Elimde bulunan pc ye HDMI çıkışı sağlamak için 5570 ekran kartı aldım fakat taktığımda hiç görüntü veriyor. Başka pc ye taktığımda çalışıyor.
Anakart asus p5lp-le 2x512 ram var güç kaynağını da değiştirdim xsilence 500w mevcut şu anda ama görüntü alamıyorum. Eski kartı takınca çalışıyor. sorun nerde olabılır sızce?
quote:
Orijinalden alıntı: Bayoned
Merhaba arkadaşlar
Elimde bulunan pc ye HDMI çıkışı sağlamak için 5570 ekran kartı aldım fakat taktığımda hiç görüntü veriyor. Başka pc ye taktığımda çalışıyor.
Anakart asus p5lp-le 2x512 ram var güç kaynağını da değiştirdim xsilence 500w mevcut şu anda ama görüntü alamıyorum. Eski kartı takınca çalışıyor. sorun nerde olabılır sızce?
Monitör ayarlarından hdmi seçmeyi dene...
quote:
Orijinalden alıntı: Pir
quote:
Orijinalden alıntı: Bayoned
Merhaba arkadaşlar
Monitör ayarlarından hdmi seçmeyi dene...
bağlantı HDMI da değil DVI dan bağlı. Sorun şu eski kartı taktığımda sıkıntı yok ama 5570 i taktığımda pc açılmıyor hiç bir şekilde fanlar dönüyor ama klavyeye enerji gelmiyor ölece bekliyor. Onboard ekran kartından açmaya çalışsam da durum aynı bu kart takılı iken
Ek güç girişlerine enerji verdin mi peki hocam?...
quote:
Orijinalden alıntı: Pir
Ek güç girişlerine enerji verdin mi peki hocam?...
Kartta ek güç girişi yok hocam valla çözemedim ben her parça çalışıyor ama sistem açılmıyor