Şimdi Ara

ati radeon 6870 ekran kartı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar 1-2 gün önce 6870 aldım 2 adet güç girişi var ikisine de güç kablosu takmam gerekiyor mu bu konuda bilgi verebilecek arkadaşlar var mı?
    teşekkürler..

• ikisinede takman gerekiyor
  • Evet, arkadaşın dediği gibi ikisini de takman gerek. Power'ın marka ve modeli ne? Kaç watt'lık?
  • tşrkler, o konuda da sıkıntım var 350Watt'tı , önceki ekran kartım nvidia idi onu çıkartıp bunu taktım hiç görüntü gelmedi psu dan kaynaklı olabilir diye düşündüm bi yandan onada bakıyorum şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimfc

tşrkler, o konuda da sıkıntım var 350Watt'tı , önceki ekran kartım nvidia idi onu çıkartıp bunu taktım hiç görüntü gelmedi psu dan kaynaklı olabilir diye düşündüm bi yandan onada bakıyorum şimdi.

Tüm sistem nedir söylersen uygun bir psu önerelim.
  • i5 3.30 işlemci
    4 gb ram
    ati 6870 256 bit ekran kartı
    1 tb hdd
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon HD4850 Fan Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    hd 4670 ekran kartı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• 12 voltluk çıkışların amper limitlerini oku, 12 ile çarp, al sana watt değerleri. Bunlardan 2 tane varsa topla, ekran kartının ihtiyacını verebiliyorsa sorun yok.
  • o kadar para vermisken 600w alayim mi dedin?bu basliktaki ilk mesajimi bir oku istersen.

http://forum.donanimhaber.com/m_66688146/tm.htm
  • evet öyle düşünmüştüm birde 2.elleri falan bayağı iyi fiyat mesajını okudum teşekkrler önerine katılıyorum haklısın.
  • Bence 500'lük 80+ yeterdi ama PSU'yu 600'lük alayım diyorsan eğer, tam F/P ürünü olan şunu al bari: Aercool Strike-X 600 W 80+ Satış Linki
  • arkadaşlar şöyle bir marka ile karşılaştım hiç bir bilgim yok bu markayı bilenler varmı acaba ?
    apevia 550Watt

http://www.apevia.com/productsInfo.asp?KEY=ATX-AS550W-GN
  • Türkiyede satılmıyordur zaten büyük ihtimal yuukarıda verilen aercool 600w iyi bir psu onu alabilirisiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.