Şimdi Ara

ATI - NVIDIA SS Merkezi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
0
Favori
5.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acemi yaptın sende beni. Okadarda yazmışız shadow detail hariç hepsi açık... Zaten görüntülerin kaltesinden belli herşeyin açık olduğu:) Bu arada dikkatimi çeken başka bir nokta nokta düşük çözünürlüklerde bazı yerlerde işlemci darboğazına takılıyor oyun, 10240x768 de 30 fps lere indiği aynı yerlerde 800x600 de bile 30 lara kadar çekiliyor. Çok nadiren oluyor sayılır ancak buda artık işlemcimizin düşük çözünürlüklerde ekran kartına yetişemediğini gösteriyor. Yaz geçsin ona eskisi gibi sağlam bir oc. yapacam.

quote:

Orjinalden alıntı: welcome to hell

Aradaki fark driverdan kaynaklanabilir;bir de 2ye bastığında çıkan ayrıntılar açık mı?Görüntülerin çok ii valla bizim x_bytar_x oc işine girer bu gazla

• quote:

Orjinalden alıntı: kkma

@tonythetonguc
    9800 gücü

Ewt öyle gözüküyor:) Ancak tabi sürücülerin NFS MW ye uyumundan da olabilir yinede sonuçlar şaşırtıcı, bi gariplik var, 9800XT nin 1600Pro ile başa baş olmasını anlarım, hatta 9800XT nin 1600Pro dan biraz daha önde olmasınıda anlarım ancak bukadar 2 katı civarında fark olması ilginç. Aynı şekilde hem 1600Pro hem X800GTo 2 ile olan fark ilginç..

• 9800pro, Omega 3.8.231

ATI - NVIDIA SS Merkezi

ATI - NVIDIA SS Merkezi

ATI - NVIDIA SS Merkezi

ATI - NVIDIA SS Merkezi

ATI - NVIDIA SS Merkezi

Samsung Galaxy Z Fold4 (12/256) | M20 Action Cam | Chevrolet Cruze LS AT | NSD Powerball | iPad Pro 11" | LG 49SJ800V | Intel I7 13700k, Noctua NH-D15, MSI MPG Z690 FORCE Wi-Fi, GSkill DDR5 6000MHz CL36 32GB, NZXT H510 Elite (w/ mesh front panel), MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G, ASUS ROG THOR 1200W 80+ Platinum

• quote:

Orjinalden alıntı: tonythetonguc

Acemi yaptın sende beni. Okadarda yazmışız shadow detail hariç hepsi açık... Zaten görüntülerin kaltesinden belli herşeyin açık olduğu:) Bu arada dikkatimi çeken başka bir nokta nokta düşük çözünürlüklerde bazı yerlerde işlemci darboğazına takılıyor oyun, 10240x768 de 30 fps lere indiği aynı yerlerde 800x600 de bile 30 lara kadar çekiliyor. Çok nadiren oluyor sayılır ancak buda artık işlemcimizin düşük çözünürlüklerde ekran kartına yetişemediğini gösteriyor. Yaz geçsin ona eskisi gibi sağlam bir oc. yapacam.

quote:

Aradaki fark driverdan kaynaklanabilir;bir de 2ye bastığında çıkan ayrıntılar açık mı?Görüntülerin çok ii valla bizim x_bytar_x oc işine girer bu gazla

Tam oc var mı die soracaktım varmış.PSU'yu değiştirince ben de gireceğim şu oc işine,850xtye modlayayım bakalım benim canavarı

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaiNStreaM -- 24 Mayıs 2006; 23:31:11 >

Orjinalden alıntı: tonythetonguc

Amaç görüntü kalitesini ölçmek değilmi arkadaşlar? Niye fraps ile SS verelim hız ne farkederki? Sonuçta kartlara hız testi yapmıyoruz, görüntü kalitesi karşılaştırıyoruz? Ha ama görüntüleri karşılaştırmak için benzer sahnelerde SS almak mantıklı.. Neyse madem öyle bizde adete uyalım, fraps li SS ler koyalım...

@mainstream:
    quote:

Orjinalden alıntı: MaiNStreaM

işte NFS MW 'in gücü. Koskoca GTO2 800x600 gibi komik bir ayarda 34 FPS veriyor.
    imzamdaki x1600pro@pro 20 FPS veriyor o ayarlarda.

Bu değerler niye düşük? Sizin kartlarda veya sürücülerdemi sorun var? yada benim 9800XT mi kendini aşıyor??? Aynı yerlerde 800x600 de 40-50fps arası alıyorum. 9800XT ruleezz!! Mümkün olduğunca yakın olsun diye bende aynı yerlerde değişik çözünürlüklerde bir ton SS aldım. 3 değişik çözünürlükte aldım herkese heryere uysun diye.

