Bildirim
ATİ 9600 XT EKRAN KARTI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kardeş o karla artık oyun oynama yıı bırak yavv o karla artık sadece film seyreder sinn tek çaren o.c yapmak tabii anliosan bide yenii driverlerii nii yuklemeyii dene
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HİPER -- 12 Ocak 2007; 23:52:37 > -
kardesim bence sen bi driverları komple sil ve omega veya ngo driverları yukle -
zaten eskı bır kart 9600xt
ıyı bır performans beklemen yanlıs -
Kart eski olabilir ama bu call of duty2 yi hızlı oynatmaz anlamına gelmiyor. Bende de aynı kart var cod2 yi gayet nezih bir şekilde oynadım. Sürücüleri baştan kurmanı olmadı makineyi komple formatlamanı öneririm. -
call of duty değil ama quake 4 için yaptığım ayarlar belki işine yarar.Forumda yayınlamıştım daha önce. İyi günler...
Arkadaşlar Catalist 6.9 Quake 4 test-1 sonuçlarını açıklıyorum
3 D Previev ( use custom settings ) ...........................: optimal performance
Anti-Aliasing.............................................................: 2X
Adaptive Anti Aliasing ( enable adaptive Anti Aliasing ) : performance
Anisotropic Fitler….....................................................: 2X
Catalist A.I……...........................................................: Advanced
Mipmap Detail Level……..............................................: High Performance
Diteckt 3D settings……................................................: Hiçbiri seçili değil
Open GL. Settings…….................................................: Hiçbiri seçili değil
AGP……......................................................................: 8X
Ati overdrive..............................................................: açık
Isı.............................................................................: 42 C
Graphic Processor.......................................................: 527 Mhz.
Graphic Memory.........................................................: 297 Mhz.
Quake 4 ayarları
Video quality..............................................................: Low Quality
Çözünürlik.................................................................: 1024*768
Advanced settings......................................................: Hepsi kapalı
SONUÇ : Oyunda takılma hiç yok ama görüntü yukarıda ki seçeneklerden de göreceğiniz üzre çok başarılı değil.
Arkadaşlar yaptığınız katkılardan dolayı sonsuz teşekkürler diğer seçeneklerle de deneme yapacağım ve performance-quality dengesini kurmaya çalışacağım ancak bunların sonuçlarını daha sonra iletirim size. Tabi ki bu yazdıklarım profesyonel şeyler değil sadece gördülerimi paylaşmak istedim.
-
9600xt zamanını doldurmuş bi kart carbo gibi yeni nesil oyunlarda zorlanması gayet normal.
ama cod2 yi dx7 modunda oldukça rahat oynatması lazım.
tabi şölede bi durum var sistemin agp olduğu için seçeneklerin oldukça az.
bulabilirsen 7600gt nin agp versiyonuna bulamazsan x1650pro lara bakmak durumundasın.
yada 2. elden 6600gt-6800-6800gt gibi kartlara yönelebilirsin.... -
Benim makinada NFS Carbon 2 kez bitirildi, uygun sürücüler ve 1 gb ramle oynanmayacak oyun yok,
(ayarlar 1024*768, 2xAA, 2X AF açık)
Olay sisteme ince ayarlar yapabilmek ve güncel sürücüler kullanmakta. -
quote:
Orjinalden alıntı: nadir
Benim makinada NFS Carbon 2 kez bitirildi, uygun sürücüler ve 1 gb ramle oynanmayacak oyun yok,
Olay sisteme ince ayarlar yapabilmek ve güncel sürücüler kullanmakta.
kesinlikle ramin etkisi çok arkadaşlar -
quote:
Orjinalden alıntı: mahmut_cinar
quote:
Orjinalden alıntı: nadir
Olay sisteme ince ayarlar yapabilmek ve güncel sürücüler kullanmakta.
kesinlikle ramin etkisi çok arkadaşlar
ben sadece cod ve fifa2007 oynadığım için hiç bi sıkıntım yok yüksek ölçüde fps mi de alıyorum cod2 de.Yani fx5200 den sonra devrim
-
9600XT nin dwri bitti bitiyor..Yeni oyunların pek çoğunda mane kasım kasım kasılıyor...Pek bir performan alamassın artık. -
fabrika çıkışlı hız aşırtılmış kart olduğu içinde fazla bir overclock yapılamıyor...Ama yakın zamanın kendi sınıfında en yi kartıydı be -
BENCE EKRAN KARTINDA PROBLEM ARAMA SİSTEMDE Bİ PROBLEM OLABİLİR BENİM SİSTEMDE SAPHIRE 256 MB 9550 İLE 1024x768 MEDİUM DA RAHAT OYNUYORUM NFS CARBON U (RAHATTAN KAST ETTİĞİM KAÇ FPS BİLMEM AMA AKICI İŞTE ) BU ARADA İŞLEMCİM AMD ATHLON 3000+ 1GB DDR 400 RAM
-
bende amd +2500+768 ram+9600se var ve akıcı tabi ayarlar nedir bilmem bence 9600xt gayet iyi şimdi bile -
9600 xt ile artık yeni çıkan ıyunları oynamak çok güç faakt zamanında kaliteli karttı ona bişey diyemem
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X