Şimdi Ara

ATI - NVIDIA SS Merkezi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
0
Favori
5.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet 1280*1024 şimdi biras daha iyi gibi bide texture settings de 3 tane ayar var onlar extra da kalmış onları da high yaptım
     ATI - NVIDIA SS Merkezi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multeci -- 22 Mayıs 2006; 22:10:50 >
    Rotax Pro Wireless Ergo Mekanik Gaming Mouse
    Finesse XDDR12 64GB RAM

• başka oyunlarda yuklicem onlardan da ss'ler veririm arkadaşlar

ATI - NVIDIA SS Merkezi

ATI - NVIDIA SS Merkezi

ATI - NVIDIA SS Merkezi

@mainstream sana katılıyorum nvidia daha guzel duruyor aynı yerde ss koymamız iyi olmus
    @forious extra high dan daha iyidir onları extra yapmalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angelksk -- 22 Mayıs 2006; 22:33:58 >

•  ATI - NVIDIA SS Merkezi

tüfenklere bakanzi. karşıyakalı nın tüfengi farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaiNStreaM -- 22 Mayıs 2006; 22:28:59 >

film/altyazı | Mal kaybeden, bir şey kaybetmiştir, Onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmiştir. Johann Wolfgang von Goethe
  • Konuyu açan arkadaşı tebrik etmek lazım...
    Şimdilik sadece NFS oynadığımdan NFS MW ss leri koyuyorum. Ne iştir ya desktop çözünürlüğüm 1024x768 oyun çözünürlüğüm 1280x1024... İlk defa oyun çözünürlüğüm desktop ı geçti:) Garip ve daha kalitesiz geldi görüntüler 1024x768 çözünürlükte bakınca. (haliyle oyun içinde 1280x1024te çok daha kaliteli gözüküyor:)

Ati 9800Pro@XT 1280x1024 Shadow Details hariç tüm ayarlar sonuna kadar açık. Sürücüler Cat. 5.2 Sürücülerin desteklememesi nedeniyle Shadow Details ı açamıyorum (Disabled olarak duruyor)

ATI - NVIDIA SS Merkezi

Diğerleri link olarak:

http://img392.imageshack.us/img392/7237/image46pz.jpg

http://img392.imageshack.us/img392/2111/image21ce.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonythetonguc -- 23 Mayıs 2006; 2:25:26 >

• Çok net anlaşılır mı böyle?
  • Bence Belirli oyunlar için belirli bir çözünürlükte alınan SS ler konulmalı. Aksi takdirde kıyaslamak zor olacak. Ornegin 1600x1200 de alınmış SS ile 1280x1024 de alınmış SS ler arasında FPS fark edecektir. Farklı oyunlar olunca zaten kıyalamakta zorlaşacak. Bence standart olarak 1024x768 de most wanted, Age of 3, Cod2 için hersey fullda alınmış üzerinde fps oranlarının goruldu SS ler konulmalı.

film/altyazı | Mal kaybeden, bir şey kaybetmiştir, Onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmiştir. Johann Wolfgang von Goethe
  • Doğru.
    Asus P8Z68-V/GEN3, Intel i5 2500k, TT Contac30, 2x4GB Ripjaws 1600Mhz, MSI 680GTX, TT 775W Toughpower, Corsair 240GB Force GT, WD 1.5TB
  • Arkadaşlar "fraps" gibi programlar da kullanın ki fps değerini de görebilelim. Ancak o zaman tam anlamıyla fikir sahibi olabiliriz.

ATI - NVIDIA SS Merkezi

ATI - NVIDIA SS Merkezi

Bunlar nedense çok kalitesiz çıktı. Birazda multi playerden fps li çekip sonra buraya koyarım.

• az sonra king kong oyunundan ss vericem bakalım 1600pro o oyunda neler yapabiliyomuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 23 Mayıs 2006; 20:47:04 >
  • ben print screen ile alıyorum galiba fraps ile de alınabiliyodu ss

Orjinalden alıntı: forious

ben print screen ile alıyorum galiba fraps ile de alınabiliyodu ss
    Kalitede fark oluyormu biliyormusun?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.