Arkadaşlar merhaba sorunum konuda da yazdığı gibi bu.
İşletim sistemi windows 7 Ekran kartım Ati Radeon HD 3600 Series 1GB (oldukça eski)
Bazı forumlarda önce framework yükleyin sonra ekran kartı driverını yükleyin sorun düzelir diyor ama yaptım olmadı. Kontrol Paneline giriyorum fakat arayüz karşıma gelmiyor, görev yöneticisi işlemlere girdiğimde programın açık olduğunu görüyorum. Lütfen bana yardımcı olun acaba vista falanmı kullanmam gerek?
hangi versiyon sürücü kullanıyorsunuz?o karta 2012 sürücüleri oluyor eğer yeni sürücü kuruyorsanız sorun çıkabilir.
Son çıkan sürücüler 4650 mobile'da benzer bir sorun çıkarırken, eski sürücülerde bir problem olmuyordu. Hatta bugün hala araştırsam, eminim o bozuk sürücüye amd güncelleme yaptırıyordur. Eski sürücülerden birine elle güncelleme yapmanı öneriyorum.
Cevaplar için teşekkür ederim deneyeceğim dostlar ben 2013 versiyonunu yüklemiştim amd sitesinden eski versiyonları orda bulamıyorum. Nerden bulabilirim?
sayfanın altında Download Locations yazıyor oradan indirin 32 64 windows durumuna göre.mobility olanlar notebook için onu indirmeyin.resmi sürücüdür umarım sorunu çözer.