Şimdi Ara

ATI vs NVIDIA Crysis Demo Testleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
4.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kaose

quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

bence soyle yapin

ikinizde windows ayarlari dahil olmak uzere gosterin

sadece ucak sahnesini video ya cekin

anlayalim

ak kara belli olsun

bencede şöyle yapsınlar
    alsınlar kartlarını aynı makinada aynı yerde kavga etmeden aynı sistemle ve en son driveler ile aynı ayarlarda aynı çözünürlükte default hızlarda test yapsınlar

ayni makinada testler yapiliyor

inanmayanlar gene inanmiyor kasma kendini bosuna

• inanmayanların kendi sorunuda benim için f/p önemli milleti zengin etmeye niyetim yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaose

inanmayanların kendi sorunuda benim için f/p önemli milleti zengin etmeye niyetim yok

genel oyun testleri ayni makinada yapilan

http://forum.donanimhaber.com/m_18515791/tm.htm

ama sunu da ekliyim 2900xt su anda cok basarili crysis de

tabi nvidia driver ile bunu mutlaka cevirir ama cevirene kadar

• NVidia
  • quote:

Orjinalden alıntı: labrodorit

İmkansız diyorsun.Öyle birşey olması imkansız ise bu durumda benim bir çeşit hile yapmış olmam gerekiyor değil mi bu sonucu almak için?Bu durumda yalancı oluyorum senin dediğine göre?Burada benim kendi kendime ortamı germem sözkonusu değil senin bana dediğin söz üzerine bunlar ortaya çıktı.Biraz önceki teklifim hala geçerli.Uçak sahnesinin videosunu çekerim.Şu anda dvd yazıyorum bitsin hemen gerçekleştirebilirim.

Edit kartımın ayarları: 860/2300

bak ceonun topiğinde 3. sayfada diciotto 'nun sistemi bile seninkinden daha iyi iken 1024 x 768 de 2x AA ile senin aldğın fps leri alamıyor ama sen daha düşük bir sistemle hemde 1280 x 1024 ve 4x AA ile daha yüksek fps alıyorsun yani karşımda 2 tane XT var hangisine inanayım ? Ben tutarsız sonuçlar çıktığından dün pek kasmak istemedim ama ortada bir yanlış var KASIT YOK umarım anlaşılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 28 Ekim 2007; 14:37:58 >

• ama MSI ın 8800 gts inin daha iyi performans alıcaını sanıyorum
  • Hocam benim sistemde işlemcide oc yok ve ekran kartının değerleri standart xt ayarında 740/2050 ama arkadaşın ayarlarda fark ne olur bilmem video sorunu çözmek için iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: diciotto

Hocam benim sistemde işlemcide oc yok ve ekran kartının değerleri standart xt ayarında 740/2050 ama arkadaşın ayarlarda fark ne olur bilmem video sorunu çözmek için iyi olur

sisteminde o-c olmayabilir default olabilir ama sonuçta test sonucunda zaten 1024 x 768 2x AA bence ortada bir yanlışlık var.
  • benim zaten çektiğim bir video var istenirse yeniden istenilen yerde de çekerim

• İki sistemde farklı görüldüğü üzere aynı ayarlarda denemek lazım arkadaşın sistemde hem işlemci hemde ekran kartı oc lu nasıl aynı performansı vermesini bekliyorsun
  • ultrada bile 25 fps ye kadar dusuyor

kumandan keske ucak sahnesinden cekseydin simdi labrodorit cekicek olsa video

senin sahneyi nasil bulacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

ultrada bile 25 fps ye kadar dusuyor

kumandan keske ucak sahnesinden cekseydin simdi labrodorit cekicek olsa video

senin sahneyi nasil bulacak

çekerim sorun değil hatta çekiyorum hemen
  • Amma abarttınız ya, 3-5 FPS icin video cekmeye ne gerek var. Ne olacak HD2900XT Ultaryı gecse kumandan kalp krizi mi gecirecek? Ya da 8800GTS 320 Hd2900XT yi gecse HD2900Xt sahipleri mi kalp krizi geciricek. Aşın artık bunları ya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fettah34

Amma abarttınız ya, 3-5 FPS icin video cekmeye ne gerek var. Ne olacak HD2900XT Ultaryı gecse kumandan kalp krizi mi gecirecek? Ya da 8800GTS 320 Hd2900XT yi gecse HD2900Xt sahipleri mi kalp krizi geciricek. Aşın artık bunları ya...

süper laf...
  • Oyunun başını çektim ben 3 dakikalık bir video.Hala çok hevesliyseniz koyayım.Çünkü sonuçlar verdiğim ssler ile tamamen aynı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fettah34

Amma abarttınız ya, 3-5 FPS icin video cekmeye ne gerek var. Ne olacak HD2900XT Ultaryı gecse kumandan kalp krizi mi gecirecek? Ya da 8800GTS 320 Hd2900XT yi gecse HD2900Xt sahipleri mi kalp krizi geciricek. Aşın artık bunları ya...

öyle deme kim kazanırsa elin yavuru bunlara gırnata alacakmış çalmaları için :D
  • Verilen SS lerin hepsine baktım kartların peformansları beklenen kadar iyi değil malesef hemde DX9 High ayarlarda...

Şahsen tam sürümde DX10 da Very High ayarlarda aşağıdaki grafiği bekliyorum Tabi böyle görüntüye kart dayanırmı bilinmez

ATI vs NVIDIA Crysis Demo Testleri

• quote:

Oyunun başını çektim ben 3 dakikalık bir video.Hala çok hevesliyseniz koyayım.Çünkü sonuçlar verdiğim ssler ile tamamen aynı.

uçak olan kısmı çektiysen koy dostum bende upload ediyorum rapi-de atıyorum kalite düşmesin diye.
    Ayrıca oyundaki GPU+CPU benchmark sonuçlarınıda koyarsan ilgili konuya daha net sonuçlar çıkar ben eklemiştim oraya

evet buyrsun rapid-share linki

http://rapid+share.com/files/65773554/CryUcak.avi.html

4,5 Mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 28 Ekim 2007; 15:31:24 >

• Bazı arkadaşların büyük yaraları var.

Yalnız topiklerde sacma sapan laf atmalara devam edilirse gereken işlem yapılır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan

quote:

Oyunun başını çektim ben 3 dakikalık bir video.Hala çok hevesliyseniz koyayım.Çünkü sonuçlar verdiğim ssler ile tamamen aynı.

uçak olan kısmı çektiysen koy dostum bende upload ediyorum rapi-de atıyorum kalite düşmesin diye.
    Ayrıca oyundaki GPU+CPU benchmark sonuçlarınıda koyarsan ilgili konuya daha net sonuçlar çıkar ben eklemiştim oraya

upload edicek biraz bekle

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.