Şimdi Ara

Ati Radeon 9550 ile overclock çılgınlığı... (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.121
Cevap
4
Favori
135.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla ben zalmanın vga cooler larının biri ile 750/800 e kdr götürdüm işi ama az daha lartıı yakıodum
  • Sayın dostlarım MSI RX9550 RADEON TD256 128 bitlik bir kart satın aldım gerekli driverları kurdum ve ati tool programını çalıştırdım değerleri oldukça arttırmama rağmen scan for artifact testlerinde bir hata vermedi ancak daha sonra set clock tuşuna basınca ekran acayipleşiyor.ancak sistemi kapatıp açmam gerekiyor. Nerede yanlışlık yapıyorum merak ettim. Forumları okudum fakat bu programın nasıl kullanılaz-cağını anlatan bir yazı bulamadım.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
  • geçen bir arkadaş daha almıştı 256 mb lik msi dan ve hiç overclock olmadığını söyledi, bence imkanın varsa onu değiştir, yerine bulabilirsen 128 msi veya asus al
  • yaf neden saphıre de ram sorunu var..??* gpu ii o\c oluyo ama ramler gelince resmen afallıyo....??
    ayretten sogutma falan mı lasm....??
    ha bide neden bu 256 lık modeller daha az o\c oluyooo...........???????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atmacax_murat -- 23 Nisan 2005, 16:59:33 >
  • ben yarın alacağım hangi kartı almamı tavsiye edersiniz palit mi asus mu? ayrıca hangi siteden almam en uygun olur acep?
  • ben de alcam o karttan.. palit alcam fiyatı 69$kdv gigatek te..

ama eğer palit kullanan arkadaşlar varsa ve de kartın ram vga zamanlamalarını yazarlarsa (ustundeki fanla mı, yoksa ekstra soğutmaylamı) çok makbule gecer.
  • evet onun rakibi 5500
  • Arkadaşlar Millet Palit Le 2001 de 17000 alıyo 12000 e çılgınlık diyosanız eğer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burak.

Arkadaşlar Millet Palit Le 2001 de 17000 alıyo 12000 e çılgınlık diyosanız eğer.

sağol dostum cevapların için... acaba zamanlaması kaç 17000 alan arkadaşın??? bide bunu biliyorsan....off....

msj a ekleme yapıyorum...

bir arkadaş yeni çıkan palitlerin rami güzel değil dedi... önceden çıkanlara çok güzel diyor. (kendinde de önceden çıkan palitlerden var.) napçaz şimdi ya... 17000 puan alan arkadaş da önceden almıştır kesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007halilimm -- 5 Mayıs 2005, 9:54:44 >
  • benim 9550 GE/TD o/c tan sonra ancak 9800 filan alıyo , ngo driver kurdum omega dan ve softmod dan daha iyi geldi bana
  • günaydın arkadaşlar...

yakınlarda palit 9550 ge alanlar varmı?
    overlock performansı ne bunların ..
    yeni çıkanların pek iyi değilmiş duyduguma göre. inş yanlış biliyomdur... çünkü ben de alacam gigatekten.
    bilgisi olanlar veya palit kullananlar varsa bizi bilgilendirsin lütfen...

Kolay gelsin
  • Arkadaşlar ben bu hafta Ati 9550 256 mb alacağım...

Marka olarak Saphire düşünüyodum fakat ram alan dmişsiniz bende Asus a karar verdim

Asus 9550 256 mb alacağım ve o/c yapmayacağım... Sizce iyi bir seçimmi??
  • çok sağlam bişeye benziyo sahibine bağışlasın banada bi tane tabiki =)
  • arkadaşta var 9550 bende 9600 gt alıcam
  • beyler 9550 ge var
    kart yazdığınız gibi o/c OLMUYOR. O değerlerde ekran gidiyor lütfen yardım...dgnmus@mynet.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: the engine

ram hızları 5200 le aynı ama 5200lerin 128 bitliği bulunamıyor..

aslında 9550 nin rakibi tam olarak fx 5500.. doğru değil mi arkadaşlar..

+1

ASUS A9550 GE/TD mükemmel bir kart o/c çılgınları için bulunmaz bir fırsat
  • be powercolor 9550 128/128 ile 526/720 mhz hızını gordum ve su an kartım stabıl calısıyor.ramler bıraz ısınsada bı pek bır sorunum yok.3-4 saat oynayınca ısıdan dolayı sapıtmaya baslıyor.sanırım bı ramsınk ıstıyor:)
    ekran kartıınn ramler samsung 2.8 ns...
    alacak olan varsa bu kartı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalavun -- 6 Temmuz 2005, 11:34:05 >
  • Süper bi akart en kıssa zamanda almayı düşünüyorum
  • 2 gün önce bu karttan aldım ve cok memnunum herkeze tavsiye ediyorum..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.