Şimdi Ara

ATI kartlar için 10.6 driver'ı çıktı! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende patlama efektleri beyaz bulut gibi çıkıyor kaplama hiç yapılmamış gibi. başka oyunda bu problem yok. daha yeni hd5770 kartı aldım sapphire marka. medal of honor beta ve bc2 de bu sorun oluyor çakışma mı yoksa kartta bi arıza mı var bilmiyorum. 1.5 aydır kartla cebelleşiyorum bi daha servise göstermeye niyetim yok açıkçası. bu sorunla karşılaşan var mı benden başka??

Bu driveri bile kurdum xp ye ama hala 1 en son ben giriyorum oyuna...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isk0rpit -- 19 Haziran 2010; 11:25:53 >
  • Önceden yarım dakikayı buluyodu. Son update ile 10 saniye gibi bi sürede geliyo oyun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrontLiner -- 19 Haziran 2010; 18:44:37 >
    Ryzen 5 3600 - MSI B450 TOMAHAWK MAX - Corsair Vengeance 16GB 3200CL16 @3600CL18 - Sapphire RX590 - Adata XPG Gammix nVme - Samsung Evo 860 SSD - Cooler Master Haf 912 - Arctic Freezer Esports Duo Cpu Cooler - BeQuite PureWings X4 -

Donanım Haber Bilgisayar Mühendisleri Odası
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLPaSLaN07

Önceden yarım dakikayı buluyodu. Son update ile 10 saniye gibi bi sürede geliyo oyun..

Benim hala yaklaşık 1 dakika kurmadığım sürücü kalmadı demekki başka bir sorun var.

Orijinalden alıntı: isk0rpit

quote:

Orijinalden alıntı: aLPaSLaN07

Önceden yarım dakikayı buluyodu. Son update ile 10 saniye gibi bi sürede geliyo oyun..

Benim hala yaklaşık 1 dakika kurmadığım sürücü kalmadı demekki başka bir sorun var.

Son driver ile bu kadar çabuk hale geldi. Tabi bunda işlemcinin , ekran kartının , raid disklerin de katkısı vardır illa ki..
    Ryzen 5 3600 - MSI B450 TOMAHAWK MAX - Corsair Vengeance 16GB 3200CL16 @3600CL18 - Sapphire RX590 - Adata XPG Gammix nVme - Samsung Evo 860 SSD - Cooler Master Haf 912 - Arctic Freezer Esports Duo Cpu Cooler - BeQuite PureWings X4 -

Donanım Haber Bilgisayar Mühendisleri Odası
  • ben 10.6 yı kurdum tamam loading süresi gayet iyi olmuşda

loading kısa sürüyor bu sefer performans düşüklüğü oldu ? 10.5 e göre oyuna giriyorum oh ne güzel daha millet gelmemiş tanka bir biniyoum takıla takıla gidiyor fps düşüklüğü sonra 10 sn geçiyor normale dönüyor saçma sapan olmuş driver ben 10.5 e geri dönüyorum 1 dk beklemek iyiyi buna göre ....
  • Bende aldım oyunu ama daha adam gibi oynamak nasip olmadı 5770+Athlon2 x2 240 3.5Ghz+4gb 1000Mhz ram ile dx9 da bile doğru düzgün oynayamadım daha. 10.4 ve 10.6 denedim. Yükleme süresi bir 30sn oluyor bir 15sn oluyor neye göre değişiyor anlamadım gitti.

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

Bende aldım oyunu ama daha adam gibi oynamak nasip olmadı 5770+Athlon2 x2 240 3.5Ghz+4gb 1000Mhz ram ile dx9 da bile doğru düzgün oynayamadım daha. 10.4 ve 10.6 denedim. Yükleme süresi bir 30sn oluyor bir 15sn oluyor neye göre değişiyor anlamadım gitti.

o konfigrasyonlar la oynayamıyorsan way haline :):)

benim pc HD4650 AMD Athlon2 250 3.0ghz 3gb ram 800 mhz Asus m4n78-vm çok rahat oynuyorum...

Orijinalden alıntı: _ToxiCity_

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

Bende aldım oyunu ama daha adam gibi oynamak nasip olmadı 5770+Athlon2 x2 240 3.5Ghz+4gb 1000Mhz ram ile dx9 da bile doğru düzgün oynayamadım daha. 10.4 ve 10.6 denedim. Yükleme süresi bir 30sn oluyor bir 15sn oluyor neye göre değişiyor anlamadım gitti.

o konfigrasyonlar la oynayamıyorsan way haline :):)

benim pc HD4650 AMD Athlon2 250 3.0ghz 3gb ram 800 mhz Asus m4n78-vm çok rahat oynuyorum...

İşletim sistemi XP mi

Xp dersen w7 yi hemen silip xp ye geçicem.

raid0 + w7tiny + e6300 + 2gb ram + ati4850: max 10saniye (ye düştü)

• quote:

Orijinalden alıntı: M@v3rick__09

Benim 35 sn'de yükleniyor, 10.6 ile.

Senin kartta çok eski bea

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Emektar yaa, değiştirme vakti geldi :)

• quote:

quote:

quote:

Senin sitemde artık yenile beni dior. Şöle core i5-750 4gb ram bi ati 5850 sana da yakışır

• quote:

quote:

quote:

quote:

Senin sitemde artık yenile beni dior. Şöle core i5-750 4gb ram bi ati 5850 sana da yakışır

Yok bi ekran kartını değiştirsem yeter gibi diğerleri 1-2 sene daha idare eder

• bende öle diodum 5850 aldım sonra baktım olmuyo direk core i5 li sistem e geçtim tümden jete bağladım olayı. Ama bütçe de darbe yedi tabii

Bu vesileyle sonunda sistem panelini de güncelledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 22 Haziran 2010; 11:50:45 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.