Şimdi Ara

ATI Radeon HD3850 kullanan varmı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Saphhire ATI Radeon HD3850 ekran kartını almayı düşünüyorum tavsiye eden varmı

• ben kullanıyorum fakat soğutucuyu değiştirdim çok fazla ısınıyor kendi soğutucusu ile başka bir sorunum yok
  • topladıgımız bilgisayarlara taktık guzel bir kart fiyatına gore

oyunlarda riva tuner gibi bir programla fan hızını yukseltmenizi tavsiye ederim
  • bende ati 3850 kullanıyorum ısınma sorunu olduğu doğru bende rivatuner yerine bios mod yaptım sistem şuan boşta 30-35 derece gibi bugün 26 derecee düştü ama oda sıcaklığı 18 derece falandı. fan fix dede 50 yi aşınca %60 la çalışsın dedim oyunlardada 65 dereceyi geçmedi.
  • Ama niye 3850 ? Birimi tavsiye etti yoksa sizin kesin kararınızmı ? En fazla ne kadar verebilirsiniz ekran kartı için ? Bunlarıda belirtirseniz daha cazip kartlarda örnek verebilir arkadaşlar
  • ben kullanıom ama lırsan 512mb lik 256 hepsinde oluyo ısınma sorusu bende ısınma sorunu yok
  • selamlar
    1-2 gün önce bende 3850 aldım ısınma sorunu olduğu doru bilgisayar windowstayken kart 65 derece oyunlardada max 89 a kadar cıkabiliyo oyuna göre deişiyo performansta herangi bi düşme olmuyo ama sorun yaratabilirmi ilerde yada nası çözebilirim ? fanı deiştirsem garanti kapsamı dışı kalcak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil yardım ati radeon hd 4830
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgacem

topladıgımız bilgisayarlara taktık guzel bir kart fiyatına gore

bu yazılım işini görür hocam
  • Kullanıyorum her oyunu en yüksek ayarlarında sorunsuz oynayabiliyorum (crysis medium-high)

ama güç kaynağınız kasadan çıkmaysa benim gibi uğraşırsınız sorun çıkardığı için oyunları lowwda oynamam gerkiyor o ayrı mesele
  • Bendede var 5 ay oldu alalı Yazılım sorunu vardı aldığımda düzelttim yenisi çıkınca şuan problem 0 ısıda dahil çünkü bu kartlar 90C de bile problemsiz çalışıyor onu dert etme garantisi zaten var Gelelim almalımısın sorusuna ben pişmanım sebebi 330a aldım ozaman şimdi 8800gts yi geçen 4850 satılıyor aynı paraya onu al derim Cry siste bazı takılmalar oldu yoğun sahnelerde sn lik aa ve af kapalı idi 1600x1200 full detayda oynadım normal yani şuan alınabilir ama tam bir Orta seviye performans kartı 200ün altında fiyatları ama tavsiyem 4850
  • quote:

Orjinalden alıntı: Draconic

quote:

Orjinalden alıntı: tolgacem

topladıgımız bilgisayarlara taktık guzel bir kart fiyatına gore

bu yazılım işini görür hocam

o dediğin programda nerden fan hızı arttırılıyor bulamadım biraz tarif edebilirmisin
  • http://www.guru3d.com/index.php?page=rivatuner

2 resimden önde olana bak.linkteki overclocking sekmesinin yanında bir fan sekmesi var.işte ordan:)
  • cok sağol ^^
  • Bende de Sapphire 3850 512MB var ama 3870'in mavi soğutucusu yer alıyor üzerinde. Normalde 45 derecelerde oyunlarda sanırım 70 derece oluyor. RivaTuner kullanmadım ama ATI Tool var onda biraz daha basit sanırım. Ayarlarında FanSpeed Control var...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.