Şimdi Ara

## ATi 2008'e Hızlı Başladı, Gözler Nvidia'da ## (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: hastrombol

quote:

Orjinalden alıntı: eric13

quote:

Orjinalden alıntı: hastrombol

ati şu an max teknojojisiyle yarışa devam ediyor çekirdek çok kötü nvidia öylemi 15 aylık gpu ile buralara geldi yeni geliştirdiği gpuyu değilde hala 15 aylık gpuyu revize ediyor piyasaya sürüyor ati canın çok yanacak yeni seride benden söylemesi

bir de ne dediğini bir bilsen 3870 de kullanılan grafik işlemcisi de r600 ün aynısı sadece 55 nm lik hali bilelim konuşalım

ne dediğimin farkındayım da sen en okuduğunun farkındamısın ben ati yeni model çıkardı yeni seri üretti yazmadımki nerden nerelerden ne anlamlar çıkarıyosunuz

ati max teknolojisiyle devam ediyor ne demek ? ayrıca nvidia 15 aylık gpusuyla devam ediyor demişsin aynı olay ati için de geçerli bir yenilik yaptıkları yok

• koyu bir amd ciyim aynı zamandada koyu bir nvidiacıyım ama ne hikmetse tuttuğum iki firmada rakipleri tarafından perişan edilmiş halde gün olur devran dönerde benim tutuğum firmalar tekrar liderlik statüsüne otururmu acaba

Hatta biraz öngörülü olduğumuzda şaka maka bi yana,bu iki firmadan biri diğerini satın alacak ama hangisi kestirmesi gerçekten zor

Orjinalden alıntı: strikeforce

Kimin anladığı belli oluyor 7600gt giriş seviyesi 7900gtx en yüksek model 7900gs ve 7900gt orta seviyedir sen kaç nesildir demişsin ona takiben bunları söyledim ben nvidanın ilk çıkardığı riva128 kartını bilirim bana nesilleri ve modelleri öğretmeye çalışma çünkü gülünç duruma düşersin nvidianın yeni nesil kartlarına gelince 9600gt g80 gts kadar bir kart olucak yaklaşık olarak 9800gt g92 gts kadar olur ati aynı mimari ile devam ederse nvidia nın bu seneyi ati nin arkasında kapıyacağını hiç zannetmiyorum ama ati nin atılım yapmasını isterim ve umarım böyle olur

7600 senin için giriş seviyesi olabilir sen istersen şahsi olarak en tepeye istersen en aşağıya koy ama şuanı değil 7***li seriler ilk cıktığı anı düşünüceksin 7900gs zaten yoktu uzunca bi süre gt de o fiyatlarıyla zor orta seviye olurdu ,neyse sınıflandırman bizi ilgilendirmiyor sen kafana göre takıl , orta sınıf olarak 3 hafta sonra 9600gt cıkıcak hız olarak biraz yavaş 8800gt den sana göre 9600gt giriş seviyesiyse desene 8800gt de giriş seviyesi gibi olmuş senin hsb ında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan84 -- 31 Ocak 2008; 13:46:07 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.