Şimdi Ara

## ATi Radeon HD 4870 X2'nin Türkiye Fiyatı Netleşmeye Başladı ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ## ATi Radeon HD 4870 X2'nin Türkiye Fiyatı Netleşmeye Başladı ##

AMD-ATi'nin merakla beklenen çift grafik işlemcili yeni performans modeli Radeon HD 4870 X2 için geri sayım başladı. 12 Ağustos'da lanse edilmesi beklenen yeni modelin Türkiye fiyatları hakkında da ilk bilgiler elimize ulaşmaya başladı. AMD-ATi'nin ekran kartı üretiminde önde gelen iş ortaklarından biri olan Sapphire'in referans tasarımı esas alan Radeon HD 4870 X2 modelinin 599$+KDV'lik (üretici firmaya göre fiyat değişebilir) etiket fiyatı üzerinden kullanıma sunulacağı ayrıca yeni modelin muhtemelen 17 Ağustos'u takiben ülkemiz pazarına giriş yapacaği belirtiliyor. 55nm üretim teknolojisi ile hazırlanan RV770XT gpu'sunun çiftine sahip olan Radeon HD 4870 X2, 2GB'lık GDDR5 belleği, 1600x paralel işlem birimi ve 2.4 TeraFLOP'luk yüksek işlem gücüyle dikkat çekmesi bekleniyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• _____________________________
    Dahili Bileşenler: Intel Core i7 4770K || Arctic Freezer 34 eSports Duo rev2 || MSI Z87 MPOWER MAX || G.Skill RipJaws 2x4GB DDR3 1866Mhz || Gigabyte GTX 1060 Xtreme Gaming 6G || Samsung 850 PRO 256GB || Seagate 1TB Barracuda || Corsair AX760i 760W || Creative Sound Blaster Z || Pioneer DVR-S21FXV DVD-RW || 3x Corsair AF140 LED
    Harici Bileşenler: Corsair Obsidian 750D || Asus 23" VX239H IPS LED || Logitech G710+ || Razer Lancehead Tournament Edition || SteelSeries QcK Limited Mousepad || Edifier C2XD 53W RMS Optik || Asus RT-AC68U 1900Mbps || NetMASTER CBW-383ZN || Creative EVO ZX || Xbox One Controller + Wireless Adapter + Play &amp; Charge Kit || Lexmark MS510DN Mono Laser
  • Tek 4870 en ucuz 295 dolar ise bu fiyatta 4870x2 için normal

Neye benziyorlar acaba?

Vallahi yazık, günah yav. O kadar para el kadar karta verilir mi?
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• yanlış fiyat politikası bunu alan kişi psu değişimini de göz önünde bulundurmalı. bide o fiyata eklenecek ve kullanıcı nvidia fiyat indirimi ile nvidia ya kayacak

EN ÇOK OYNADIĞIM OYUNLAR : GOLDEN AXE - LOTUS - DANGEROUS DAVE -Heygidi günler hey. Tey Tey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alan varmı ağalar?

Orjinalden alıntı: ozan301

Alan varmı ağalar?

bu fiyata zor hacım?
    amd kullanıcı dostuymuş peeaah
    549+kdv ydi 600 dolar+kdv olmuş
    cepleri iki para gördü yha
    Ryzen 7 7800x3D | MSI PRO X870P WiFi | Thermalright Spirit 120 EVO | 32GB XPG Lancer RGB DDR5 6000MHz | Sapphire RX9070XT Nitro+ | Asus TUF 850W Gold | NZXT H6 Flow | Asus XG27UCS | Asus VG248QE
  • Çıksında bi fiyatı düşer zaten seneye benim alabileceğim kıvama gelir diye düşünüyorum bu arada benim imzadaki psu nasıl olur bu kart için sakın çalıştırmaz demeyin uyku uyuyamam vallahi
    AMD Anthlon FX6 6100 @3.3 GHZ | Gigabyte 870A-USB3L | ATI XFX HD6790 | Corsair 8 GB DDR3 1600 MHZ. Medal of Honor, Alan Wake, Ghost Recon Future Soldier, Dead Space 3, Bioschock Serisi. -- Asus Zenbook UX32VD -- Xbox 360 E -- Pioneer DDJ-SR -- Presonus Studio one 2 -- M-Audio
  • quote:

Orjinalden alıntı: levyeli

Çıksında bi fiyatı düşer zaten seneye benim alabileceğim kıvama gelir diye düşünüyorum bu arada benim imzadaki psu nasıl olur bu kart için sakın çalıştırmaz demeyin uyku uyuyamam vallahi

## ATi Radeon HD 4870 X2'nin Türkiye Fiyatı Netleşmeye Başladı ##
    Dahili Bileşenler: Intel Core i7 4770K || Arctic Freezer 34 eSports Duo rev2 || MSI Z87 MPOWER MAX || G.Skill RipJaws 2x4GB DDR3 1866Mhz || Gigabyte GTX 1060 Xtreme Gaming 6G || Samsung 850 PRO 256GB || Seagate 1TB Barracuda || Corsair AX760i 760W || Creative Sound Blaster Z || Pioneer DVR-S21FXV DVD-RW || 3x Corsair AF140 LED
    Harici Bileşenler: Corsair Obsidian 750D || Asus 23" VX239H IPS LED || Logitech G710+ || Razer Lancehead Tournament Edition || SteelSeries QcK Limited Mousepad || Edifier C2XD 53W RMS Optik || Asus RT-AC68U 1900Mbps || NetMASTER CBW-383ZN || Creative EVO ZX || Xbox One Controller + Wireless Adapter + Play &amp; Charge Kit || Lexmark MS510DN Mono Laser

• Eyvallah gordon mesaj alınmıştır
    AMD Anthlon FX6 6100 @3.3 GHZ | Gigabyte 870A-USB3L | ATI XFX HD6790 | Corsair 8 GB DDR3 1600 MHZ. Medal of Honor, Alan Wake, Ghost Recon Future Soldier, Dead Space 3, Bioschock Serisi. -- Asus Zenbook UX32VD -- Xbox 360 E -- Pioneer DDJ-SR -- Presonus Studio one 2 -- M-Audio
  • %1 faizli ekran kartı krediniz hazır. Hemen şubelerimizden birine gelerek kredinizi alabilirsiniz :)
  • Yuh bea 499$+KDV fln deniyodu nasıl oldu da çıktı bu kadar hiç akıl karı değil bu kart. Bir de üstüne psu değişmek gerekir ooo hiç gerek yok 4870 tek başına yeter de artar bile sanki x2'nin hakkını verecek oyunlar var da
    Bu arada ramlar GDDR5 olduğu için daha maliyetli....

bios u attım.hem kart oc lendi.hemde idle 20 derece load 17-18 derece iyileşme oldu.bence herhangi bir 4870 alıp bios degiştirmek

en ideali
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.