Şimdi Ara

ATI vs NVIDIA Crysis Demo Testleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
4.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bütün DH takipçileri olarak seninle gurur duyuyoruz kumandanım bu ne emektir,çabadır bizim için
    senden yenı ssler vıdeolar beklıyoruz haydı devam
  • labrodorit upload ediyor

kumandan durum sende nedir hazir mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan

quote:

Orjinalden alıntı: labrodorit

Oyunun başını çektim ben 3 dakikalık bir video.Hala çok hevesliyseniz koyayım.Çünkü sonuçlar verdiğim ssler ile tamamen aynı.

uçak olan kısmı çektiysen koy dostum bende upload ediyorum rapi-de atıyorum kalite düşmesin diye.
    Ayrıca oyundaki GPU+CPU benchmark sonuçlarınıda koyarsan ilgili konuya daha net sonuçlar çıkar ben eklemiştim oraya

evet buyrsun rapid-share linki

http://rapid+share.com/files/65773554/CryUcak.avi.html

4,5 Mb

baba video çekmeyi hiç bilmiyorsun neden fps ye odaklandın ki zaten görüyoruz tüm ekranı çeksene yaw sıkıldım bi ara fps düştü acaba tam nerede düştü insan merak ediyor

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

labrodorit upload ediyor

kumandan durum sende nedir hazir mi ?

quote:

evet buyrsun rapid-share linki

http://rapid+share.com/files/65773554/CryUcak.avi.html

4,5 Mb

forumu takip et

video yu izledim

fps ler rezil aynen bendeki gibi

• kumandanım fps canavarım aslansın hazır elın degmısken su lcd tven de oynarken bır vıdeo alalım goruntuler nasıl dx10da die fps falan onemlı deıl gozumuz senlensın ac guzel bı yeri de en az 5 dk olsun,vallahi darılırım
  • Kameradan videoyu çekemedim 15 dk musaade koyacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karavanasamonur

kumandanım fps canavarım aslansın hazır elın degmısken su lcd tven de oynarken bır vıdeo alalım goruntuler nasıl dx10da die fps falan onemlı deıl gozumuz senlensın ac guzel bı yeri de en az 5 dk olsun,vallahi darılırım

yaw ne kadar gevezesin onur daha önce verdim zaten

quote:

Kameradan videoyu çekemedim 15 dk musaade koyacağım.

sorun değil dostum bekleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 28 Ekim 2007; 15:59:18 >

• Sonunda telefondan upload etmeyi başardım.Kumandan yanlız sen uçağın dışını çekmissin ben daha onceki sslerimde tutarlı olsun diye uçağın içini çektim sende oyle yapabilirsen karşılaştıralım.Amacım daha once verdiğim sslerle aynı olsun.

Ben maçı izlemeye gidiyorum şimdi maçtan sonra devam ederiz.

http://rapid-share.com/files/65783387/Film-0005.mp4.html

Bu arada yazmış olayım işlemci 3.2@4.4 kartta 888/2300

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labrodorit -- 28 Ekim 2007; 16:25:46 >

• ya niye video filan ugrasiosunuz anlamiyorum crysis benchmark yapsaniza kendi oyun icinden... allah allah
  • quote:

Sonunda telefondan upload etmeyi başardım.Kumandan yanlız sen uçağın dışını çekmissin ben daha onceki sslerimde tutarlı olsun diye uçağın içini çektim sende oyle yapabilirsen karşılaştıralım.Amacım daha once verdiğim sslerle aynı olsun.

Ben maçı izlemeye gidiyorum şimdi maçtan sonra devam ederiz.

http://rapid-share.com/files/65783387/Film-0005.mp4.html

ok indireyim seninkinin aynısını çekerim

quote:

Orjinalden alıntı: annihilator

ya niye video filan ugrasiosunuz anlamiyorum crysis benchmark yapsaniza kendi oyun icinden... allah allah

ben onu yapıp senin konuya ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 28 Ekim 2007; 16:22:34 >

• evet görüldüğü üzere aynı yerde 2900 26 fps alırken ben 40 fps alıyorum şimdi devamını çekeceğim
  • Ben uçak içini merak ediyorum zira orada 31 fps almıştın bende 29

Edit:Bu arada ben bir önceki sste 29 fps aldım burada 32lere 33lere vuruyor sebebi işlemcim o zaman 4.2 idi şimdi 4.4 ekran kartı da 850/2200dü şimdi 888/2300

quote:

evet görüldüğü üzere aynı yerde 2900 26 fps alırken ben 40 fps alıyorum şimdi devamını çekeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labrodorit -- 28 Ekim 2007; 16:37:29 >
  • quote:

evet görüldüğü üzere aynı yerde 2900 26 fps alırken ben 40 fps alıyorum şimdi devamını çekeceğim

bende merakla bekliyorum

ucak icinde kac alican
  • @CeOfFuture @ açtığı konuda zaten testlerinizi koymuş ve 2900xt nin nvidia lara göre performanslı olduğu çıkmıştı ortaya ki
    daha ati , nvidia gibi crysis için yeni bir driver çıkarmadı.gereksiz bir konu olmuş.
    bu oyunda büyük bir ihtimal ile ati daha performanslı olacaktır.şahsen ben eminim ama işte küçük bir yanılma payı bırakalım.
    hadi hayırlı frapslar.
  • quote:

Edit:Bu arada ben bir önceki sste 29 fps aldım burada 32lere 33lere vuruyor sebebi işlemcim o zaman 4.2 idi şimdi 4.4 ekran kartı da 850/2200dü şimdi 888/2300

keşke aynı değerlerde çekseydin neyse ben çektim uçak içi videoyu upload ediyorum genel olarak şunu söyleyebilirim % 25 ile % 50 arasında fark ediyor ama sen biraz daha o-c yapmışsın tabi.