Shadow detay kapalı demişsin. Ben Shadow detay "full" aldım o 20 fps'leri aç shadow' u bakalım ne oluyor? kartın şaftı kayıyor mu kaymıyor mu gör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaiNStreaM -- 24 Mayıs 2006; 22:53:19 >

• kusura bakmayın konuyla alakasız ama bu ss hangi oyundan acaba??

ATI - NVIDIA SS Merkezi
    || Thermaltake Tsunami@mod .. Silverstone 500watt .. Vantec Nexus || Samsung 225bw ||
    || Logitech x530 .. Creative Soudblaster Live! 5.1 || a4tech x750f .. Airties RT110@1mbit sınırsız ||

.:: geçici eX-modder ::.
  • half life 2

ATI - NVIDIA SS Merkezi

ATI - NVIDIA SS Merkezi

ATI - NVIDIA SS Merkezi

ATI - NVIDIA SS Merkezi

• quote:

Arkadaşlar aşağıdaki ss lerde oc'suz 9800pro ile alınmıştır. Görüntüler supremum'a aittir. Kendisi cezalı olduğu için ss'leri ben veriyorum. 9800pro'yu merak edenler incelesin derim.

allah kurtarsın

• (x_bytar_x yazıyor)

@tonythetonguc;adamım mainstream haklı çıktı.Bu screenshotlar shadow details kapalı ve 1280x1024 çözünürlükte alındı..Sanırım fps'ler herşeyi anlatıyor...eee....Şimdi sıra bende: X800 GTO2 RULEZZ (kart ve sürücüler default değerlerdedir;oc falan yoktur)

Not:FPS'leri göremezseniz en üstteki dallanan mesajlar seçeneğini tıklayın;FPS'leri görürsünüz....

ATI - NVIDIA SS Merkezi

ATI - NVIDIA SS Merkezi

ATI - NVIDIA SS Merkezi

ATI - NVIDIA SS Merkezi

ATI - NVIDIA SS Merkezi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeiLan41 -- 25 Mayıs 2006; 0:48:08 >

• @welcometohell Heheeyytt aslanım GTO2 biz bişi demedik yaw belli hızlı olacağı;) maşşallah deyin maşşallah... bu arada oc. carmı demişsin. oc. yok. ekran kartı R360 olduğu için XT olarak çalışıyor sadece ram ler biraz oc. lu:) Haricinde bi oc. yok. Yani kısaca 9800Pro olarak değil standart 9800XT olarak değerlendirin.

Arkadaşlar bence fps den çok sürücüleri belirtelim hem hızda hem görüntü kalitesinde etkisi çok sürücülerin.

@mainstream biliyorum haklısın ancak ben sürücüler nedeniyle açamıyorum shadow details ı sen kapatıp dene o daha kolay olur sürücü değiştirtme bana durduk yere:)

Bu arada iyiki görüntü kalitesi tartışıyoduk kartlar arası s*d*k yarışına döndü olay
    Bu arada nvidia cılar nerde ATI lerin görüntü kaliteleri birbirine yakın hatta aynı neredeyse bi fark yok bunedenle olay fps yarışına döndü... nvidia kullananlarıda görmek istiyoruz!!!

• ss programı olarak hangisi kullanıyorsunuz beyler.bende HEROES 5 i koyacamda
    ram= OCZ 2x256mb DDR540 2.8V

oyun= NFSMW-----4xAA----8xAF---LOD=-3-----gölgeler kapalı. 1024x768
    Windowsxp sp2 8 aylık içi dolu makina.

ATI - NVIDIA SS Merkezi

ATI - NVIDIA SS Merkezi

ATI - NVIDIA SS Merkezi

ATI - NVIDIA SS Merkezi

• Bende Fx5500 var. Neyse, biraz pixel shader örneği olması açısından GTA'dan iki resim koymak istedim.
    Gördüğünüz gibi direklerde ve uçakta bariz -kaymalar- var. Benim donanım yetersiz, sizlerden bundan daha iyi oyunlardaki SS'lerden bekliyoruz.

ATI - NVIDIA SS Merkezi

ATI - NVIDIA SS Merkezi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtuk -- 25 Mayıs 2006; 20:50:56 >

• 7600gt 1280*1024

ATI - NVIDIA SS Merkezi
  • resimler 1280*1024 - 6x aa * 16x af

ATI - NVIDIA SS Merkezi

ATI - NVIDIA SS Merkezi

ATI - NVIDIA SS Merkezi

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6000 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.