Ya arkadaşlar sistemim yandaki gibi. x1600 pro'm var. Birkaç gündür Catalyst Control Center'ı açamıyorum. Programı açıyorum işlem yapılıyor, yapılıyor; sonra işlem yapılması kesiliyor ve açmıyor. Anti-aliasing vb. ayaları değiştiremiyorum bu nedenle. Driver'ı ve yazılımı kaldırıp baştan yükledim. (7.4 vista versiyonu) Ama sorun çözülmedi. Bu ayarları denetleyebileceğim başka bir program var mı ya da bu sorunu nasıl çözebilirim.
(Vista işletim sistemi kullanıyorum. Son birkaç gündür bu sorunu yaşıyorum daha önce hiçbir problem yoktu.)
Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
catalyst ye yakın atitool programı var hatta catalyst i ben hiç kullanmıyorum çok greksiz kalıyor[atıtool un yanında] / ayrıca bir 7.5 çıkmış olmalı bence bir güncelle sorunun hallolması lazım aşagıdakı 7.5 driver x1600 için
atitool u ben de kullanıyorum ama o programla sadece o.c. yapılmıyor mu bir de fan hızları vs. bn şu anda anti-aliasing, dikey yenileme hızı vb. grafiksel detay ayarlarımı denetleyemiyorum bunu yapabileceğim bir program var mı?
atıtool simgesine sagtıkla change aa change af mode mevcut [AA = Anti-Aliasing/AF = Anisotropic Filtering] ayrıca yeni driver yüklemen sorunu gidermedimi? ve ayrıca atıtool u açtıgında sag alt kısımda settıngs yukardan driver tweaks kısmındanda ayar yapabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: seventyseven
atıtool simgesine sagtıkla change aa change af mode mevcut [AA = Anti-Aliasing/AF = Anisotropic Filtering] ayrıca yeni driver yüklemen sorunu gidermedimi? ve ayrıca atıtool u açtıgında sag alt kısımda settıngs yukardan driver tweaks kısmındanda ayar yapabilirsin
ilgilendiğin için teşekkür ederim; 7.5 sorunumu çözdü.