Şimdi Ara

Ati Power Color x1650 Pro 1 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1 yıl önce almış olduğum kartımı 1 2 ayda bir temizlemekteyim.Bilgisayarım sürekli temiz ve bakımlı idi.Ancak 3 gün kadar önce her zaman oynadığım oyunlardan birini oynarken ekran karardı.Sesler gelmeye devam ediyordu.Kasamı açıp ekran kartına dokunduğumda ise üzerine yumurta koysanız pişirecek derecede bir ısıda olduğunu gördüm, aynı zamanda ise kartın fanı çalışmaya devam ediyordu? Herhangi bir yeni program kurmadım overlock yada benzeri bir uygulamada yapmadım.Artık bilgisayarımda 1 2 saat açık tutabiliyorum ekran kararınca yarım saat kapatıp soğumasını bekliyorum tekrar 1 2 saat kullanıyorum artık yeter ! Bu konuda bana bir çözüm önerebilirmisiniz. Teşekkürler.

• Soğutma sistemi oluşturmak... bütçenizi nasıl birşey istediğinizi falan yazarsanız daha fazla yardımcı olabiliriz...
  • ekran kartları o yumurtayı her türlü pişirir zaten yükteyken
    bence soğutma bloğuna tekrar bak yerinen kaymış olabilir aşırı ısıdan macun kurumuş olabilir gpu ile arası açılmış olabilir fan çalışıyorsa ve soğutmuyorsa montajda gevşeme wardır yada macunu tazele
  • Arkadaşlar kartım boyutu büyük olan bi kart ve soğutma panelindede herhangi bir gevşeme yok ve pervanesi ilk günki kadar rahat dönüyor ama soğutmuyor işte soğumuyor kart.Kartımı 120 $ a almıştım bunun yarısı kadar soğutma parçası alabilirim.x1650 için ne önerirsiniz. Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.