Şimdi Ara

ATI vs NVIDIA Crysis Demo Testleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
4.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun nvidia sponsorlu olduğu halde bence yeterince fark yok.Hatta bu fark ta zamanla kapanacak.

Ayrıca 2900 gts320 den daha iyi skor almış.
  • Kumandan bu testler için başlık açmışsın da kendin inanıyormusun?

Ben 4.2lik dualcore işlemci ile(bu işlemci core2duo ile 1.8e tekabul eder) senin kartınla kafa kafaya sonuçlar aldım 2900xt ile şimdi gerçekten bizim

yaptığımız testleri bilmeyen adamlar hakikaten high ayarda 1280x1024de 320mblık 8800ün 2900xtden daha iyi sonuç verdiğine inanacaklar.Oyun sırf

500mb bellek harcıyor.
  • @labrodoit

Senin işlemci Pentium D falanmı? Öyleyse öyle bir işlemci ve 2900XT ile o kadar iyi sonuçlar alman süper.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 28 Ekim 2007; 13:29:22 >
  • Evet pentium d işlemci 3.2 @ 4.2.Ceoffutureun 8800gts sayfasına koydum sslerimi.
  • testler bana biraz alakasız gibi geldi iki çözünürlülük arasında neredeyse fark yok 5-10 fps fark var sadece
  • quote:

Orjinalden alıntı: labrodorit

Evet pentium d işlemci 3.2 @ 4.2.Ceoffutureun 8800gts sayfasına koydum sslerimi.

2900XT Crysiste çok iyiymiş. Bizde yeni sattık 2900XT yi iyimi

• Doğal birşey bu shader bazlı bir oyun.Texture bazlılarda da nvidia önde.
  • 8800GT diyorum başka birşey demiyorum
  • quote:

Kumandan bu testler için başlık açmışsın da kendin inanıyormusun?

Ben 4.2lik dualcore işlemci ile(bu işlemci core2duo ile 1.8e tekabul eder) senin kartınla kafa kafaya sonuçlar aldım 2900xt ile şimdi gerçekten bizim

yaptığımız testleri bilmeyen adamlar hakikaten high ayarda 1280x1024de 320mblık 8800ün 2900xtden daha iyi sonuç verdiğine inanacaklar.Oyun sırf

500mb bellek harcıyor.

Ya git kendin yap iste benchmark'i karsilastir Crysis'in benchmark kabiliyeti var hatta al bakhttp://forum.donanimhaber.com/m_18674809/tm.htm

• quote:

500mb bellek harcıyor.

yaa arkadaşım ne alaka şimdi ? fx57 binlerce haber bulup veriyor soruyormusunuz "fx sen buna inandıktan sonramı yazdın bu haberi?" diye. Elime geçti paylaştım sanki ben yapmışım gibi ithamlar falan ...

Ayrıca senin o işlemci ile benle yaklaşık aynı fps leri alman pek mantıklı gelmiyor AA açılmamış olabilir sende detayları tekrar gözden geçirip yeni test yaparsan sevinirim. Kaldıki 8800 ULTRA ve 3.5 GHZ bir c2d işlemci var karşında. ben dün yanlış anlaşılmak istemedim herkeste tutarsız sonuçlar çktı çünkü ama bence senin ayarlarında bir problem var. Benle aynı oranda fps alman imkansız. Yanlış anlama bunu kasıtlı yaptın demiyorum ama yanlışlık olabilir diyorum.

• ya iste gelin herkes ayni ayarlarda crysis'in bench'ini yapsin sonuclari karsilastiralim

bu sekilde olmuyor senin nerde 30 fps benim catismada bukadar gunduz su kadar gece boyle boyle die
  • quote:

Orjinalden alıntı: annihilator

ya iste gelin herkes ayni ayarlarda crysis'in bench'ini yapsin sonuclari karsilastiralim

bu sekilde olmuyor senin nerde 30 fps benim catismada bukadar gunduz su kadar gece boyle boyle die

evet bencede öyle yapalım
  • bu testler malesef fake

o kadar iyi fps alamiyor 320mb lik 8800gts

2900xt gercekden daha iyi bu oyunda ultra ile kapisiyor

bu arada birisisi save dosyasi upload ettsin

atiyorum 5 check pointli

herkes acsin save i kimildatmadan ss versin

bakalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 28 Ekim 2007; 14:02:15 >
  • Öncelikle ben bile içerliyordum sana millet yalancı diyince ama hiç kızmamam lazımmış çünkü sen hiç çekinmeden az önce benim yalancılıkla itham ettin.
    Ben orada sana itham falan da yapmadım ben orada 2900xt sonuclarını koymama rağmen boyle birşeyin mantıklı olmadığını göre göre konuyu açmanı yadırgadım.ceoffutureın sayfasında başka ultrası olanlarda koydu bende koydum ssi.Sonuçlar ortada.
    Ben 1 ssi 1 kere koyarım.Aptal de değilim kartımı da herşeyimi de biliyorum.Bazı özellikleri açmayı unutmak sana has bir durum daha once bir konuda şahit oldum.
    Durup dururken hır çıkartma ultrayı almış olabilirsin de yani ben de burada koydum ssimi sonucu kabullen zira furkan da kabul etti sonucu beni tanımıyorsan ona sor hayatımda tek yalan yanlış ss koymadım koymam.Burada da kimse 2900xt ssi koymazken 2900xt daha kötüyken ben koyuyordum hatırlarsan.Ultra 2900xtyi her oyunca geçince bir şey yok aman benim kartım diyorsun burada geçilince de aman diyorsun.Böyle şey olurmu?
    Video koyarım ama karşılığında senden de forumdan ayrılma sözü alırım.Beni böyle ufak hesaplar peşinde koşan biri olarak düşünüp de sakın yalancılıkla itham etme.

