Şimdi Ara

## ATi Radeon HD 4670'in Test Sonuçları Yayınlanmaya Başladı ## (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
10.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 128 bit kullanılmasından doalyı geçememiş 3850'yi. Aslında bu kart 9550 ve 9500'e yanıt vermek için hazırlanmış.
  • birşey daha söyleyeceğim 128bit diye küçümsediğiniz kart 256bitlik hd3850 ile nerdeyse anı sonuçlar lamış buda kartın kötü oldugunu çok daha iyi oldugunu 256bit olsa alayını süpüreceğinin göstergesidir dediğim gibi 70-80 dolardan çıkarsa çok iyi olur birde siz hayatınızda sömürge görmemişsiniz ati ye laf atmışsınız ama dünyadan zerre kadar haberiniz yok daha dün 8800gt amp ı ballandıra ballandıra anlatıyordunuz nvida o zaman sömürmüyordu dimi kim ne derse desin ati çok iyi bir kart yapmış beğenmiyorsanız gidin gtx280 alın sonrada ati hd4870 bnm kartıma tur bindiriyor demeyi kabullenmek yerine ati ye laf atarsınız her neyse bu kadar yeter yoruldum

Orjinalden alıntı: reason666

quote:

Orjinalden alıntı: iscanthere

hani geçiyordutest sonuçları pek de öyle göstermiyor ama.128bit bant genişliğinden olabilir.

Demiştim.

Evet

Nexus 4 Kullanıcıları Kulübü

WXGA 320ppi True HD IPS+ Gorilla Glass 2 Ekran | Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 Çipset | Quad-core 1.5 GHz Krait İşlemci | Adreno 320 GPU | 16GB Depolama |2 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 8 MP 3264x2448 Piksel, Autofocus, LED Flaş Kamera | Photosphere 360° Gerçek Panaroma | 1080p@30 Fps HD Video Kayıt | 1.3MP Ön Kamera | Wi-Fi a/b/g/n | NFC | HSPA+ | TV - Out MHL | Android v4.4 İşletim Sistemi

XIGMATEK TALON BLACK EDITION VECTOR 80PLUS 750W | ViewSonic 21.5 VA2248-LED | AMD Phenom II X6 1055T Thuban Up to 3.5 GHZ | ASUS M5A97 AMD 970/SB950 Motherboard | NVIDIA GeForce GTX 770 WINDFORCE 3X 450W 4GB GDDR5 256-bit BASE:1137MHz / BOOST:1189 MHz|GSKILL 12GB (3*4) RIPJAWS 1600MHZ DDR3 CL9 1.5V RAM | Mach Xtreme 120 GB 2.5'' 550/495 MB/Sn SSD | Samsung 1 TB 32 Mb cache Sata3 7200RPM Hard Disk | ZALMAN CNPS 10X Performa CPU Cooler | Microsoft Windows 8.1 64bit | G402 Hyperion Fury Ultra-Fast FPS Gaming Mouse | Razer Goliathus Control Edition – Soft Large Gaming Mouse Mat | Creative CREATIVE INSPIRE 4400 4+1 SES SiSTEMi (SiYAH) | LG
  • bence iyi.!! referans tasarımında ek güç girişi yok ki 128 bit için de fena değil skorlar.

## ATi Radeon HD 4670'in Test Sonuçları Yayınlanmaya Başladı ##

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forvet09 -- 5 Eylül 2008; 3:55:15 >
    fahişeye fahişe, hırsıza hırsız, ahlaksıza ahlaksız diyemezsiniz.
  • Bilgisayarda fazla oyun oynamayan biri olarak bu kartı düşünüyorum. Şu anki kartım 8400gs ve bütün medya işlerimi görebiliyor. Her ne kadar medyaya yetse de her oyun konsollara çıkmıyor. Ben de en azından orta ayarlarda oynatabilecek kart arıyorum. Ayrıca fazla güç harcamaması da önemli. Bu iyi oldu. Eğer fiyatı da uygun olursa neden olmasın.

University of Illinois at Urbana-Champaign (Computer Science)
  • Eh idare eder seviyede!!!

Orjinalden alıntı: yekoo

quote:

Orjinalden alıntı: tazmannia

Bence 4670i 8800gt Ayarında Yapsaydılar Daha İyi Olurdu 3850yi Bile Geçememiş Yazık Olmuş..

8800gt amp lar 4850 ayarında zaten.(sazan gibi atlamayın 4850 ısınıp elektrikli ocak moduna geçtimi 9600gt bile etmiyo canlarım benim.)

İlk Önce Yazılarınızı Saygı Çerçevesi İçinde Yazarsanız Sevinirim. Karşınızdaki Konuyu Bilmesede Düzgünce Açıklamalısınız (Sazan Keriz Gibi Kelimelere Gerek Yok ) İncelemelere- Testlere Bakarsanız 4850nin Her Şekilde 8800Gt'yi Geçtiğini Görürsünüz Fanatikliğe Gerek Yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tazmannia -- 9 Eylül 2008; 16:53:26 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.