Şimdi Ara

Ati Radeon Hd 4870 Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaslar. Gecenlerde Ati Radeon hd 4870 aLdım ama Bazı oyunlarda Grafik ayarlarını dusursemde yükseltsemde Kasma yapıyor.Ama bazı oyunlarda hic sorun oLmadan oynuyorum Örn. Assasin Creed'de Eski ekran kartım hd4350 de tüm ayarlar acık 1024x768 pixel cozunurlukte kasmadan rahat oynuyordum ama 4870'i taktıgımda gene aynı ayarlarda kasma yaptı max 10 fp falan alıyorum Ama bazı oyunlar var hic problem olmuyor örn. Call of duty modern warfare 2 , Pes 2010 , Race Driver Grid , Left 4 dead 2 bu oyunlarda full ayarda hic kasmadan oynuorum ama bazı oyunar var kasmaması gerekirken kasıyor sebebi nedir anlamadım yardımcı oLursanız sevinirim..

    Kasma yaptıgı oyunlar: Nfs Shift , Nfs undercover , Assasin's Creed. Gta 4 Bu oyunlarda görüntü ayarlarını ne yaparsam yapiyim en dusugede alsam en yuksege de alsam kasma aynı sekilde devam ediyor.

    Sistem
    işletim sistemi : Windows Wista home basic service pack 2
    işlemci : Amd athlon II x2 240 processor 2.80 ghz
    Ram : 4 gb
    sistem Türü : 32 bit isletim sistemi
    ekran kartı : ati radeon hd4870 1gb gddr 5 256 bit
    power :Cooler Master extreme power Duo 460 w

    Yardımlarınızı bekliyorum acayip sinir bozucu bir durumdayım.. Tesekkürler Saygılarım ve sevgilerimle.. iyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugragursoy -- 24 Aralık 2009; 11:12:50 >







  • Sürücülerini silmek için drivercleaner gibi bir programdan yardım alman gerekebilir eğer sürücülerini silip kartı tanıttıktan sonra bile böyle bir sorunla karşılaşıyorsan. 9.12 catalyst sürücüsüyle bir daha denemeni öneririm, olmadı işletim sistemini yeniden yüklemen gerekebilir. Son directx 9 redistributable dağıtılabilir paketini yükledikten sonra tekrar oyunları kurup denemek zaman alsa da bir çözüm olabilir.
    Vista da yavaşlık yapıyor olabilir, işlemci hızın da yavaş olabilir, güç kaynağın da yetersiz olabilir. Bir çok şey söz konusu :) Dediğim gibi sürücülerle başla sen. Ekran kartı sıcaklıkların ne durumda?
  • öncelikle yardımın icin tesekkürler.
    Driverları silip tekrar kurdum zaten Driver Sweeper ile catalayst 9.12 de mevcut ama kasma devam ediyor o oyunlarda. Sıcaklık durumuna ati catalayst dan baktım masa ustundeyken 34-35 derece oyunda iken 40 falan sorun bence de powerda gibi geliyor ama anlamıs degilim bir turlu.. Dün dirt 2 yi yukledim onda da aynı sekilde grafik ayarlarını ne yaparsam yapiyim aynı sekilde kasıyor ama etrafımda birden cok araba olunca daha da kasma yapıyor araba yokken cok az .
  • bi yardım Lütfen beyler ekran kartını söküp atıcam simdi =(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.