neyi açıp açmadığımı da bilirim.

quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan

quote:

500mb bellek harcıyor.

yaa arkadaşım ne alaka şimdi ? fx57 binlerce haber bulup veriyor soruyormusunuz "fx sen buna inandıktan sonramı yazdın bu haberi?" diye. Elime geçti paylaştım sanki ben yapmışım gibi ithamlar falan ...

Ayrıca senin o işlemci ile benle yaklaşık aynı fps leri alman pek mantıklı gelmiyor AA açılmamış olabilir sende detayları tekrar gözden geçirip yeni test yaparsan sevinirim. Kaldıki 8800 ULTRA ve 3.5 GHZ bir c2d işlemci var karşında. ben dün yanlış anlaşılmak istemedim herkeste tutarsız sonuçlar çktı çünkü ama bence senin ayarlarında bir problem var. Benle aynı oranda fps alman imkansız. Yanlış anlama bunu kasıtlı yaptın demiyorum ama yanlışlık olabilir diyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

bu testler malesef fake

o kadar iyi fps alamiyor 320mb lik 8800gts

2900xt gercekden daha iyi bu oyunda ultra ile kapisiyor

bu arada birisisi save dosyasi upload ettsin

atiyorum 5 check pointli

herkes acsin save i kimildatmadan ss versin

bakalim

ne diom yarim sattir yaw, boyle save dosyasi atip kimildamadan SS almak gibi yontemler yerine OYUNUN KENDI BENCHMARK PROGRAMI VAR ONU YAPSAK YA
  • quote:

Öncelikle ben bile içerliyordum sana millet yalancı diyince ama hiç kızmamam lazımmış çünkü sen hiç çekinmeden az önce benim yalancılıkla itham ettin.
    Ben orada sana itham falan da yapmadım ben orada 2900xt sonuclarını koymama rağmen boyle birşeyin mantıklı olmadığını göre göre konuyu açmanı yadırgadım.ceoffutureın sayfasında başka ultrası olanlarda koydu bende koydum ssi.Sonuçlar ortada.
    Ben 1 ssi 1 kere koyarım.Aptal de değilim kartımı da herşeyimi de biliyorum.Bazı özellikleri açmayı unutmak sana has bir durum daha once bir konuda şahit oldum.
    Durup dururken hır çıkartma ultrayı almış olabilirsin de yani ben de burada koydum ssimi sonucu kabullen zira furkan da kabul etti sonucu beni tanımıyorsan ona sor hayatımda tek yalan yanlış ss koymadım koymam.Burada da kimse 2900xt ssi koymazken 2900xt daha kötüyken ben koyuyordum hatırlarsan.Ultra 2900xtyi her oyunca geçince bir şey yok aman benim kartım diyorsun burada geçilince de aman diyorsun.Böyle şey olurmu?
    Video koyarım ama karşılığında senden de forumdan ayrılma sözü alırım.Beni böyle ufak hesaplar peşinde koşan biri olarak düşünüp de sakın yalancılıkla itham etme.

neyi açıp açmadığımı da bilirim.

bak işte yanlış anlıyorsun hala ben sana kasıt olduğunu sanmyorum ama yanlışlık olmuş olabilir diyorum ve yine iddia ediyorum. 3.5 GHZ de c2d ve 666/1160/1690 da çalışan bir ULTRA yı o sistemle başabaş yada daha fazla performans alman imkansız diyorum. Buyur hodri meydan. Ben bugüne kadar yaptığım tüm testlerimi video ile kanıtladım sanada bunu kasıtlı yaptığını sanmıyorum dedim ama sen ortamı germeye çalışıyorsun.

• yapın şu testleride bizde aydınlansak :)
  • bence soyle yapin

ikinizde windows ayarlari dahil olmak uzere gosterin

sadece ucak sahnesini video ya cekin

anlayalim

ak kara belli olsun
  • İmkansız diyorsun.Öyle birşey olması imkansız ise bu durumda benim bir çeşit hile yapmış olmam gerekiyor değil mi bu sonucu almak için?Bu durumda yalancı oluyorum senin dediğine göre?Burada benim kendi kendime ortamı germem sözkonusu değil senin bana dediğin söz üzerine bunlar ortaya çıktı.Biraz önceki teklifim hala geçerli.Uçak sahnesinin videosunu çekerim.Şu anda dvd yazıyorum bitsin hemen gerçekleştirebilirim.

Edit kartımın ayarları: 860/2300

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labrodorit -- 28 Ekim 2007; 14:26:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

bence soyle yapin

ikinizde windows ayarlari dahil olmak uzere gosterin

sadece ucak sahnesini video ya cekin

anlayalim

ak kara belli olsun

bencede şöyle yapsınlar
    alsınlar kartlarını aynı makinada aynı yerde kavga etmeden aynı sistemle ve en son driveler ile aynı ayarlarda aynı çözünürlükte default hızlarda test yapsınlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.