Şimdi Ara

Ati Radeon ekran kartı aldım oyunda FPS sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni ekran kartı aldım ati radeon hd 2400 pro, full dolu serverda fps 30-40 a düşünüo.. neden olabilir acaba??msnden uzak masaüstü bağlantısı yapıp ayarlayabilcek arkadaş varmı? çok rica ediyorum ya kurtarın beni bu durumdan. dikey eş zamanlamayaı kapat diyorlar bulamadım bi türlü yardım edin arkadaşlar lütfen... :S

• hangi oyunda bu değerlere düşüyor. ekran kartınız giriş sınıfı bir kart çoğu oyunda bu değerleri almanız bile mucize
  • Counterstrike ya.. normalde rahat kaldırması lazım.. çünkü ben önceden agp ati radeon 7500 64 mb ekran kartıyla sabit 60 fps ile oynuyordum..
  • Eski ekran kartının driverlarını silin temizleyin. Yeni ekran kartınızın güncel driverını yükleyin. Eğer dediğiniz gibi ise sorununuz driverdan kaynaklanıyo olabilir.
  • denedim driverları kaldırdım onboard driverı, eski nvidia driverini hatta atının driverini sildim sitesinden güncelini indirip kurdum banamısın demio.. 90 a veya 100 fps e sabitleyemiorm counterstrike da adamları görünce düşüo aşşağa fps..
  • yokmu yardım edecek?
  • niye o kadar kötü bi kart aldın ki keşke 4650-4670 fln senin 2400 pro 256MB 64BIT DX10 CS de grafik özellikleri sondamı eğer sondaysa bide en düşük e getir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD VS NVİDİA EKRAN KARTI
    11 yıl önce açıldı
    AMD ve Intel ekran kartı sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaozsoy

Counterstrike ya.. normalde rahat kaldırması lazım.. çünkü ben önceden agp ati radeon 7500 64 mb ekran kartıyla sabit 60 fps ile oynuyordum..

counter fps olayı cok farklı open gl değilde direct3d de oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgayy06

quote:

Orijinalden alıntı: tolgaozsoy

Counterstrike ya.. normalde rahat kaldırması lazım.. çünkü ben önceden agp ati radeon 7500 64 mb ekran kartıyla sabit 60 fps ile oynuyordum..

counter fps olayı cok farklı open gl değilde direct3d de oyna

ondada yazılarda ufak kayma ekrada çizikler falan oluşuyor :/
  • CS de grafik özellikleri sondamı eğer sondaysa bide en düşük e getir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 13 Şubat 2011; 14:52:12 >
  • yaptım fakat olmadı. :S başka bi nedeni olabilirmi? acil yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar :(
  • çözüm direct3d yapman lazım opengl de kasar
  • cs oyununda fps limit var ve de bu değer 30 fps civarına limitli;
    limiti 100 fpsye çekmek için;
    oyuna girin ve consola fps_max 100 yazın . consolu (komut girişi ) açmak için capslock tuşunun üstündeki é tuşuna basmanız lazım (emin olmamakla birlikte)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.