Şimdi Ara

ati 8.4 çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Çok güzel Tam zamanında çıktı. UT3 ve Crysis'te gelişme yapılması da benim için çok iyi.

Gözlemlerinizi bekliyorum. Özellikle, 8.3'ten sonra başarım düşüklüğü yaşayanlar varsa, onlar yazsınlar gözlemlerini.

İlgini çekebilcek bir haber söyliyim.
    Assasins's Creed Directx 10.1 kullanan bir oyunmuş.
    Vista + Service Pack 1 kurunca HD 3XXX'lerde AA kalitesinde ve performansta artış varmış.

http://www.rage3d.com/articles/assassinscreed/

• 8.4 ü görünce gözlerim parladı bianda ilk işim crysis denemk olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcmanialuck -- 17 Nisan 2008; 11:25:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GobliN

quote:

Çok güzel Tam zamanında çıktı. UT3 ve Crysis'te gelişme yapılması da benim için çok iyi.

Gözlemlerinizi bekliyorum. Özellikle, 8.3'ten sonra başarım düşüklüğü yaşayanlar varsa, onlar yazsınlar gözlemlerini.

Vista + Service Pack 1 kurunca HD 3XXX'lerde AA kalitesinde ve performansta artış varmış.

ilginç birisi denesin bakalım çalışıyorsa gerçekten çok iyi

• Arkadaşlar bu sürücüler tüm Radeon serisi için geçerli değil mi? Ben 690V deki onboard X1200 için 8.3 kurdum, bir sorun görünmüyor düzgün çalışıyor ama yanlış mı yaptım acaba...
  • quote:

Crysis ve UT3 'e gelişme yaparlar tabi, test oyunlarından. Kameralara oynamış hesabı olmuş ATI
  • Flywer için indiriyorum performans artıyormu bu driver la deneyen varmı ?
  • abi ben kurdum takılıyo ya furmark falan yerlerde 3dMark almadım
    oyunda çok takılıyo

furmark ta fan çıldırdı bi duruyo bi full çalışıyo bozacaktı makineyi ya
  • expanderdan testleri en yakın zamanda bekleriz artık.haber için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CooperCrew

Flywer için indiriyorum performans artıyormu bu driver la deneyen varmı ?

sagol iyi oldu
  • Unreal 3 tabanlı oyunlarda ( UT3, Gears of War, Bioshock, Rainbow6 Las Vegas gibi) , CrossfireX modunda artık AntiAliasing'i açılabiliyormuş. Crysis için herhangi bir performans artışı getiren bir yama ise yok.
    alıntı
  • quote:

bunun doğruluk oranı % kaç acaba ?

• arkadaşlar ben bunu benim 9550 ye kursam birşey olurmu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nucrotion

quote:

bunun doğruluk oranı % kaç acaba ?

Yazının son kısmını oku
    bak mesela biliyosundur 10.1 zorunlu 4x AA getiriyor performans kaybı yaşatmadan sondan önceki bi sayfaydı galiba Vista / Sp1 görüntü testlerini koymuşlar
    Sp1 de tırtık hiç yok. baya mantıklı gözüküyor Ati'den de açıklama gelmiş son sayfada.

• Kurdum AtiTool'u açınca mavi ekran çıkıyor reset atamak zorunda kalıyorum bi problem var ama
  • bende hiçbir sorun olmadı ama bir değişiklikte olmadı. bu sürüm için herhangi bir test vs. gelirmi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.