Şimdi Ara

## ATi Radeon HD 2900XT 3DMark 2006 Skoru ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 14 Mayıs'a yaklaştığımız her geçen gün R600 serisi hakkında daha net ve somut detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak Radeon HD 2900XT'nin 3DMark 2006 skoru ortaya çıktı. Test sisteminde Core 2 Duo E6700 ve 2GB bellek kullanılmış.

Elde edilen sonuç itibariyle Radeon HD 2900XT GeForce 8800GTS'in 320 ve 640MB'lık modellerinden daha hızlı. Hatta genel performans olarak kart büyük ihtimalle GeForce 8800GTX'e yakın sonuçlar alacak ve rakibi olacak. Zaten elimize daha önce geçen bazı önemli tablolarda da ATi, aRadeon HD 2900XT'nin GeForce 8800GTX'e rakip olabileceğini belirtmişti.

• hd2900xt baya iyi skor çıkarmış....... beklemedeyim .....
  • o/c'siz hali ise çok iyi...
  • Ahanda Nvidia Şimdi s**tı.8800Ultra yı da yeni çıkarmıştı amma.Artık görecez gerisini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkacmaz -- 8 Mayıs 2007; 20:58:14 >
  • beklendigine degmiş
  • skor çok iyi, o/c yapılmış mı acaba?

Bu teknoloji denen şey keseye zarar ya, insanın iştahını kabartıyolar...
  • güzel skor 8800gtxin fiyatını aşağı çekebilirmi acaba??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    16 yıl önce açıldı
    AMD Radeon HD 7600M DRİVER
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iştahım kabardı valla :D heralde açlığımı anca eylül e doğru HD 2950XTX ile yatıştırıcam gibi :)
  • Hmm fean degil... Fiyatıda beklendigi gibi 450$ i gecmezse 8800GTS 640MB nin isi bitti demektir Hatta zaten 8800GTS 320MB 8800GTS 640 i gömmüstü 2900XT de üzerine cicek ekti
  • Standart 8800GTX skoru. Neden vay bee, of skora bak olundu anlamadım..
  • @Dr. Lecter

çünkü daha ucuz olduğu için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr. Lecter

Standart 8800GTX skoru. Neden vay bee, of skora bak olundu anlamadım..

Hocam; fiyat olarak 8800GTS 640MB nin karsiligi olacak ya o bakimdan sanirim skoru cok begendiler... En azinda ben öyle düsündügüm icin begendim... Yoksa 8800GTX ten iyi oldugunu düsündügümden degil
  • Tamam işte 450 dolara 8800gtx standart ayarında kart alcaksın daha ne oc da yaptın mı mis gibi kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: AteshBey

quote:

Hocam; fiyat olarak 8800GTS 640MB nin karsiligi olacak ya o bakimdan sanirim skoru cok begendiler... En azinda ben öyle düsündügüm icin begendim... Yoksa 8800GTX ten iyi oldugunu düsündügümden degil

Anladım şimdi kusura bakmayın

• Eğer Ekran kartının standart hızlarında alınmış skorsa fiyat-performans açısından güzel ürün,yok overclok edilmiş haliyle alınmışsa çokta önemli bir başarım yok ortada.....
  • quote:

standart 8800gtx skoru GTX in fiyatını büyük ihtimalle 450dolar seviyesine indirecek hocam ,heyecanımız biraz da bundan aslında....
  • skor cok iyi bekledigime degijek gibi isallah hiper 480w-530w e yeter
  • Arkadaşlar nasıl ki 8600 GTS 3D Mark06'da yüksek puan alıp oyunlarda düşük performans sergiliyorsa 2900 XT de maalesef öyle. Zaten 3D Mark skoruna bakarsanız Dailytech ve diğer kaynaklarda çıkan haberlerle benzerlik gösterdiğini görürsünüz.

3D Mark06'daki durumun gerçek durumu zerre kadar yansıttığı yok. İsterse 3D Mark 2008 çıksın, çöpe atın gitsin. Asıl bize FEAR, Oblivion, Company of Heroes, HL2: Epsiode 1, Battlefield, Stalker, R6: Vegas testlerinden haber versinler. (Tabii çıkınca Dx10 kullanan Crysis, Bioshock, Hellgate London, World In Conflict...)

Bu arada GTX'in fiyatının ineceğini nedense hiç sanmıyorum. Şu an Nvidia'nın tavsiyesi 599 dolar. Yabancı piyasada 550 dolara standart GTX bulabilmek mümkün. Ama 8800 GTS 640 MB'larda sağlam indirim var ve daha da olacak gibi. 1 ay sonra 350 dolar seviyesine inebilir. Zaten şu sıralar 390 civarı.

Newegg 8800 GTS 640 MB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobb -- 8 Mayıs 2007; 21:35:34 >

• Rekabetin gözünü seveyim eğer 8800gtx 450 dolara inerse 640 mb gts de 300-350 ye inerse ortalık karışır harbi
  • quote:

Orjinalden alıntı: kobb

Arkadaşlar nasıl ki 8600 GTS 3D Mark06'da yüksek puan alıp oyunlarda düşük performans sergiliyorsa 2900 XT de maalesef öyle. Zaten 3D Mark skoruna bakarsanız Dailytech ve diğer kaynaklarda çıkan haberlerle benzerlik gösterdiğini görürsünüz.

3D Mark06'daki durumun gerçek durumu zerre kadar yansıttığı yok. İsterse 3D Mark 2008 çıksın, çöpe atın gitsin. Asıl bize FEAR, Oblivion, Company of Heroes, HL2: Epsiode 1, Battlefield, Stalker, R6: Vegas testlerinden haber versinler. (Tabii çıkınca Dx10 kullanan Crysis, Bioshock, Hellgate London, World In Conflict...)

Ona bakarsan max ayarlarda 25 FPS den sonraki farki insan gözü ayrit edemiyorsa Bana benim X1950XTX
    ten daha iyi görüntü verebilecek bir kart gösterebilir misin? Hatta birak onu X850XT PE ve 6800Ultra dan daha iyi görüntü kalitesi olan bir kart göster bana... SS koy buraya... 6800Ultra su anda 200YTL 8800GTX 1000 YTL... Eger görüntü kalite farkı 5 kat degil yarim kat daha iyi ise dedigini kabul edecegim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.