Şimdi Ara

ATİ RADEON 5850 resimli inceleme!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
3.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dun siparişimi verdiğim ekran kartım bugun bursadan geldi.urunuwww.teknolojix.com sitesinden 515 tl ye taksitle satın aldım.aynı urun hepsiburada.com da 570 ytl ve stoklarında yok.urun resimde goruldugu gibi kusursuz.hemen heyecanla kutusunu actım ve bi kac resim cektim.daha sonra kasama montajini yapıp 2 adet 6 pinli psumdan guc cekerek kurulumunu tamamladım.ve driver i ni kurdum.driver i okadar ayrıntılıki ekran kartı driver imi kuruyorum işletim sistemimi anlamadımhd tv nin ayarından tutunda hdmi ayarlarına kadar aklınaza gelebilecek herşeyin ayarını siz yapabiliyorsunuz.sogle bi gezindim ve yutkunarak geri kapattım.cunku cok ozellik vardıkutusundan birde dırt 2 oyunun serial key i hediye geldi.oyun cıktımı yoksa dx11 destekli cıkacak bilmiyorum ama hediyeye sevindim.aklınıza kartla ilgili sormak istediklerinizi sorabilirsiniz yardımcı olmaya calısıcam.hatta 3dmark programın test sonuclarını gormek istiyorsanız programın linkini atın.kurup resimlerini ekleyim.ama benimde sizden ricam alay li ve dalga gecilecek mesaj turlerinden sakının cunku kucuk yaşta insanlar degiliz.hepinize saygılarımı sunuyor iyi aksamlar diliyorum.işte resimler.

• Hayırlı olsun dostum iyi günlerde güle güle kullan inşallah

Yakında Performans testlerinide bekliyoruz
  • Hayırlı olsun. Testlerini merakla bekliyoruz.
  • Hayırlı olsun güle güle kullan, bu arada kasa çok güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Hayırlı olsun güle güle kullan, bu arada kasa çok güzelmiş

saol kardesim.insallah daha iyileri senin olur.
  • Çok renkli bi insansın adamım. On numara gözüküyor. Bekliyoruz testlerini 3dmark ları guru3d.com dan indirebilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: malki35

Çok renkli bi insansın adamım. On numara gözüküyor. Bekliyoruz testlerini 3dmark ları guru3d.com dan indirebilirsin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Ati Radeon HD4850 Fan Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun hasan kardeşim şu ati radeon yazılarını UV boya ile en kısa zamanda boyamanı bekliyorum....

Ayrıca test sonuçlarını merakla bekliyorum bende
  • Yüksek performanslar Dilerim..
    Amd tabanlı sistemin olduğu için testleri merakla bekliyorum..
  • Sistem panelinizde 9800Gt yazıyor .Yeni kartınız hayırlı olsun,testleri bekliyoruz
  • Hayırlı uğurlu olsun, ALLAH iyi günlerde kullanmak nasip etsin, bizede her türlü testler çıksın kısa zamanda inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLgiSeaRcheR -- 15 Ekim 2009; 21:51:47 >
  • arkadaşlar 3dmark i indiriyorum ama hicbirkartımda oc yoktur.bide ilkkez yapıcam bogle bişeyi yanlışım olursa affola.
  • hocam hayırlı olsun.seninle aynı kasayı kullanıyoruz.sana tavsiyem 5,25 liklerin oraya 12'lik fan bir koy.çünkü kartın ön tarafına hava üflüyor ve soğutmada etkili oluyor.ben öyle yaptım ve kartın sıcaklığı 38-41 derecelerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky27

hocam hayırlı olsun.seninle aynı kasayı kullanıyoruz.sana tavsiyem 5,25 liklerin oraya 12'lik fan bir koy.çünkü kartın ön tarafına hava üflüyor ve soğutmada etkili oluyor.ben öyle yaptım ve kartın sıcaklığı 38-41 derecelerde.

hocam 525 lik ler ne yazıkki dolu.1 tanesinde fan kontrolcusu 1 tanesinde dvd var.ama 5.25 liklerin altında hemen nanoxia fan mevcutt.iceri direk hava ufluyor.
  • Cok guzel kart hayirli ugurlu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

arkadaşlar 3dmark i indiriyorum ama hicbirkartımda oc yoktur.bide ilkkez yapıcam bogle bişeyi yanlışım olursa affola.

işlemcin nedir?
  • DiRT2, tam DX11 ile piyasaya sürülecek.
  • amd phenom x4 9950 .3dmarkı calıstırdım 15 dk dan beri oyun grafiklerini test ediyor.biter sanırım degilmi:)
  • bi kac arkadas program linki attı keyleriyle beraber yarın test sonuclarını ileticem.simdilik bu kadar.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 15 Ekim 2009; 23:39:10 >
  • Hocam senin için aksiyon olamazsa bir kaç test yapmanı istiyeceğim.

Armed Assault 2
    Age Of Conan
    Need For Speed Shift
    Batman Arkham Asylum
    Crysis Warhead
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.