Şimdi Ara

Ati x 1650 512 mb ..Ekran kartı İle ilgili bi sorun Lütfen Yardım arkadslar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi günler arkadaslar...Baslıktada Belirttigim gibi...Kullandıgım ekran kartım x 1650 512 mb ekran kartım var..Ve pcimin 1 gb rami var...AMD Athlon(tm) 64 Processor 3200+2.00Ghz ye sahibim...Arkadaslar sizlere içinden cıkamadıgım bir sorun hakknda yardım bekliyorum..Bu ekran kartını yaklasık 3 ay once aldım sadece pes 2008 ıcın ...Dun gece Ekran kartımın en son ki driveriını yukledm..Yüklemez olaydım Ati control centerdaki ayarları bır turlu yapamadm arkadslar...Sizlerden istedgim Bu ekran kartını kullanan yada control centerdaki ayarlardan anlayan bır arkads varsa lütfen bana yardımcı olabirlmi ...Daha once istedgim performansı tam olarak alamıodm ama yine biraz daha iiydi...Dun geceden berı ugrasıorm bı yapamadm fitil oldum yha...Lütfen arkadslar yardımlarınızı beklıyorummm...
    Simdiden tesekkür ederim...

Ve arkadslar az once bı arkadstan drıver lınkı aldm ındrdm bu son version fılan dedı neyse yukledm ancak sımdıde control panelı aclmıo lutfen yardm edın arkadslar yha 1 haftadr bunla ugrasırom :(

• Eski driverleri kaldırmadan üstüne kurulum yapılınca böyle problemler oluyor. Önce sistem geri yüklemeyi falan dene hata üstüne hata yapıp, sorununu geri dönülmez bir noktaya gelebilir.
  • bende de aynı karttan var ama ben 7.1 driver sürümünü kullanıyorum diğer sürücüler oyunlarda sorun yaratıyor oyundan atma gibi ati ile ilgili bütün yuklediklerini kaldır tekrar kur sonra sana verilen cdden kurmaya bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amd6000+ 4 gb ram sistem bi tuhaf?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.