Buyrun uçak içi

http://rapid+share.com/files/65789925/Crysis2.avi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 28 Ekim 2007; 16:52:07 >

• Crysis Online forumlarında şöyle bişey buldum : Oyunu directx 10 modunda directx9 daki iyi çalışan ayarlarla açtığımızda bile garip bir kasılma oluyor. directx9da açarsak güzelce oynayabiliyoruz o yüzden şöyle yapıyoruz.
    C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis SP Demo\Game\Config\Cvargroups içinde 13 tane config dosyası var
    bunları notepadle açıyoruz. [[[ Cvargroups dosyasının yedeğini almayı unutmayın ! ]]]
    Ben Örnek olarak sys_spec_full dosyasını açtım
    [default]
    ; default of this CVarGroup
    = 4

sys_spec_ObjectDetail=4
    sys_spec_Shading=4
    sys_spec_VolumetricEffects=4
    sys_spec_Shadows=4
    sys_spec_Texture=4
    sys_spec_Physics=4
    sys_spec_PostProcessing=4
    sys_spec_Particles=4
    sys_spec_Sound=4
    sys_spec_Water=4
    sys_spec_GameEffects=4

[1]
    sys_spec_ObjectDetail=1
    sys_spec_Shading=1
    sys_spec_VolumetricEffects=1
    sys_spec_Shadows=1
    sys_spec_Texture=1
    sys_spec_Physics=1
    sys_spec_PostProcessing=1
    sys_spec_Particles=1
    sys_spec_Sound=1
    sys_spec_Water=1
    sys_spec_GameEffects=1

[2]
    sys_spec_ObjectDetail=2
    sys_spec_Shading=2
    sys_spec_VolumetricEffects=2
    sys_spec_Shadows=2
    sys_spec_Texture=2
    sys_spec_Physics=2
    sys_spec_PostProcessing=2
    sys_spec_Particles=2
    sys_spec_Sound=2
    sys_spec_Water=2
    sys_spec_GameEffects=2

[3]

sys_spec_ObjectDetail=3
    sys_spec_Shading=3
    sys_spec_VolumetricEffects=3
    sys_spec_Shadows=3
    sys_spec_Texture=3
    sys_spec_Physics=3
    sys_spec_PostProcessing=3
    sys_spec_Particles=3
    sys_spec_Sound=3
    sys_spec_Water=3
    sys_spec_GameEffects=3

-------------------------
    Maviyle yazılanları [3] ün altına yapıştırıyoruz 3 dekileri silip tüm config dosyasındakileri böyle yapıyoruz oyunu directx9 olarak başlatıyoruz her zaman kullandığımız ayarlarda directx9da directx 10 nimetlerinden -D10da açtığımızda oluşan kasılmalar olmadan oynuyoruz tabi bi miktar fps düşmesi oluyor ama güzel görüntülerle kasılmadan oynuyoruz

ATI vs NVIDIA Crysis Demo Testleri
     ATI vs NVIDIA Crysis Demo Testleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GobliN -- 28 Ekim 2007; 16:56:47 >

• quote:

quote:

keşke aynı değerlerde çekseydin neyse ben çektim uçak içi videoyu upload ediyorum genel olarak şunu söyleyebilirim % 25 ile % 50 arasında fark ediyor ama sen biraz daha o-c yapmışsın tabi.

Buyrun uçak içi

http://rapid+share.com/files/65789925/Crysis2.avi.html

ultra gene ezdi 2900xt nin superclocked halini

• kumandanım ultram canavarım bu yukardaki video dx10 modundamı eger oyleyse kasmadan oynıyor oyun hadı ıısın mereşe uramak mı lazım nedır yuksek detaylı crysısı gormek ıcın
  • quote:

kumandanım ultram canavarım bu yukardaki video dx10 modundamı eger oyleyse kasmadan oynıyor oyun hadı ıısın mereşe uramak mı lazım nedır yuksek detaylı crysısı gormek ıcın

DX9

ama bence aşağıdaki testleri yapmak daha net sonuç verecektir

http://forum.donanimhaber.com/m_18674809/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 28 Ekim 2007; 17:05:20 >

• quote:

kumandanım ultram canavarım bu yukardaki video dx10 modundamı eger oyleyse kasmadan oynıyor oyun hadı ıısın mereşe uramak mı lazım nedır yuksek detaylı crysısı gormek ıcın

dx9 very high 4x aa 1280 pixel

dx 10 da o fps ler ruya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.