın ordan alıp gonderseydın atiğe adamlar ona kurardı yeni fw yı yenı makıne almana da gerek kalmazdı bence

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

dostum dealextremde 30 dolara dvd rom satılıyor sıfır (bu işler için) xbox ıcın ordan alıp gonderseydın atiğe adamlar ona kurardı yeni fw yı yenı makıne almana da gerek kalmazdı bence

Alıntıları Göster
    yorumlarda fanatık olmaya gerek yok çözüme yonelık cevaplar yazılsa ıyı olur bence mıllet bılgılenır. o iy bu ıyı ile olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

yorumlarda fanatık olmaya gerek yok çözüme yonelık cevaplar yazılsa ıyı olur bence mıllet bılgılenır. o iy bu ıyı ile olmuyor

Alıntıları Göster
    ben bişey soracapım.
    bu homebrew xbreboot freeboot her neyse bunları yapmak için.
    dashboard versiyonumun 8955 olmaması mı gerekiyor . Youtube da felan videolarda dashboard versiyonu son olanlarda yapabiliyor acaba biz yapamıyor muyuz. Lütfen olmadı pm den cevap verin bilginiz varsa eğer
  • quote:

Orijinalden alıntı: janot

ben bişey soracapım.
    bu homebrew xbreboot freeboot her neyse bunları yapmak için.
    dashboard versiyonumun 8955 olmaması mı gerekiyor . Youtube da felan videolarda dashboard versiyonu son olanlarda yapabiliyor acaba biz yapamıyor muyuz. Lütfen olmadı pm den cevap verin bilginiz varsa eğer

Alıntıları Göster
    arkadaşlar atik elektronikte orjinal xbox oyunları satılıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnyavuz

arkadaşlar atik elektronikte orjinal xbox oyunları satılıyor mu?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yakın zamanda bende elite almayı düşünüyorum acaba atikten mi alsam yoksa saturnden mi karar veremedim ayrıca atik hediye olarak oyun falan veriyor mu

NOT:Saturnde 2 oyunlu 849 tl ve bir de atikten alırsam orjinal oyun fiyatları ne kadardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hook1903 -- 17 Şubat 2010; 22:48:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

arkadaşlar yakın zamanda bende elite almayı düşünüyorum acaba atikten mi alsam yoksa saturnden mi karar veremedim ayrıca atik hediye olarak oyun falan veriyor mu

NOT:Saturnde 2 oyunlu 849 tl ve bir de atikten alırsam orjinal oyun fiyatları ne kadardır

Alıntıları Göster
    birader saturnde hangi oyunları verıyorlar yanında
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnyavuz

birader saturnde hangi oyunları verıyorlar yanında

Alıntıları Göster
    fifa 2010 ve re5
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.