Şimdi Ara

ATİ ve AMD VGA Chipset arasındaki fark nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende Ati HD 4890 ekran kartı var. bunu satıp yerine iyi bir ekran kartı almak istiyorum. Üst sınırda koymadım. Ancak Nette gezinirken dikkatmi çeken bir şey oluyordu. Bugün burada sorayım dedim

Şöyle;

Başlıktada belirttiğim gibi Ati ve Amd VGA chipset diye iki ayrı başlıkla karşılaştım. Acaba aralarındaki farkı bilen varmı? Fark varsa nasıl bir özellik farkı var. Hangisi avantajlıdır. Gerçi aynı çatı altında ürünler ama yinede böyle bir ayrım yapıldıysa fark vardır diye düşündüm. Bu konuyu aydınlatabilecek arkadaşlardan cevap bekliyorum...

• AMD, ATI'yi satın alınca önce ATI AMD olarak ismi geçmeye başladı, sonradan sadece AMD'ye dönüş oldu.

Muhtemelen Vatan gibi bir yerden baktın listeye. Aynı firma, aynı ürün. Arada fark yok, öyle söyleyeyim. Mesela hem AMD, hem de ATI başlığının altında HD6950 var ama aslında ikisi de aynı ekran kartı. Web sitesine ürün girişi yapan çalışanların bazılarına ATI, bazılarına AMD şeklinde giriş yapması sebebiyle oluşan bir ayrım diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 8 Ağustos 2011; 10:23:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

AMD, ATI'yi satın alınca önce ATI AMD olarak ismi geçmeye başladı, sonradan sadece AMD'ye dönüş oldu.

Muhtemelen Vatan gibi bir yerden baktın listeye. Aynı firma, aynı ürün. Arada fark yok, öyle söyleyeyim. Mesela hem AMD, hem de ATI başlığının altında HD6950 var ama aslında ikisi de aynı ekran kartı. Web sitesine ürün girişi yapan çalışanların bazılarına ATI, bazılarına AMD şeklinde giriş yapması sebebiyle oluşan bir ayrım diyebiliriz.

ooo hocam nasılsın. Tamda teşhisi koydun. Aynen dediğin gibi.

İnşallah iyisinizdir, keyifler yerindedir. KB de sizi görmek dileği ile. Cevabınız için sağolun...

• Rica ederim hocam.

Ayrıca iyi diyelim, iyi olsun. Bu aralar bakit bulabilirsem KB'ye gireceğim. Görüşmek üzere.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD ve Intel ekran kartı sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Onboard ekran ile performans
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.