Şimdi Ara

ATI Mobility HD5650 Full HD görüntü aktarımı !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Packard Bell TJ75 laptop um var . 22 " full hd monitörüme görüntü aktarmak istiyorum . laptop un ekran kartı HD5650 ve amd'nin resmi sitesinde vga aktarımı ile 1900x1200 çözünürlük verebildiğini yazmışlar anladığım kadarıyla . link ----->>>> http://www.amd.com/us/products/notebook/graphics/ati-mobility-hd-5700/Pages/hd-5650-specs.aspx

ancak aktarım yaptığımda catalyst control center ' da 1366x768 in üzerinde bi çözünürlük göremiyorum . nasıl yapacağım arkadaşlar acil yardım lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaLieR-G -- 14 Nisan 2012; 0:08:22 >

• aktarır
    monitöre bağladığınızda monitörün destekliği çözünürlüğü gösterir
  • quote:

Orijinalden alıntı: _G_K_N_

aktarır
    monitöre bağladığınızda monitörün destekliği çözünürlüğü gösterir

hocam en fazla 1600x1200 çözünürlük verebiliyor . nasıl yapacağımı da anlatırsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

hocam en fazla 1600x1200 çözünürlük verebiliyor . nasıl yapacağımı da anlatırsanız sevinirim

hocam senin yapman gereken bir şey yok taktığın monitör hangi çözünürlükte ise o çözünürlüğü verir ekran kartı, örnek verim bir arkadaşımda AOC 21.5" E2243FWS modelli bir monitör var, laptop ile 1920x1080 çözünürlükte sorunsuz kullanıyor aynı model ekran kartı vardı yanlış hatırlamıyorsam
  • quote:

quote:

hocam senin yapman gereken bir şey yok taktığın monitör hangi çözünürlükte ise o çözünürlüğü verir ekran kartı, örnek verim bir arkadaşımda AOC 21.5" E2243FWS modelli bir monitör var, laptop ile 1920x1080 çözünürlükte sorunsuz kullanıyor aynı model ekran kartı vardı yanlış hatırlamıyorsam

hocam belirttim konuda da benim kullandığım monitör de 1920x1080 çözünürlük verebilmekte . ancak alamadığımı belirttim

• quote:

hocam belirttim konuda da benim kullandığım monitör de 1920x1080 çözünürlük verebilmekte . ancak alamadığımı belirttim

22" monitörler 1680x1050 oluyor ama , 1920x1080 verebiliyor diyorsanız veriyordur orasını bilemem sorun driver kaynaklı olabilir yada monitörü tanımamış olabilir windows yoksa ekran kartlık bir durum değil ati 9250 bile 1920x1080 verebiliyordu

benzer bir konu daha görmüştüm monitörün desteklediği çözünürlüğü seçemiyorum diye bir konu vardı windows kaynaklı büyük ihtimal

• quote:

quote:

22" monitörler 1680x1050 oluyor ama , 1920x1080 verebiliyor diyorsanız veriyordur orasını bilemem sorun driver kaynaklı olabilir yada monitörü tanımamış olabilir windows yoksa ekran kartlık bir durum değil ati 9250 bile 1920x1080 verebiliyordu

benzer bir konu daha görmüştüm monitörün desteklediği çözünürlüğü seçemiyorum diye bir konu vardı windows kaynaklı büyük ihtimal

hocam demek istediğinizi şimdi anladım sanırım . mesela masaüstü bilgisayarda gtx560 ile 1920x1080 kullandığım monitör laptoptan aktarmak isteyince aynısını veremiyor mu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 Ati Mobility HD 5470
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam demek istediğinizi şimdi anladım sanırım . mesela masaüstü bilgisayarda gtx560 ile 1920x1080 kullandığım monitör laptoptan aktarmak isteyince aynısını veremiyor mu

yok öyle değil masaüstü ekran kartı ile mobil ekran kartı arasında fark olacağını sanmam imkan varsa başka bir monitör ile deneyin
  • quote:

quote:

yok öyle değil masaüstü ekran kartı ile mobil ekran kartı arasında fark olacağını sanmam imkan varsa başka bir monitör ile deneyin

hocam sanırım vga kablosu ile aktarmak istediğim için başaramamışım . HDMI to 24+1 DVI kablosu aldım bugün onunla denedim problemsiz aktardım . çok çok teşekkürler yardımlarınız için hocam sağolun

• quote:

hocam sanırım vga kablosu ile aktarmak istediğim için başaramamışım . HDMI to 24+1 DVI kablosu aldım bugün onunla denedim problemsiz aktardım . çok çok teşekkürler yardımlarınız için hocam sağolun

kablodan mıymış, ilginç
  • valla öyle hocam ya , CCC'de hdmi kablo ile bağlayınca otomatik olarak seçenekler çıktı , htpc vs ayarları . ekran çözünürlüğünü değiştirdim ve oldu . ancak vga ile de biraz kurcalayacağım
  • cCc
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.